icon

Poraďte darčeky pre svokrovcov

22. nov 2019

Prosím poraďte co svokrovy na 50tku?
Na rad motorky ale na tu toľko peňazí nemám 🤣
Hodinky, hknihy a podobne veci ho moc Nebavia. Fakt neviem 🙄 Rovnako poraďte co svokre na 48 narodeniny. Maju ich obaja v rovnaký mesiac s odstupom dva dni

erickatt
22. nov 2019

Tricko motokrarske. Keby si není anonym tak ti dam priamo na babu co vyraba úžasné. Ale to je zakázané ako reklama. Či??

janage
22. nov 2019

Nieco ako skolu smyku pre motorky, ak existuje.

janage
22. nov 2019

Svokra nema okruhliny tak sa normalne spytaj, ze by si chcela nieco co ju potesi a naozaj vyuzije, ze si prosis nejake tri navrhy. Z toho vyber nakombinuj. Ak je zo skupinky nic nepotrebujem, povedz ze kupis tak ci tak nieco, ale sama musi uznat, ze by bolo lepsie aby to nezapadalo prachom niekde. Moj otec napr. miluje skvarkovu pomazanku jednu, on na meniny toto radsej ako cokoladu😉

autor
22. nov 2019

@erickatt píšem správu

17juraj17
22. nov 2019

Daj mu listky na nejaku velku cenu motoriek.

petkaaa
22. nov 2019

Tak určite by som na 50tku nedávala tričko 😅🙄 Skús pozrieť nejaký okruh na Slovakiaringu, nech si zajazdí 🙂

yna1
22. nov 2019

nejaku skolu smyku alebo fakt nejaku malickost, ako tu zaznelo motorkarske tricko, pripadne nejaky kalendar s tymto motivom, my sme tak svokrovi kupovali a ma ho v dielni 🙂

evkamotka
22. nov 2019

Svokre kvety, sal, dezert, poukazka na masaz... Proste drobnost. U nas sa bezne narodky riesia kvetom ci kavou. Horsi je svokor ze co. Ale dali tipy vyssie

0silvia0
22. nov 2019

daj do googlu motorkárske darčeky a nájdeš aj špecializované obchody k tejto tematike. Motorkárske rukavice, termo oblečnie, motokozmetika, nevieme čo svokor preferuje, čo má a čo nemá, toto by som prebrala s manželom, bude určite vedieť poradiť a svojho otca si určite lepšie pozná.

missdiva
22. nov 2019

@erickatt ahoj,aj mne to prosim posli.

lujza123
25. nov 2019

Mne sa najlepšie kupujú darčeky malým deťom a starým chlapom. Dieťa poteší hračka a starého chlapa fľaška kvalitného alkoholu, rum, whisky, pálenka... Ale zohnať určite kvalitnú žiadny suvix za 10 eur