icon

Platené opatrovanie detí na rodinnej oslave?

25. mar 2026

Ahojte,
som vo volnom case opatrovatelka deti a doucujem deti. Rodic deti, ktore opatrujem maju coskor narodeninovu oslavu. Chcu aby som prisla. Lenze my mame cisto pracovny vztah, nic neriesime okrem deti. Nikoho z rodiny nepoznam. Plus, pytali sa ma , ci by som nepostrazila aj zvysne deti na oslave. Na rovinu som sa opytala, ako sa dohodneme financne, ak by som prisla, kedze nie som ani kamaratka ani rodinny prislusnik. Ostali zarazeni. Ja na tom nevidim nic zvlastne, nakolko chceli zabavit dalsie 3-4 mensie deti. Ani neviem ako to poriesit , ci ist alebo odmietnut. Termin oslavy sa blizi. Co by ste robili na mojom mieste.

Strana
z2
ali_mora
25. mar 2026

@anonym_autor tak oni to asi mysleli tak, že by to možno deti potešilo, že prídeš, keď majú narodeninovú oslavu

martinkatinka
25. mar 2026

V podstate by si bola animatorka deti. Je to sluzba, nemate osobny vztah. Tak ak ti nenavrhli ziadne ohodnotenie, tak ste sa nijak nedohodli. Nech si najdu inu animatorku.

thereisabear
25. mar 2026

Osobne by som sa vyhovorila a nešla. Zjavne chceli opatrovateľku zdarma.

autor
25. mar 2026
@ali_mora

@anonym_autor tak oni to asi mysleli tak, že by to možno deti potešilo, že prídeš, keď majú narodeninovú oslavu

@ali_mora ale uplne bez nejakej odmeny , akoze mne to pride ako vyuzivanie , nech oni sa zabavia , zeby ani nevedeli, ze maju deti .

autor
25. mar 2026
@martinkatinka

V podstate by si bola animatorka deti. Je to sluzba, nemate osobny vztah. Tak ak ti nenavrhli ziadne ohodnotenie, tak ste sa nijak nedohodli. Nech si najdu inu animatorku.

@martinkatinka nie nemame vobec , ja ked som mala minuly rok narodeniny ani mi ruku nepodali, tak nevidim dovod tam ist, ziadne osobne vztahy medzi nami nie su.

doriiis
25. mar 2026

Povedala by som že: ok, moja hodinovka je toľko a toľko. Môže byť? Keď nie tak smola

zupka33
25. mar 2026

Ja by som to takisto nerobila zadarmo. Nenechaj sa nahovorit, ved by si im robila animatorku iba tak.

anonym_7e36f2
25. mar 2026

@anonym_autor zháňajú zadarmo animátora ku deťom. Nie nešla by som, ak by mi oni sami vopred nenavrhol peniaze zato. Sú to špekulanti.

ali_mora
25. mar 2026
@anonym_autor

@ali_mora ale uplne bez nejakej odmeny , akoze mne to pride ako vyuzivanie , nech oni sa zabavia , zeby ani nevedeli, ze maju deti .

@anonym_autor však áno, im to bude len vyhovovať, lebo tam budú mať teba a deti si nebudú musieť ani všímať a budú mať kľudnú oslavu

anonym_51d855
25. mar 2026

Nešla by som na tvojom mieste. Ja by som sa vrámci osobného života nikdy nebavila s človekom, s ktorým by som pracovala. Pre mňa sú to dve odlišné sféry, ktoré sa nemôžu zlučovať. V každom prípade chceli, aby si im na tej oslave opatrovala zadarmo a keď tam aj chceš ísť, tak nech Ti za to aj adekvátne zaplatia.

zuzacka16
25. mar 2026

tak ako ti už písali vyššie..buď pôjdeš ale za cenu, ktorú si určíš ty a keď sa budú okúňať, tak jednoducho povedz, že nie neprídeš..zvláštni sú oni, teda nie zvláštni ale vys*aní 😉

autor
25. mar 2026
@zuzacka16

tak ako ti už písali vyššie..buď pôjdeš ale za cenu, ktorú si určíš ty a keď sa budú okúňať, tak jednoducho povedz, že nie neprídeš..zvláštni sú oni, teda nie zvláštni ale vys*aní 😉

@zuzacka16 ano su to spekulanti jedna radost a este ked povedali , ze ziadne darceky, ale obalku prosia. Pritom su to ludia veeelmi dobre zabezpeceni. Peniazky im teda rozhodne nechybaju.

anonym_708eb0
25. mar 2026

Ak nad tým rozmýšľaš
Tak ujasni si snimi
Či ako hosť
Alebo na stráženie
A podľa toho sa rozhodni

anonym_708eb0
25. mar 2026
@anonym_autor

@zuzacka16 ano su to spekulanti jedna radost a este ked povedali , ze ziadne darceky, ale obalku prosia. Pritom su to ludia veeelmi dobre zabezpeceni. Peniazky im teda rozhodne nechybaju.

@anonym_autor tak to by som nešla 😅 čo hosť to obalecka?tak to pozvali polku mesta😅

autor
25. mar 2026
@anonym_708eb0

@anonym_autor tak to by som nešla 😅 čo hosť to obalecka?tak to pozvali polku mesta😅

@anonym_708eb0 tak spominali,ze okolo 40 ludi tam bude urcite, ze tak rataju.

zuzacka16
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak vieš, kto má, tak chce ešte viac, je to bohužiaľ tak, ale teba zaplatiť to už nie a 40ľudí, tak to dosť..kašli na nich..

puertorico
25. mar 2026

3-4 deti a nakoniec ich budeš mať tak 12 🙈

autor
25. mar 2026
@puertorico

3-4 deti a nakoniec ich budeš mať tak 12 🙈

@puertorico aj ja si to myslim , zeby to tak bolo

autor
25. mar 2026
@zuzacka16

@anonym_autor tak vieš, kto má, tak chce ešte viac, je to bohužiaľ tak, ale teba zaplatiť to už nie a 40ľudí, tak to dosť..kašli na nich..

@zuzacka16 vsak toto mi je divne ze oslavy , dovolenky ano a mna zrazu maju problem zaplatit.

anonym_6cf336
25. mar 2026

Ja sice deti strazit opatrovatelke nenechavam. Ale to uz je aka drzost povedat opatrovatelke pridite na oslavu, ale aj obalocku doneste 😀.

autor
25. mar 2026

To je taka rodinka bez drzosti. Obavam sa co vyrastie z deti. To je ten typ ludi co maju deti lebo sa patri alebo babka a dedko chceli. Ja tam chodim strazit uz dlhsi cas ale toto ma uplne dostalo.

martinkatinka
25. mar 2026
@anonym_autor

To je taka rodinka bez drzosti. Obavam sa co vyrastie z deti. To je ten typ ludi co maju deti lebo sa patri alebo babka a dedko chceli. Ja tam chodim strazit uz dlhsi cas ale toto ma uplne dostalo.

@anonym_autor ved realne, ty by si bola aj tak s detmi, nie v podstate s nimi. A este darcek, respektive obalku doniest. Nie. Rovno by som sa opytala o kolko hodin sa jedna, kolko deti, az aktivity pripravim a oznamila hodinovu sadzbu.

arianna25
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ešte darček máš doniesť obálku.....moje nervy 🫣

anonym_0a11bc
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor opatrovala som deti počas VŠ, veľkú časť som bola len v jednej rodine. Mala som 5€ na hodinu. Ak som bola dlhšie ako do 20:00 tak 8€ na hodinu a platený taxík domov. Ak potrebovali prespatie, tak opatrovanie bolo platené do 22:00 +10€ paušál za noc, opatrovanie opäť platené od 6:00 od rána. Tieto veci sa tam diali pomerne často. Vždy som dostala jedlo. Raz som robila aj oslavu pre dieťa, keď si pozvalo asi 8 kamarátov. Za oslavu som dostala 100€. Trvalo to asi 3h. Boli to maximálne féroví ľudia ale toto by som teda nerobila.

anonym_254080
25. mar 2026

@anonym_autor chceli ťa využiť zadarmo, ale šak predsa sa naješ .. nie, nikto zadarmo nepracuje, je to tvoja práca a treba to aj tak vysvetliť

cacianka
25. mar 2026

Po tých info, ani za € by som nešla.

anonym_75f3b3
25. mar 2026

nešla by som je to veľká zodpovednost , oni sú riadne vychcaní

autor
25. mar 2026
@anonym_0a11bc

@anonym_autor opatrovala som deti počas VŠ, veľkú časť som bola len v jednej rodine. Mala som 5€ na hodinu. Ak som bola dlhšie ako do 20:00 tak 8€ na hodinu a platený taxík domov. Ak potrebovali prespatie, tak opatrovanie bolo platené do 22:00 +10€ paušál za noc, opatrovanie opäť platené od 6:00 od rána. Tieto veci sa tam diali pomerne často. Vždy som dostala jedlo. Raz som robila aj oslavu pre dieťa, keď si pozvalo asi 8 kamarátov. Za oslavu som dostala 100€. Trvalo to asi 3h. Boli to maximálne féroví ľudia ale toto by som teda nerobila.

Mozem ti napisat spravu ?

anonym_e023c2
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ked som robila babysitting, tak som raz aj mala prísť na oslavu deti strazit. Ale normalne za peniaze.. kedze deti bolo 10 a mix francuzskych a anglickych a ja anglinu az tak neviem, navrhla som, ze pride aj sestra. Nemali problem a dokocna zaplatili aj jej, cize zme si nedelili moj zarobok, dostala azda z nas rovnocennu sumu. Rovnaku, aku som dostavala, ked som strazila bezne.
Nesla by som na taku oslavu, pokial by som nedostala aj penaznu odmenu.

anonym_b84424
25. mar 2026

viac deti je viac zodpovednosti .. takze iste aj vyssia cena .. ak sa na to necitis-odmietni .. povedz na rovinu,ze tolko deti na jednu osobu je dost plus cena by bola daleko vyssia .. a aj keby si to rada sravila,zial uz mas iny program ...

Strana
z2