Poradíte, aký darček kúpiť bratovi?
Co by ste mu kúpili ak nechce žiadne šperky, oblečenie ani nič podobné?
Zabudla som dodať ze k 18. narodeninám 😅
@michaeladzurin peniaze a čokoládu ;)
to je tazke. muzi v tom veku chcu len svaty pokoj :D
tazko takto urcit ked ho nepozname. cokolvek ako knihu az po krabicku cigariet (ze na a teraz mozes ;) )
och neznasam darceky pre to aby boli.. bud nieco co clovek chce alebo aj nic je lepsie ako kadejake kreativne veci co si ai nikdy nechcel mat alebo zazit .. a ak ty sama nevies o to viac .. mozno ak sa ho spytas ani on sam nevie ,, tak daj mu nejake peniazky ak mu fakt chces nieco dat a urcite si kupi to co chce..
Ak si staršia sestra a brat má 18, zober ho na výlet na pár dní do Prahy, Ríma, Londýna alebo niekam, kam by chcel ísť.
@michaeladzurin príspevok na autoškolu, lístok na obľúbenú skupinu, víkendový pobyt
@michaeladzurin Žeby žreby? 😄 Prepáč, ale spomenul som si na reklamu od Tiposu.
Však vieš aké má záujmy a keď žiadne zober ho do obľúbenej reštaurácie alebo mu daj peňažný limit a nech si niečo vymyslí už nie je malé dieťa aby potreboval prekvapenie.
som za nejaky zazitok a aj budem 🙂 podla mna ti to da ovela viac ako nieco materialne, co sa ti vie znicit, pokazit. toto si jednoznacne zapamata. ak ma rad adrenalin, o to jednoduchsie, takych zazitkov je plny internet. 🙂

Víkendový wellness pobyt pre neho a jeho priateľku/ženu.
Kurz bezpečnej jazdy na Slovakiaringu (ľudovo nazývané škola šmyku).
Poukážku na procedúry do dobrého barbershopu.