Požiadal vás muž o ruku na Valentína?
Baby aj ste to tusili alebo bolo prekvapko? My si nedavame darceky ale vraj dostanem darcek tento rok,tak neviem, zvazujem aj tuto alternativu :D
@jaja8_9 pride mi to celkom romanticke ale obavam sa ze ak sa mylim tak to sklamanie bude velmi vidiet :D 🙂
Ano pred 13 rokmi 🥰
moj priatel by mi chcel kupit prsten, ale pochybujem, ze by z toho boli zasnuby .. skor len taky darcek na valentina 🙄
@ladycat2021 mozno prekvapi 🙂 ak je to to co chces,tak drzim palce 🙂
tak ako nepohnevala by som sa 😁 .. ale vravela som mu niekolko krat, ze ja darceky neznasam a nechce ma pocuvat 🙄
najlepšie je nič neočakávať. Takto očakávaš a ak sa to nestane budeš sklamaná. Ja som rada, že môj muž si vybral na zásnuby “bežný” deň kedy som to absolútne nečakala.. že to nebolo na valentína, vianoce, výročie..
nie a nechcela by som, NENORMALNE KLISE A ZIADNA ORIGINALITA. 🙈
Ja som myslela, že ma muž požiada na Valentína, lebo už to bolo také, že som prsteň som mala vybraný, vedel ktorý kúpiť a boli sme akurát na romantickom pobyte. A strašne som bola sklamaná po Valentinovi, že nič z toho 🙂 tak som sa mu potom zverila a on že to mu príde byť totálne klišé robiť takú vec na Valentína, že mu to nepripadalo vhodné :D ja som zas typ človeka, čo má rada všetky tie klišé hlúposti 🙂 nakoniec ma požiadal o mesiac na to na narodeniny
Nie, bolo to v "obyčajnú" sobotu. Ak už túžiš posunúť vás vzťah tak je ideálne to otvoriť s partnerom lebo podobne očakávania vám môžu narušiť pár pekných chvíľ a výletov..
Osobne by ma porazilo, i na Vianoce, Silvester, Novy rok, ine sviatky, narodeniny, pride mi to take prvoplanove, bez napadu. Mna poziadal manzel 9.7. v obycajny pondelok, na obycajnom mieste a vzali sme sa o rok 7.9. 😁.
Jej, tak potom napíš, či ta požiadal o ruku, držím palce, nech máte krásny Valentín a nech máš ten svoj vysnívaný prsteň!
Ano,ale prekvapko to nebolo. Prsten som nasla 2t predtym
@sima338 nakoniec bol valentinsky darcek iba kryci manever aby som nevyzvedala 😅 a prsten som dostala pred valentinom 😇😇
Ohh jeej, gratulky!
U nas sa zasnuby bohuzial nekonaju ☹ no nic .. povedal mi, ze tento rok by chcel, tak som zvedava kedy a ci vobec ☹
@sima338 dakujem O🙂
@ladycat2021 ja neviem, chlapi maju asi na vsetko cas stale.. a mozno ta chce prekvapit ked to nebudes cakat 🙂
no tak snad ano .. sme spolu len 8 mesiacov, ale uz ma na tu svadbu namotal 😀 ja som bola zo zaciatku proti, ale potom ked som prehodnotila vsetko po nasom rozhovore - pre a proti, tak som za 🙂

Áno 2 roky dozadu