Originálny darček pre 5-ročné dievčatko
Ahojte, poradíte nejaky aktuálny tip na darček pre 5-ročné dievčatko? Sme krstní rodičia a 5 rokov mi prídu také prvé malé “okruhliny”, tak by som chcela niečo také originálnejšie. Lego, babiky, zošitky s nálepkami a knižky - toho má až až.
Ďakujem 🙂
@melaninka96 kolobežka, bicykel, kolieskove korčule,...
Má 😐 preto hľadám už radu aj tu, keďže naozaj veľa vecí už majú. Všetky tieto základy ako kuchynka, kočík, kolobežka, korčule, trampolínu už má.
Nas ma sice iba 4 ale u nas fici detsky obchod, pokladna, co pipa, kavovar co tecie voda, zmrzlinaren - do nemlatom sa hrame, ze predava a ja nakupujem 🙂
Pripadne nejaka magneticka stavebnica? Aj ta je este stale v kurze.
Nejaký zážitkový darček? Zoberte ju do zoo, do cirkusu, do detského divadla, na jazdu na koni, atď. .. Urobte jej pekný deň, zoberte na koláčik, a potom nech si sama vyberie darček v obchode.
Inak môj osobný názor je, že dieťa vôbec nebude vnímať, že ma "okrúhliny", pre ňu to budú narodeniny rovnaké ako 4. ci 6.
@melaninka96 moje deti dostali od babky na tretie narodeniny kufor- neskutočnú majú radosť. Keď idú k babke,tak sa s radosťou pobaltia do svojich kufroch. Dcéra na piate narodeniny dostala peňaženku a kabelku,tak je celá hrdá. Ďalej odporúčam pieskové obrázky (maľovanie pieskom), niečo zo série Kvído, dá sa z toho parádne vyskladať tzv darceková súprava https://eshop.albi.sk/kvido/
Ďakujem Vám, skoro všetko z menovaného má. Je to také materiálne vychovávané dieťa😁 Asi zostáva len ten zážitok nejaký, prípadne nech si sama vyberie niečo.

Kvalitný bicykel?