Originálny darček pre muža, ktorý je po operácie chrbtice
Ahojte, som zúfalá, poraďte mi darček pre muža. Je doma na PN po operácii chrbtice, čiže žiadne veľké veci nie sú pre neho teraz prioritou. Vek 51r.
Kúpila som mu:
- poukaz na fyzioterapie
- voňavku (nie drahú, ale jeho obľúbenú)
- sprchovací gél
- rukavice
Všetko sú to iba maličkosti, žiadny nejaký taký darček, čo by ocenil, čím by som ho prekvapila. Nenosí hodinky, mobil dosta lna narodeniny aj dve púzdra, peňaženku nenosí, púzdro na doklady tiež má a nezoberie ho. Nosí iba trenírky a tie nevieme nikde dostať, všade sú boxerky iba. Tie ho tlačia. Termo tričko aj ponožky, termo gate apd - toho má doma veľa. Knihu ani neviem akú- má rád iba športové knihy, ale všetky také, čo by chcel už čítal. Okuliare má, púzdier na okuliare má doma 5. Aktuálne je viac menej doma, keďže je na PN, čiže nejaké zážitkové veci sa nás netýkajú.
Čo mi poradíte?
Viem, ze píšeš, ze zážitkové veľmi nie, ale možno nejaký sezónny listok na hokej alebo iný šport co ma rád a máte dostupný v okolí? Ťažko, nepíšeš veľmi co ho zaujíma
Tak ja neviem, ale mne by teda stacilo aj to, co uz mas nakupene 🤷
Viem, ze píšeš, ze zážitkové veľmi nie, ale možno nejaký sezónny listok na hokej alebo iný šport co ma rád a máte dostupný v okolí? Ťažko, nepíšeš veľmi co ho zaujíma
@haley7897 ani nie, on už si vyberá na čo pôjde a na čo nie. Na lokálny futbal a hokej už ani nechodí. Rád by išiel do Śkótska alebo do talianska, ale to nevieme, kedy bude možné.
@haley7897 ani nie, on už si vyberá na čo pôjde a na čo nie. Na lokálny futbal a hokej už ani nechodí. Rád by išiel do Śkótska alebo do talianska, ale to nevieme, kedy bude možné.
@anonym_autor darovať v jeho mene peniaze na charitu? S dospelými je ťažko. Co potrebujeme si vieme kúpiť, zbytočnosti nas nezaujímajú...
Mňa napadlo niečo jedlého, nejaký darčekový balík s kvalitnými čokoládami alebo syry, čaje, kávy ….
@anonym_autor to co si napisala by mohlo aj stacit, ale ak este chces nieco kupovat, tak by si mohla k tomu este pribalit nejaky dezert, ak ma rad sladke, zdravotny pas na krize, alebo nejake tricko, to sa vzdy zide.
Už som našla, objednala som mu knihu, toto by ho malo potesit 🙂. Jeho oblubeny hokejista.
Nejakú historickú pušku alebo pištoľ. Vie si ju dať nad kozub (komodu, gauč). Netreba ani zbrojný preukaz (vyrobené pred 1890), len ako dizajnová záležitosť.
@anonym_autor lístok na nejaký dobrý koncert? To vies kúpiť aj mesiace dopredu na druhu polovicu 2026 či dokonca 2027. Ved vecne na PN nebude, či?
Tu ste nepozerali? https://www.trenirkaren.sk/57-panske-trenirky?z...
@anonym_autor moj tiez nosi len trenirky, dostane Horsefeathers, snowboardovu znacku,to sa isto potesi, vie kolko stoja 😀. A tiez je po operacii a preto chcel na cvicenie rotoped, kedze je to idealne po jeho zakroku ako nezatazove natahovanie. Mozno by sa nieco na rehabilitaciu tiez hodilo 🙂
@anonym_autor klasické trenírky majú napr. v H&M
https://www2.hm.com/sk_sk/muzi/nakupovat-podla-...
@anonym_autor nejaké oblečenie (košeľa, kravata)?
Nejakú historickú pušku alebo pištoľ. Vie si ju dať nad kozub (komodu, gauč). Netreba ani zbrojný preukaz (vyrobené pred 1890), len ako dizajnová záležitosť.
@anonym_115cf5 zbrojny preukaz nema a nikdy nestrielal.
@anonym_autor nejaké oblečenie (košeľa, kravata)?
@anonym_1aa248 toto vobec nenosi. A ma toho plnu skrinu. Plus nekupujeme si oblecenie, to si kazdy vybera sam. S vynimkou nejakeho termo napr.
@anonym_autor klasické trenírky majú napr. v H&M
https://www2.hm.com/sk_sk/muzi/nakupovat-podla-...
@slafi6996 Ďakujem za tip. Super 🙂
@anonym_115cf5 zbrojny preukaz nema a nikdy nestrielal.
@anonym_autor veď zbrojný na staré zbrane netreba, ide o dekoráciu.
@anonym_autor veď zbrojný na staré zbrane netreba, ide o dekoráciu.
@anonym_115cf5 ale preco by sme si davali ako dekoraciu zbrane? Ked ani jeden z nas nestriela, nie je polovnik a nevenuje sa tomu? My sme minimalisti, na stenach nemame ani obrazy a nie to este zbrane.
@anonym_autor zabudla si info v akom je stave. Vie chodit? Boli ho to je to unavne? Ja som po operacii zlomenej chrbtice ocenil plavaren. To bolo nieco uzasne, telo si vo vode oddychlo a bol som medzi ludmi a nic ma tam nebolelo. Urcite mna by plavaren potesila
Novy strojcek na holenie a ziletky.to nikdy nesklame.. a potom klasika ponozky my sme frcali na vecernickovych jeden rok som kupila jemu aj nam s dcerou vlk a zajac dalsi rok krtkove.tak sa vytesoval este mi hlasil kedy si ich ide obut ze dame si vsetci rovnake.
@anonym_autor osobnú pesničku len pre nehi ako povzbudenie alebo vyznanie?

pokiaľ nie je dežolát, tak knihu od šimečku - telesná výchova