icon

Poradíte darček pre 4-ročného chlapca?

2. apr 2024

Ahojte videla som tu podobnú diskusiu ale k inému veku tak skúsim snáď aj mne poradítem.o týždeň ideme na oslavu a netuším čo kúpiť.

Poraďte darček pre 4 ročného chlapca. Už doma má aj bicykel, všelijaké autíčka na dvore, albi knihy. Čo ešte také ?

amelia89
2. apr 2024

Lego, ine knizky ako albi, spolocenske hry - dobble alebo horí horí, puzzle, zeriav nejaky, podla toho co ma rad a bavi ho.

mamamasama
2. apr 2024

Má lego? Moji chalani sa začali najviac hrať práve po 4 narodeninách 🙂

gladys_07
2. apr 2024

Pomohlo by keby si napisala cca sumu

autor
2. apr 2024

@gladys_07 tak do 30€ ideálne keďže ešte k tomu isto kúpim aj nejaké oblečenie

simona92101
2. apr 2024

Lego,magneticka stavebnica..

evkamotka
2. apr 2024

Hru Priserky zo skrine

milanemila
2. apr 2024

Ja sa vzdy pytam rodicov 🤷🏼‍♀️ zbytocne ti tu napisu aj 100 tipov, ked ziadna z nas toho chlapceka nepozna a nevieme co ho bavi. Ak rodicia neporadia alebo to nechaju na teba, kupila by som asi lego.

svetlonos
2. apr 2024

Nas chce uz dĺho smetiarske auto, vŕtačku, lekarsky kufrík a knihu o zvieratách. V martinuse som pozerala atlasy zvierat, lesne a dive zvierata, encyklopédie - maju nádherne 🙂
Napriklad sestrinho maleho zaujimali v 5 rokoch rakety, kozmonauti, vesmír. Iny zase rad kreslil.
Ale ako ti uz milanemila pisala - rodicia by to mali vediet najlepsie. Opytaj sa ich.

autor
2. apr 2024

@svetlonos @milanemila rodičov som sa pýtala ale tiež im došli nápady :D teda nejaké mali ale to im kúpia starí rodičia a krstní takže to nechali na mňa

svetlonos
2. apr 2024

Tak sa opytaj maleho 😄 nas by to presne povedal. Pisali sme na vajicko jeho priania a po velkej noci (detom tu velkonocny zajo nieco nosi) mi povedal, ze ake ten zajko zabudol predsa vŕtačku. Ako je to mozne mami?? 🤣

pralinka86
2. apr 2024

Pokus na doma: vyroba sopky alebo krystalu, je ich viac..