icon

Pozvanie na oslavu švagra, ísť alebo ostať doma?

magdalenkad
28. jún 2025

Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať na váš názor čo si myslíte o tom, ak sme pozvaní na švagrovu 50tku, ale ja momentálne maródujem, dlhodobo. Bude odveci ak tam nepôjde ani manžel so synom, alebo pre kľud v rodine radšej nech idú. Je to v inom okrese.

biba_18
28. jún 2025

a prečo by oni nemali ísť? nemôžeš ty, nie oni…

petronelag
28. jún 2025

Radšej nech oni dvaja idú, my sme rodine na 50-tky zvykli chodiť.

cacianka
28. jún 2025

Je to len a len vaše rozhodnutie. Nemôžeš nútiť ani zakázať, dohodnite sa vy dvaja a syn.

sense
28. jún 2025

A manžel chce ísť alebo nie?

mondolina
28. jún 2025

@magdalenkad
bez teba nevie odísť? nerozumiem.

maranco
28. jún 2025

@magdalenkad potrebuješ neustálu opateru/dohľad alebo dokážeš vydržať bez nich?

aliziana
28. jún 2025

@magdalenkad a to je ktorý švagor? Brat Tvojho muža alebo manžel Tvojej sestry? Lebo ak brat, tak by teda fakt mohol ísť aspoň on...

sovica
28. jún 2025

@magdalenkad Akurát som písala otázku, akú dal @maranco. Ak v pohode vydržíš pár hodín bez pomoci, tak nevidím dôvod, aby manžel so synom na oslavu nešli (ak sami chcú).

muchotrafka298
28. jún 2025

Pokial si PN, tak ty ist nemozes, lebo Ti moze prist kontrola zo Socialnej poistovne a mas problem. Ostatni vsak kludne mozu ist, ak samozrejme nepotrebujes niekoho mat doma 24/7, ze sa nevies o seba sama postarat.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marryliese
28. jún 2025

Aký kľud v rodine? Veď nech idú, či sa rodina neznáša? To, že maroduje jeden člen neznamená, že ste zlepení lepidlom. Nech sa idú zabaviť.

prasiatko30
28. jún 2025

A preco nemoze ist tvoj muz so synom ked si ty na marodke? Mas zasadrovane obidve nohy a ruky a nemozes sa pohnut z postele?

petulda333
28. jún 2025

Tipujem,ze manzel chodi do prace a dieta skolka ci skola,cize ked si vydrzala sma,tak to vydrzis aj pocas oslavy.

maranco
28. jún 2025

Používateľka magdalenkad už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

biba_18
28. jún 2025
@maranco

Používateľka magdalenkad už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

@maranco asi sa jej nepáčilo čo čítala 🤷‍♀️

ivik4
28. jún 2025

Pre boha akoze ja som momentalne tiez PN ale ani by ma nenapadlo zeby skrz mna nesli moji chalani na oslavu. Co som ja , pani kralovna ? 😃
Keby je to blizsie idem aj ja aspon na tu chvilu pocas vychadzok, keby iny okres ako pises, idu chalani sami a ja si spravim doma pohodicku.
Oni hadam nemaju domace väzenie skrz Teba

petamich
28. jún 2025

@magdalenkad ja sama by som muza a deti poslala 🙂 neviem preco by sme nemali ist vsetci

cimage
28. jún 2025

Ved muz so synom nech idu. Aspon budes mat klud doma.

viera012345
29. jún 2025

@magdalenkad V prípade, že máte dobré rodinné vzťahy,bude vhodné, aby Váš manžel a syn išli na oslavu a Vasu neprítomnosť z dôvodu PN ospravedlnili.

katkaa01
29. jún 2025

@magdalenkad prečo by nemohol ísť brat bratovi za gratulovať k 50tke ešte k tomu keď sú to okruhliny za to ze Vy ste na dlhodobej pnke?A prečoze pre klud v rodine nech tam idú?Aký majú oni vzťah medzi sebou?Stretávate sa alebo to je len tak ze sa vidite na oslavách?

acsa
29. jún 2025

@magdalenkad ja som sice nebola PN ale som nedostala volno v robote a manzel normalne isiel s dcerou na svagrovu 40-ku a aj na svokrovu 80-ku.

veronikaszabova
29. jún 2025

ZBYTOCNE PISETE, ZDRHLA Z KONA