icon

Perfektný darček pre manžela k 30. narodeninám

katik22
6. aug 2025

Poraďte zienky , čo manželovi na 30tku. Ďakujem 🙂

elenka.k
6. aug 2025

@katik22 smart hodinky - moderné

maca1984
6. aug 2025

Noc na Lomnickom štíte

martul
6. aug 2025

@katik22 Porsche, cestu okolo sveta, chalupu, jachtu, alebo čokoládu alebo ,, len " dobrý sex....toto je taká otázka 🫢

really8
6. aug 2025

To je strasne ubohe sa pytat na fore. To sa o manzela absolutne nezaujimas ze nevies? Ci sa poznate tyzden? Alebo ste multimilionari ze ma vsetko?

anonym_40e376
6. aug 2025
@really8

To je strasne ubohe sa pytat na fore. To sa o manzela absolutne nezaujimas ze nevies? Ci sa poznate tyzden? Alebo ste multimilionari ze ma vsetko?

@martul
@really8 neviem. Neodpoviem

Pozvala by som ho na wellnes 🙂

really8
6. aug 2025
@anonym_40e376

@martul
@really8 neviem. Neodpoviem

Pozvala by som ho na wellnes 🙂

@anonym_40e376 no uz som sa zlakla ze sem nikto nepride moralizovat

milanemila
6. aug 2025

Mne napriklad tiez pride zvlastne sa pytat na koniku, co kupit manzelovi. Ved ty ho poznas najlepsie 🤷🏼‍♀️
Ale skus aspon o nom nieco napisat, ake ma konicky, co ma rad, ci rad cestuje alebo si potrpi na hodinky, robi nejaky sport…?

melanta
6. aug 2025

Podľa toho, čo má rád a čo by chcel, ale bežne si to nekúpi - lístky a cesta na jeho obľúbený futbalový tím (napríklad môj muž bol na zápase Real Madrid - FC Barcelona), na grandslam, na F1 víkend. Alebo na spoločnú dovolenku či predĺžený víkend na miesto, po ktorom on túži, ktoré si ale bežne nemôžete dovoliť, ale ty si na neho nasporila, aby si mu urobila radosť. Môj muž mal napríklad mega radosť z výletu do Londýna a kurzu v Gordon Ramsey academy. Isto vieš, čo má tvoj muž rád a po čom túži. Ak nie, tak je to celkom smutné. Potom ako darček by si sa o neho mohla začať viac zaujímať.

drianaa
6. aug 2025

Podľa toho, čo ho zaujíma. Môj muž dostal odomňa 2 lístky na hungaroring - mohol si vziať hocikoho, chcel ísť so mnou, tak sme išli

ivik4
6. aug 2025

Ani si len nenapisala co ho zaujima, co ma rad 😄. Ked ho ty nepoznas, tak my ho nepozname uz duplom. Ja Ti napisem predlzeny vikend niekde 💁🏻‍♀️

elenka.k
6. aug 2025
@ivik4

Ani si len nenapisala co ho zaujima, co ma rad 😄. Ked ho ty nepoznas, tak my ho nepozname uz duplom. Ja Ti napisem predlzeny vikend niekde 💁🏻‍♀️

@ivik4 na Aljaške 👍

domkakvet
6. aug 2025

@katik22 tak mohla si trochu opisat co ma rad, ale tak mozno si vyberies nieco aj tak wellness, knizku s venovanim, vino s cislom 30, ktore zabalis do darcekoveho kosa, ruksak na turistiku.

katik22
autor
6. aug 2025
@really8

@anonym_40e376 no uz som sa zlakla ze sem nikto nepride moralizovat

Ďakujem mudrlantky ;) svojho manžela si poznám dosť dobre .. ide o to, že som možno chcela počuť iné nápady , lebo áno, koníčky má, verte či nie, ale poznám ich.. viem o nich 😀😀 ale chcela som sa možno inšpirovať niečim z iného súdku, keďže su to okruhliny… preto som nepisala nič o jeho koníčkoch..

katik22
autor
6. aug 2025
@really8

@really8 strašne uboha si asi ty ,,, len som chcela počuť iný názor ako môj subjektívny .. nechať sa inšpirovať .. vďaka za tvoj koment a čas

milanemila
Autor odpoveď zmazal
lauriik
6. aug 2025

Asi zalezi ake mas financne moznosti. Ja som na 40 dala dovolenku v albansku pre nas dvoch bez deti. Na 30 som dala vikend v prahe kde sme mali listky na koncert.

0silvia0
6. aug 2025

@katik22 listky na koncert, zoskok padakom, let balonom🤷‍♀️

mondolina
6. aug 2025

takže vieme, že je to muž, manžel a bude mať 30 rokov....ostatné....záľuby, finančné možnosti ....si máme mudrlantky domyslieť 🙏

maca1984
6. aug 2025
@katik22

@really8 strašne uboha si asi ty ,,, len som chcela počuť iný názor ako môj subjektívny .. nechať sa inšpirovať .. vďaka za tvoj koment a čas

@katik22 tak máš tu už kopu inšpirácií.
Mňa napr.zaujala tá jachta.
Tú manželovi určite raz doprajem.
V sne.
Jedine 😁

maca1984
6. aug 2025
@mondolina

takže vieme, že je to muž, manžel a bude mať 30 rokov....ostatné....záľuby, finančné možnosti ....si máme mudrlantky domyslieť 🙏

@mondolina ona predsa hľadá iný názor, nie jej subjektívny.
😁

jamimo
6. aug 2025

z nás vždy lístky na koncerty, letenky, športové podujatia... V poslednej dobe umenie 😉

really8
6. aug 2025
@katik22

@katik22 ano. Ja som uboha. Lebo viem cim potesit muza a nemusim zobrat o tipy na fore. No ako povies. Radsej sa chod s muzom pobavit mozno na to prides sama a nemusis sa opicit

elzu
6. aug 2025

Pozvala bych na party tajne jeho kamarady, kolegy, davne kamose ze skoly/gymplu. Takto prekvapil kdysi na 40.moji mamku muj tata, mel to byt rodiny obed v restauraci, kamosi byli o patro vyse v sale a kdyz jsme dojedli, sli jsme nahoru jako ze jeste na kafe a tam DJ a uz to jelo az do noci 🤩 pamatuju si to jako decko dodnes! Byla to pecka 👍🏻 prvni pisnicka byla jejich oblibena ze svatby 🤩

mk1111111111
6. aug 2025

Ak si chcela ine napady, aspon sumu si mohla dat, lebo potom je zbytocne drat klavesnicu. Stacilo Ti otvorit podobne temy, ak si nemala konkretne zadanie a nie sa jedovat, ked sa niekto opytal podrobnejsie.

evcagabi
6. aug 2025

Nevies, co by chcel tvoj chlap?

ivanztt
7. aug 2025

To sa neda povedat, vsetci maju rozdielne zaluby a konicky. Nikdy neopovedal ze po nieco tuzi? alebo chcel by mat...? alebo zazit?