icon

Požiadal vás muž o ruku na Valentína?

11. feb 2022

Baby aj ste to tusili alebo bolo prekvapko? My si nedavame darceky ale vraj dostanem darcek tento rok,tak neviem, zvazujem aj tuto alternativu :D

jaja8_9
11. feb 2022

Áno 2 roky dozadu

autor
11. feb 2022

@jaja8_9 pride mi to celkom romanticke ale obavam sa ze ak sa mylim tak to sklamanie bude velmi vidiet :D 🙂

sevcikovaa
11. feb 2022

Ano pred 13 rokmi 🥰

ladycat2021
11. feb 2022

moj priatel by mi chcel kupit prsten, ale pochybujem, ze by z toho boli zasnuby .. skor len taky darcek na valentina 🙄

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
11. feb 2022

@ladycat2021 mozno prekvapi 🙂 ak je to to co chces,tak drzim palce 🙂

ladycat2021
11. feb 2022

tak ako nepohnevala by som sa 😁 .. ale vravela som mu niekolko krat, ze ja darceky neznasam a nechce ma pocuvat 🙄

barus26
11. feb 2022

najlepšie je nič neočakávať. Takto očakávaš a ak sa to nestane budeš sklamaná. Ja som rada, že môj muž si vybral na zásnuby “bežný” deň kedy som to absolútne nečakala.. že to nebolo na valentína, vianoce, výročie..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
11. feb 2022

nie a nechcela by som, NENORMALNE KLISE A ZIADNA ORIGINALITA. 🙈

travelllerka
11. feb 2022

Ja som myslela, že ma muž požiada na Valentína, lebo už to bolo také, že som prsteň som mala vybraný, vedel ktorý kúpiť a boli sme akurát na romantickom pobyte. A strašne som bola sklamaná po Valentinovi, že nič z toho 🙂 tak som sa mu potom zverila a on že to mu príde byť totálne klišé robiť takú vec na Valentína, že mu to nepripadalo vhodné :D ja som zas typ človeka, čo má rada všetky tie klišé hlúposti 🙂 nakoniec ma požiadal o mesiac na to na narodeniny

athom
Autor odpoveď zmazal
janewithane
11. feb 2022

Nie, bolo to v "obyčajnú" sobotu. Ak už túžiš posunúť vás vzťah tak je ideálne to otvoriť s partnerom lebo podobne očakávania vám môžu narušiť pár pekných chvíľ a výletov..

riamia91
11. feb 2022

Osobne by ma porazilo, i na Vianoce, Silvester, Novy rok, ine sviatky, narodeniny, pride mi to take prvoplanove, bez napadu. Mna poziadal manzel 9.7. v obycajny pondelok, na obycajnom mieste a vzali sme sa o rok 7.9. 😁.

sima338
12. feb 2022

Jej, tak potom napíš, či ta požiadal o ruku, držím palce, nech máte krásny Valentín a nech máš ten svoj vysnívaný prsteň!

petulda333
12. feb 2022

Ano,ale prekvapko to nebolo. Prsten som nasla 2t predtym

autor
13. feb 2022

@sima338 nakoniec bol valentinsky darcek iba kryci manever aby som nevyzvedala 😅 a prsten som dostala pred valentinom 😇😇

sima338
13. feb 2022

Ohh jeej, gratulky!

ladycat2021
13. feb 2022

U nas sa zasnuby bohuzial nekonaju ☹ no nic .. povedal mi, ze tento rok by chcel, tak som zvedava kedy a ci vobec ☹

autor
13. feb 2022

@sima338 dakujem O🙂

@ladycat2021 ja neviem, chlapi maju asi na vsetko cas stale.. a mozno ta chce prekvapit ked to nebudes cakat 🙂

ladycat2021
13. feb 2022

no tak snad ano .. sme spolu len 8 mesiacov, ale uz ma na tu svadbu namotal 😀 ja som bola zo zaciatku proti, ale potom ked som prehodnotila vsetko po nasom rozhovore - pre a proti, tak som za 🙂

hipuska
16. feb 2022

@autor no, ako toto dopadlo?