icon

Poradíte, aký darček kúpiť bratovi?

michaeladzurin
1. okt 2024

Co by ste mu kúpili ak nechce žiadne šperky, oblečenie ani nič podobné?

melanta
1. okt 2024

Víkendový wellness pobyt pre neho a jeho priateľku/ženu.
Kurz bezpečnej jazdy na Slovakiaringu (ľudovo nazývané škola šmyku).
Poukážku na procedúry do dobrého barbershopu.

michaeladzurin
autor
1. okt 2024

Zabudla som dodať ze k 18. narodeninám 😅

oskvarka
1. okt 2024

@michaeladzurin peniaze a čokoládu ;)

lubossi
1. okt 2024

to je tazke. muzi v tom veku chcu len svaty pokoj :D
tazko takto urcit ked ho nepozname. cokolvek ako knihu az po krabicku cigariet (ze na a teraz mozes ;) )

oskvarka
1. okt 2024

och neznasam darceky pre to aby boli.. bud nieco co clovek chce alebo aj nic je lepsie ako kadejake kreativne veci co si ai nikdy nechcel mat alebo zazit .. a ak ty sama nevies o to viac .. mozno ak sa ho spytas ani on sam nevie ,, tak daj mu nejake peniazky ak mu fakt chces nieco dat a urcite si kupi to co chce..

melanta
1. okt 2024

Ak si staršia sestra a brat má 18, zober ho na výlet na pár dní do Prahy, Ríma, Londýna alebo niekam, kam by chcel ísť.

0silvia0
1. okt 2024

@michaeladzurin príspevok na autoškolu, lístok na obľúbenú skupinu, víkendový pobyt

hugoboss1923
1. okt 2024

@michaeladzurin Žeby žreby? 😄 Prepáč, ale spomenul som si na reklamu od Tiposu.

januska12323
1. okt 2024

Však vieš aké má záujmy a keď žiadne zober ho do obľúbenej reštaurácie alebo mu daj peňažný limit a nech si niečo vymyslí už nie je malé dieťa aby potreboval prekvapenie.

tilda23
1. okt 2024

som za nejaky zazitok a aj budem 🙂 podla mna ti to da ovela viac ako nieco materialne, co sa ti vie znicit, pokazit. toto si jednoznacne zapamata. ak ma rad adrenalin, o to jednoduchsie, takych zazitkov je plny internet. 🙂