icon

Originálny darček pre 5-ročné dievčatko

melaninka96
19. júl 2025

Ahojte, poradíte nejaky aktuálny tip na darček pre 5-ročné dievčatko? Sme krstní rodičia a 5 rokov mi prídu také prvé malé “okruhliny”, tak by som chcela niečo také originálnejšie. Lego, babiky, zošitky s nálepkami a knižky - toho má až až.
Ďakujem 🙂

13uzivatelka11
19. júl 2025

Kvalitný bicykel?

abby11
19. júl 2025

@melaninka96 kolobežka, bicykel, kolieskove korčule,...

melaninka96
autor
19. júl 2025

Má 😐 preto hľadám už radu aj tu, keďže naozaj veľa vecí už majú. Všetky tieto základy ako kuchynka, kočík, kolobežka, korčule, trampolínu už má.

petamich
19. júl 2025

Nas ma sice iba 4 ale u nas fici detsky obchod, pokladna, co pipa, kavovar co tecie voda, zmrzlinaren - do nemlatom sa hrame, ze predava a ja nakupujem 🙂

Pripadne nejaka magneticka stavebnica? Aj ta je este stale v kurze.

bolarazjedna
19. júl 2025

Nejaký zážitkový darček? Zoberte ju do zoo, do cirkusu, do detského divadla, na jazdu na koni, atď. .. Urobte jej pekný deň, zoberte na koláčik, a potom nech si sama vyberie darček v obchode.
Inak môj osobný názor je, že dieťa vôbec nebude vnímať, že ma "okrúhliny", pre ňu to budú narodeniny rovnaké ako 4. ci 6.

tomcimka
19. júl 2025

@melaninka96 moje deti dostali od babky na tretie narodeniny kufor- neskutočnú majú radosť. Keď idú k babke,tak sa s radosťou pobaltia do svojich kufroch. Dcéra na piate narodeniny dostala peňaženku a kabelku,tak je celá hrdá. Ďalej odporúčam pieskové obrázky (maľovanie pieskom), niečo zo série Kvído, dá sa z toho parádne vyskladať tzv darceková súprava https://eshop.albi.sk/kvido/

melaninka96
autor
20. júl 2025

Ďakujem Vám, skoro všetko z menovaného má. Je to také materiálne vychovávané dieťa😁 Asi zostáva len ten zážitok nejaký, prípadne nech si sama vyberie niečo.