Oslavujete meniny dospelých alebo len detí?
Oslavujeme meniny všetkych, rodičov, deti, súrodencov, starých rodicov
Vsetci
Ozveme sa, zagratulujeme si… a oslavy spájame, na jednom stretnutí, ktorého dátum vyhovuje všetkým, zagratulujeme tým čo mali narodky, meniny v poslednom obdobi aj so symbolickým darčekom 😊
My si blahozelame a oslavujeme tiez tak, ze sa vacsinou pospaja viacero narodenin a menin. Toto sa tyka skupiny ja, sestra, nasi rodicia, manzelia a deti.
Vobec neoslavujeme . Ale u nas meniny ani neexistuju . Ja len zablahozelam mame pripadne poslem kvety kurierom.
Neoslavujeme vôbec.
Cokolada, kvietok, pusa v den menin a zivot ide dalej. Tak u dospelych ako aj u deti.
neoslavujeme ziadne meniny
Neoslavujeme meniny vobec. Syna vezmem na zmrzku maximalne, ale ziadne darceky alebo party.
Ani narodeniny velmi neoslavujeme, ani meniny. Ziadne slavnosti neusporaduvame, len pre dieta torta, darceky na narodeniny, na meniny nejaka sladkost a drobny darcek. Dospelakom zagratulujeme a dame nejaku drobnost ci maju meniny ci narodeniny. A si spomenieme. Ak nie, nikto z toho tragediu nerobi
ďakujem všetkým. bola som neistá, či je v poriadku ak mám taký pohľad na vec, že meniny nie je až tak potrebné oslavovať. Vďaka 😘
tak je oslava a oslava 🙂

ako koho meniny. oslavujeme len úzka rodina…