icon

Oslava bratovej štyridsiatky

timea91
6. nov 2025

Čaute, brat bude mať onedlho oslavu 40ky, on sám velkú oslavu nechcel, oslavu nalieha jeho žena, z našej strany pozvali iba 2 ludí vrátane mňa, ostatní sú zo strany bratovej ženy,kolegovia, fake priatelia. Na oslave budú hlavne takí ludia, ktorí se navzájom nepoznajú,alebo nemajú dobrý vzťah, jeden druhého ohovára. Ja na takúto akciu nemám chuť ist, bude velká oslava s DJ. Boli ste už niekedy na podobnej oslave? Plánujem tam ísť iba zo slušnosti, pre brata mám iný darček, s ním mám dobrý vzťah, darujem mu zážitok v podobe spoločnej dovolenky. Keďže s bratovou ženou nemám dobrý vzťah, furt ma kritizuje aj za to že nie som pokrstená v kostole a podobné kraviny, a nechcem mať s ňou zbytočný konflikt, tak po 22 :00 plánujem odísť z oslavy.

anonym_1f9d8e
6. nov 2025

Kludne to tak mozes urobit a o 22 odist. Nevidim v tom nejaky problem

anonym_f5f221
6. nov 2025

Ďakujeme za oznámenie.

anonym_7bcd7a
6. nov 2025

A to ako pojde brat s vami bez zeny?

personality
6. nov 2025

Nebola som na podobnej oslave.

anonym_5cb488
6. nov 2025

a si si ista ze brat chce s tebou spolocnu dovolenku ako darcek ? pojde aj jeho manzelka?
ak mas k tomu takyto postoj mozno by bolo lepsie keby si tam nesla

a preco sa nechces skladat na spolocny darcek?

timea91
autor
6. nov 2025
@anonym_5cb488

a si si ista ze brat chce s tebou spolocnu dovolenku ako darcek ? pojde aj jeho manzelka?
ak mas k tomu takyto postoj mozno by bolo lepsie keby si tam nesla

a preco sa nechces skladat na spolocny darcek?

@anonym_5cb488 spoločný darček nebude nakoniec brat chce radšej dovolenku, jeho žena tiež bola viackrát So sestrou na dovolenke bez muza

anonym_5cb488
6. nov 2025
@timea91

@anonym_5cb488 spoločný darček nebude nakoniec brat chce radšej dovolenku, jeho žena tiež bola viackrát So sestrou na dovolenke bez muza

@timea91 cize tvoj brat pojde s tebou na dovcu bez manzelky ? a este niekto pojde s vami?

timea91
autor
6. nov 2025
@anonym_5cb488

@timea91 cize tvoj brat pojde s tebou na dovcu bez manzelky ? a este niekto pojde s vami?

@anonym_5cb488 iba my dvaja. Je medzi nimi dosť velký vekový rozdel, my pojdeme na trojdnovu lyzovacku a vysokohorskú turistiku, kedže brát nemá parťákov na lyzovanie a turistiku, jeho žena už ist nechce

anonym_9200ce
6. nov 2025

Dobru dovolenku si si dala 🙈🙂
Dufam, ze aj brat sa tesi a chce takéto niečo
A k oslave, nie je to tvoja vec ako kto oslavuje a on a aj ty mozes sa rozhodnut ako chces, nemusis to nikomu vysvetlovat ani sebe obhajovat. Ste dospeli ludia predsa

anonym_817568
6. nov 2025

@timea91 brat síce oslavu nechcel, ale asi napokon súhlasil, keď sa oslava koná a to vo veľkom štýle. Či už pre pokoj v dome, alebo z iného dôvodu, to je jeho vec. Ty môžeš pozvanie slušne odmietnuť a v dostatočnom predstihu to oznámiť, ale to len v prípade, ak by sa to brata nijako nedotklo. Ak by mu bolo ľúto, že tam z jeho rodiny nebude mať nikoho, tak by sm išla, kľudne môžeš o 22,00 odísť.

sissy27
6. nov 2025

@timea91 chudak tvoj brat. Superite onho ako dve deti o kyblik na pieskovisku. A uplne vidim scenu z jednej ceskej komedie: “ kdyz vy inzenyrku, tak my… to budete koukat !! 🫵🏼” 😂
Jedna mu vystroji party, ktora sa nepaci druhej a druha mu da darcek, ku ktoremu bude mat isto vyhrady ta prva 😂
Inak za mna pekny trapas dat ako darcek dovolenku s tebou. Ked tak si mu mala dat poukaz na dovolenku pre dve osoby a nech si vyberie s kym chce ist.

zuzinka888
6. nov 2025

Tak toto zavana poriadnym pruserom- nie len nezelana oslava( asi brat ma dovody preco ju nechce) a potom aj ta dovolenka bude pruser- teda tesne pred a po dovolenke. Silno pochybujem, ze jeho manzelka bude nadsena- budu z toho len hadky a nezhody( alebo ti ten napad odobrila?) A na koniec vezmes si ich nezhody na triko??

anonym_817568
6. nov 2025
@zuzinka888

Tak toto zavana poriadnym pruserom- nie len nezelana oslava( asi brat ma dovody preco ju nechce) a potom aj ta dovolenka bude pruser- teda tesne pred a po dovolenke. Silno pochybujem, ze jeho manzelka bude nadsena- budu z toho len hadky a nezhody( alebo ti ten napad odobrila?) A na koniec vezmes si ich nezhody na triko??

@sissy27
@zuzinka888 tak hádam je brat svojprávny, nie? Ak si oslavu neželám, tak si za tým stojím a mojej žene bude jasné, že zbytočne bude niečo organizovať, ja sa nezúčastním. Na dovolenku chodia jeden bez druhého, písala to, a ak má so sestrou dobré vzťahy, nevidím na tom nič výnimočné. Mám kamarátku, ktorá nelyžuje, jej manžel tiež chodí s bratom a baby nechajú doma.

nairobi
6. nov 2025

@timea91 bud rada, že pôjdeš,,,ja budem mať o mesiac 40 rokov, chcela som tiez oslavu a z 20tich pozvaných mi potvrdilo účasť 7 ľudí,,,oslavu som sklamaná zrušila a s tými 7 si pojdem sadnúť súkromne...na oslavu určite chod

sissy27
6. nov 2025
@anonym_817568

@sissy27
@zuzinka888 tak hádam je brat svojprávny, nie? Ak si oslavu neželám, tak si za tým stojím a mojej žene bude jasné, že zbytočne bude niečo organizovať, ja sa nezúčastním. Na dovolenku chodia jeden bez druhého, písala to, a ak má so sestrou dobré vzťahy, nevidím na tom nič výnimočné. Mám kamarátku, ktorá nelyžuje, jej manžel tiež chodí s bratom a baby nechajú doma.

@anonym_817568 ist jeden bez druheho na dovolenku je v poriadku ak to obom vyhovuje. Nie je v poriadku dat ako darcek dovolenku, ktoru obdarovany musi stravit s darcom 😂 a teda podla tvojej rovnice, ze brat je svojpravny a ma si stat za svojim ak tu oslavu naozaj nechce, tak by mal byt aj svojpravny v tom, ze si sam vyberie s kym pojde na dovolenku, nie? Ale tu sa dve kravy predbiehaju, ktora vie lepsie co je prenho dobre 🙈
Ze ma dobre vztahy so sestrou vieme od sestry, ktora neznasa jeho zenu, takze to bude isto objektivne 😃

zuzinka888
6. nov 2025
@sissy27

@anonym_817568 ist jeden bez druheho na dovolenku je v poriadku ak to obom vyhovuje. Nie je v poriadku dat ako darcek dovolenku, ktoru obdarovany musi stravit s darcom 😂 a teda podla tvojej rovnice, ze brat je svojpravny a ma si stat za svojim ak tu oslavu naozaj nechce, tak by mal byt aj svojpravny v tom, ze si sam vyberie s kym pojde na dovolenku, nie? Ale tu sa dve kravy predbiehaju, ktora vie lepsie co je prenho dobre 🙈
Ze ma dobre vztahy so sestrou vieme od sestry, ktora neznasa jeho zenu, takze to bude isto objektivne 😃

@sissy27 trefa👏