icon

Po akej dobe vás partner požiadal o ruku?

27. jan 2025

po akej dobe vas partner požiadal o ruku ? byvali ste uz spolu ? kedy ste sa potom vzali ?
som s priatelom necelý rok a uz sme sa o tom bavili, mam pocit ze ma na dovolenke požiada o ruku. milujeme sa, no nieje to skoro ?

Strana
z2
tanicka907
27. jan 2025

vo vseobecnosti je to skoro, ale zalezi kolko mate rokov a ake skusenosti a vztahy mate za sebou a ci mate vyjasnene zakladne priority vasho vztahu

autor
27. jan 2025

@tanicka907 mame 25 a 27 … bývame spolu ale zatial kratko

kiwi3
27. jan 2025

vobec nie je dolezite kedy "nas" poziadal o ruku, ale to, ze ty na to este nie si pripravena a zda sa ti to skoro. ved s nim komunikuj. fakt si chces raz zobrat muza, ktoremu nevies toto povedat?

ina2405
27. jan 2025

Po pol roku, o pol roka sme sa brali. Už sme spolu žili. Sme zobratí 10 rokov.
Skoro je, keď to tak cítiš.

littledaisy
27. jan 2025

My sme spolu nebyvali, ale boli sme spolu takmer každý deň a veľa... Požiadal ma o ruku po 2,5 rokoch myslím 😊 svadba bola ale az o ďalší 2,5 roka.

t1nusa
27. jan 2025

požiadal po 10 rokoch ☺️ v tej dobe sme spolu žili už 5 rokov, svadbu budeme mať tento rok (to bude 12,5 roka čo sme spolu)… čakala som, že požiada skôr, ale malo to tak byť

bellaa3007
27. jan 2025

10 rokov, dcera mala 3r

autor
27. jan 2025

@kiwi3 pytam sa viac menej len zo zaujímavosti 🙂 s priatelom o tom komunikujem

tanicka907
27. jan 2025

Moja osobna rada je, ziadna svadbe pred 30tkou 🙂
Ale je uplne jedno kedy nas partner poziadal o ruku. Napr my sme spolu byvali po mesiaci od zoznamenia, poziadal ma o roku po 2.5roku randenia a aj tak sa mi to zdalo skoro, necitila som sa na to vydavat, zobrali sme sa potom az o 4 roky ked som citila ze uz je asi cas

kiwi3
27. jan 2025

tak ale jasne, ze odpovede su od hned po nikdy... to si ziadny prieskum robit nemusis. sprav to tak, ako to citis, nikto iny tvoj zivot zit nebude.

crazy_cat_lady
27. jan 2025

mna manzel poziadal myslim po styroch rokoch, to uz sme spolu aj byvali. svadbu sme mali o necele dva roky neskor 🙂

autor
27. jan 2025

@kiwi3 jasne ja viem ze kazdy to ma uplne inak 🙂 len som zvedava ako to mali ine zeny

tiezjedna
27. jan 2025

je jedno koho kedy kto požiadal 🙂 Za seba môžem povedať len toľko, že by som si nikdy nevzala chlapa, s ktorým aspoň rok nezdieľam spoločnú domácnosť a s ktorým nemám vyskúšaný sex😉

marhulka13
27. jan 2025

Po dvoch mesiacoch sme spolu začali žiť, po roku a pol zásnuby a presne na fruhe výročie nášho chodenia sme mali svadbu. Sme spolu 17 rokov

doriiis
27. jan 2025

Po 4 rokoch.V našom prvom spoločnom byte a vedľa nášho 2 mesačného prvého syna

lenkahvh
27. jan 2025

asi po mesiaci, ak ked len tak neoficialne, slusne som to zahovorila, prislo mi to skoro 🙂
potom tak ozaj po roku a pol

bessie12
27. jan 2025

Požiadal ma, ked sme boli spolu 2,5 roka a taky istý čas sme spolu aj bývali. Svadba bude o cca 1,5 roka neskôr, teda už tento rok v júni presne na naše 4. výročie 🥰🥰

lucia13022023
27. jan 2025

Nie je na to určený čas. Každému to vyhovuje inak.
My sa poznáme od mojich 15. Sme spolu od 17. Požiadal ma o ruku v 22. Bývali sme spolu od mojej 19🙆‍♀️

stvura
27. jan 2025

chodili sme spolu rok a nieco (zoznamili sme sa pocas studia v zahranici)...poziadal ma pocas tej doby, brali sme sa ako 25 a 27rocny....az po svadbe sme spolu byvali - v septembri slavime 20vyrocie...takze, to je diskutabilne co je dlho, skoro a tak...zalezi to od vas...

katkaseiner
27. jan 2025

poziadal ma o ruku po 4 rokoch, spolu sme zili uz po par mesiacoch, pretoze nas delili strasne kilometre. Takze dokoncila som vysku, vydrzala do vianoc, prisiel pre mna a odisli sme spolu do Danska. Tam sme boli spolu rok, a potom sme sa spolu presunuli do UK. Sme spolu uz vyse 21 rokov... manzelia 14 a pol.

louise
27. jan 2025

Boli sme spolu asi rok, keď ma požiadal o ruku. Začali sme spolu žiť po týždni od zoznámenia a sme spolu šťastných 20 rokov. 🙂 Každý to cíti inak, hlavne sa treba riadiť svojimi pocitmi a všetky obavy komunikovať.

andreakotesova
27. jan 2025

Po roku a pol. Ja som mala pred tridsiatkou, môj manžel po tridsiatke. Presťahovala som sa k nemu po svadbe.

matkahelka
27. jan 2025

Poziadanie o ruku absolutne nic neznamena. dnes ta o ruku poziada, zajtra ste rozideni. ved to nie je manzelstvo. zeny tomu prikladaju nadpozemsky vyznam a vacsina z nich sa manzelstva ani nedocka. poznam zeny, kt. nosia akoze snubny prsten takmer 20 rokov, deti uz maju na 2.stupni ZS a chlapi si ich nevzali za manzelky a uz zrejme ani nevezmu. a mam kamosku, kt. uz mala 3 snubaky od 3 chlapov a nevzal si ju ani jeden.

tiezjedna
27. jan 2025

@matkahelka a týmto si chcela povedať čo??? Ako vidíš aj v tejto diskusii, väčšina zásnub je dotiahnutá do konca😉

matkahelka
27. jan 2025

@tiezjedna presne to, co som napisala, ze snubny prsten sam o sebe nic neznamena, nie je to ziaden zavazok a netreba uvazovat, ci je to skoro, pretoze ho pokojne moze mat zena na prste dalsich 20 rokov bez obrucky. v tejto diskusii sa vyjadrilo len malo zien, su tu totozne a starsie, kde kopec zien pisalo, ze sa od snubaku k obrucke za dlhe roky neposunuli a vztah ukoncili.

kikulienkadd
27. jan 2025

Ahoj,môj muž ma požiadal o ruku už po 5 mesiacoch chodenia. Na mňa to bolo skoro. Brali sme sa po 2 rokoch. Už to bude 20r čo ma má "na krku" a vraj stále super🤷‍♀️ Je to moje zlatíčko ❤️

nynia
27. jan 2025

Podla mna sa neda povedat kedy je spravny cas su pary ktore po par mesiacoch ziju spolu a su aj take ktore ani po 3 rokoch, tiez zalezi na veku 20tnici to budu inak brat ako ludia okolo 30 alebo uz po takej 25ke. Dalej co je dolezite v tomto je aj ako casto travia spolu cas, ci kazdy den alebo niekolko krat do tyzdna alebo ledva raz do tyzdns sa uvidia a celkovo ako dobre sa poznaju a ako prebieha komunikacia. Takze po roku moze byt skoro aj nemusi, ja bez toho aby som zila uz vopred v spolocnej domacnosti s priatelom by som si ho nezobrala.Nieco ine je stretavat sa alebo byt spolu na par noci a nieco ine je zit spolu starat sa o domacnost, prispievat...

hankab
27. jan 2025

@tiezjedna moja prva ziadost o ruku (nastastie) nebola dotiahnuta do konca 😁 aj take sa stava.

Teraz som vo vztahu necele 3r, poziadal ma o ruku na Silvestra, svadba nebude skor ako o rok a pol lebo mame ine financne priority, musime dosetrit.

nelka93
28. jan 2025

Po 4.rokoch. od začiatku vzťahu spolu žijeme, už skoro 3 roky mame spoločný byť na hypo. Tento rok je svadba

findomatej
28. jan 2025

Po 1 roku spoločného bývania som si potrebovala riešiť nový občiansky, tak som sa opýtala, či sa nevezmeme, aby som následne znovu nemusela meniť OP kvôli novému menu. Súhlasil 🙂. Vzali sme sa, po 1 roku známosti/bývania.

Strana
z2