Personalizovaný svadobný dar: Nápady na maličkosti
Ahojte, napada vas nieco co by som vedela vyrobit/ dat vyrobit ako personalizovany svadobny dar pre kamosku a jej manzela? PS. musi to byt nieco lahke , spratne, aby to v pohode vosla do kufra ked pojde nazad....Lamem si s tym hlavu, nerada davam blbosti , takze jedine nieco prakticke - napadla ma gravirovana doska na krajanie,alebo gravirovany otvarak na vino ....Za hociaky napad budem vdacna ,
@anavixy vdaka kukala som, ale nic som take nenasla co by bolo prakticke do domacnosti, len same ozdobky a somarinky :-/
@anavixy ten otvarak na vino a doska je zly napad ? Ide mi skor o symbolicky darcek, nechcem davat nic velmi hodnotne.
@tundra vdaka, este ma napadlo nejaka kucharska zastera, nieco ako set kde na jednom je pisane "i love him" a na druhej "i love her" 🙂 tak asi nebudem uz vymyslat nic dalsie, ale keby vas dievcata cosi napadne kludne piste
@mamina7070 no hrnceky nie su uplne spratne do batoziny , a tiez vysoke riziko ze sa rozbiju, inak by to nebol zly napad
Ja som tam videla nedavno gravirovane lyzicky, pribor, salatove lyzice, viacero takychto celkom aj praktickych veciciek. 🙂 pozri rucickovo na sashe
No mozno ta doska na krajanie a k tomu prachy by nebolo zle. To by ma potesilo, prakticky pamatny dar.
Lyzicky?
Hrnceky?
Otvarak na vino?!
Fotoknihy, platna ci cokolvek s podobiznou
Nie 😃
Dobre darceky su ta doska a otvarac. My davame zo sashe este vysivat osusky ako prakticky pamatny darcek.
@kitycat no takto ja im nejdem osobne na svadbu, budú mať len sami dvaja na úrade. Preto prachy určite nie 🙂

Pozri na sashe 🙂