icon

Originálne nápady na darček pre tri kolegyne

11. dec 2025

ahojte, chcem kupiť nejaký mini darček pre 3 kolegyne. Máte prosim nejake napady, ktoré nebudu blbosť? ponožky, med, sviečka, čaj nie..

cacianka
11. dec 2025

kľúčenky s monogramom alebo znamením, ozdobu na stromček, do peknej fľaštičky daj zmes orieškov a zalej medom,ozdob vrchnák servítkou.

anonym_db849e
11. dec 2025

ja by som išla do niečoho spotrebného
ja osobne som dávala sušené ovocie , dajú sa kupiť vo velmi peknom balení , popripade zmes orechov v čokoláde , rozne korenia a pod

muchotrafka298
11. dec 2025

Ja som davala napriklad pletovu masku a malu ozdobu na stromcek, krem na ruky v malom baleni, vianocny caj (ako adventny kalendar, ze kazdy den bol iny sacok) a pod. veci. Nestoji to vela a uz co s tym spravia, to je na nich. My si nedavame drahe darceky, max. do nejakych 10 EUR. Ani s kamaratkami si nedavam ziadne velke veci, ako som tu citala, ze za stovky EUR kabelky, zlate veci a pod.

strelkyna1
11. dec 2025

Listky do kina/na koncert?

sisska96
11. dec 2025

Nič

princezna_bosorka
11. dec 2025

@anonym_autor zazitok (kurz kreslenia, hrnciarsky, tanecny, divadlo)alebo nieco osobne (kolaz vasich fotiek, obraz namalovany podla fotky). To prve ich obohati, aj ked sa im pacit nebude, to druhe sa im bude pacit uz len pre to, ze je to o nich.

maminka0803
11. dec 2025

@anonym_autor píšete sviečku nie, ale ja som na trhoch teraz kúpila do roboty na rozlúčku ženám sviečku čo vyzerá ako horúca čokoláda so šľahačkou a všetkým sa páčilo, žienka čo ich robí je na instagrame @hrejivo, ale neviem či predáva aj online alebo len na trhy chodí

sovica
12. dec 2025

@strelkyna1
@princezna_bosorka
Kočky, ale autorka napísala, že chce MINI darčeky, nie že chce na 3 kolegyne oplieskať 100 a viac Eur. Možno sa mýlim, ale ja som to pochopila, že mini darček je tak 5 max 10 Eur.
@anonym_autor Ak by to malo byť v cenovej relácii 5-10 Eur, tak ja by som vybrala asi nejakú výnimočnú vianočnú ozdobu, diár, stolový kalendár (ak vieš, čo ktorú zaujíma, tak tam sa dá kúpiť lunárny, s receptami, záhradkársky atď.) alebo vianočný dekoračný návlek na vankúš a prikúpila by som k tomu nejakú sladkosť (mandle/brusnice v čokoláde, dobrú čokoládu...) alebo ak doma pečieš, tak by som zabalila pár koláčikov. Teraz, keď píšem o tých koláčikoch, tak mi napadli aj kovové vianočné dózy na koláče a do nich by som vložila buď tie koláčiky alebo niečo sladké.

anonym_b62317
12. dec 2025

Kup trojset masiel a to im rozdeľ. Sú fantasticke, pekne, voňavé, aj ja som kupila kamoskam minuly rok, jednej sa vyliečil aj ekzém z nich https://www.pimp.sk/bambucke-slahane-masla/

muchotrafka298
12. dec 2025
@sovica

@strelkyna1
@princezna_bosorka
Kočky, ale autorka napísala, že chce MINI darčeky, nie že chce na 3 kolegyne oplieskať 100 a viac Eur. Možno sa mýlim, ale ja som to pochopila, že mini darček je tak 5 max 10 Eur.
@anonym_autor Ak by to malo byť v cenovej relácii 5-10 Eur, tak ja by som vybrala asi nejakú výnimočnú vianočnú ozdobu, diár, stolový kalendár (ak vieš, čo ktorú zaujíma, tak tam sa dá kúpiť lunárny, s receptami, záhradkársky atď.) alebo vianočný dekoračný návlek na vankúš a prikúpila by som k tomu nejakú sladkosť (mandle/brusnice v čokoláde, dobrú čokoládu...) alebo ak doma pečieš, tak by som zabalila pár koláčikov. Teraz, keď píšem o tých koláčikoch, tak mi napadli aj kovové vianočné dózy na koláče a do nich by som vložila buď tie koláčiky alebo niečo sladké.

@sovica toto ja davam jednemu kamaratovi, ze som kupila v Sinsay vo vypredaji malu vianocnu dozu /stala necele euro/ a hodim mu tam par kolacikov.

kuchynka15
12. dec 2025

@anonym_autor v Sinsay majú teraz výpredaje cez ich eshop a sú tam rozkošné sety keramická soľnička a korenička za cca 2 euro až 2.50 euro. Keď si stiahnete aplikáciu, doprava zdarma. Kúpila som si a k tomu aj vianočný čajník a masleničku. Išla by som touto cestou.

anonym_acada2
12. dec 2025

skuste pozriet darujpesnicku.sk , vie to byt osobne a teoreticky viete spravit jednu pesnicku pre vsetky tri 🙂

anonym_6e556b
12. dec 2025

@anonym_autor Ja som dávala kolegyniam na Mikuláša medovníčkove stromčeky a potešili sa tomu.