Originálne nápady na svadobný dar pre kamarátku
Ahojte,
moja najlepšia kamarátka ma budúci rok svadbu, chcela by som jej/im darovať nejaký svadobný dar, ktorý bude krásna spomienka na jej deň.. My sme nič také špeciálne nedostali a ani veľmi po svadbách inak nechodíme, tak by som sa chcela inšpirovať u vás, či niekto z vás dostal naozaj niečo výnimočné čo vás potešilo 🙂
Ešte dodám, že áno dám jej aj obálku, ale peniaze im nechýbajú preto by som chcela aj darček v takejto podobe 🙂 Ďakujem
Opýtaj sa kamarátky, väčšina spomienkových darov sú zbytočne minuté peniaze. Možno niečo malé ako pokladnička, dve šálky na kávu s menami.
Ja som darovala svagrinej obraz, na ktorom bol namalovany strom, kde počas veselice dávali svadobcania odtlačok prstov.
Nieco taketo?
https://asteriamaps.sk/hviezdne-mapy?gad_source...
@sisa_s toto je super nápad, to by sa im určite páčilo 🙂 ďakujem veľmi pekne 🙂
Urcite peniaze. Ja by som si obraz napr kt sa mu nehodi do interieru nedala.
@21021996 nedá mi spomenúť, v téme spred pár dní sa neskutočne ženy fučali, že dávať peniaze nie je OK, a ked to snúbenci napíšu v pozvánke (niečo ako že už majú domácnosť zariadenú, tak € potešia, nech si nerobia starosti). normálne zhejtovali autorku, že je drzá a nedali by jej nič, ani na svadbu nešli.....
Ach ten náš MK...
Nás najviac potešil voucher na 11 chodovú degustačnú večeru
Toto som už písala sem do jednej diskusie, možno sa inšpirujes 😉:
Boli sme na svadbe a tam sestra nevesty zozbierala od väčšiny hostí pred svadbou obľúbené recepty aj s postupom a dala to vytlačiť ako knihu. A potom im to dala ako dar. Na každej strane bol jeden recept od jednej osoby, napr. od mamy, babky, sesternice.... Bolo to strašne milé. Ani som nevedela, že sa dá vytlačiť kniha v zopár exemplároch. A obal knihy bola kresba, ktorú sama namaľovala😉
My sme dostali poukážku na degustačné menu pre dve osoby v Gasperovom mlyne..top gurmalny zazitok..my našťastie chodíme pravidelne do Tatier, takze sme to aj využili, ale sú rôzne restiky, čo robia degustačné alebo zážitkové vecere..my sme si to užili a doteraz na to spomíname..len je to celkom draha zalezitost, väčšina restik, čo som pozerala vychadza 250-300 eur pre dve osoby..manzel mal teraz 40 a pozerala som mu to ako darcek, tak preto mám prehľad..v Ba je vychýrená restika Irin napr

Myslím, že peniaze investujú najlepšie. My sme dary dostali. Akurát ich prekladáme. 😬