icon

Prečo sa cítim zvláštne na narodeniny?

11. jún 2025

Ahojte. Včera som mala narodeniny. Celý den som sa cítila tak divne, bola som doma z práce. Za celý den mi prišlo možno 5/6 blahoželaní,od nejakých ľudí čo som očakávala neprišli, pritom ja som im želala. Neveim či je to nejaky pocit sklamania alebo smútku ale nemám po tom moc náladu

ha_ha
11. jún 2025

Všetko najlepšie k narodeninám! Mne keď príde 5-6 blahoželaní, tak sa čudujem, že čo tak veľa. 😂

zuzubb007
11. jún 2025

Ja napríklad neznášam, keď ma niekto na Facebooku zverejnené narodeniny, a dakto píše na nástenku len z princípu úplne ma to ide vytočiť, správy niesu vsetko, stačí, že rodina si spomenie a mám radosť ♥️, môže sa aj zabudnúť ľudia majú toho naozaj veľa v hlave držať ešte aj dátumy, neprežívala by som to

autor
11. jún 2025
@ha_ha

Všetko najlepšie k narodeninám! Mne keď príde 5-6 blahoželaní, tak sa čudujem, že čo tak veľa. 😂

@ha_ha jej ďakujem 😅

autor
11. jún 2025
@zuzubb007

Ja napríklad neznášam, keď ma niekto na Facebooku zverejnené narodeniny, a dakto píše na nástenku len z princípu úplne ma to ide vytočiť, správy niesu vsetko, stačí, že rodina si spomenie a mám radosť ♥️, môže sa aj zabudnúť ľudia majú toho naozaj veľa v hlave držať ešte aj dátumy, neprežívala by som to

@zuzubb007 no ja tam dátum vyhodený mám, ale zasa nepotrebujem aby mi xy ľudí písalo na nástenku. Len určitý ľudia ma trošku asi sklamali alebo neviem ani

puticka7
11. jún 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 Tiez to mam na Fb zrusene, nevidim v tom zmysel. Kto vie, si spomenie, ostatni ma nezaujimaju 🙂 Take nutene spravy, len aby bolo, to je maximalne trapne, zbytocne a odveci.

mane01
11. jún 2025

Asi si este velmi mlada. Uzivaj si to. Ja uz mam tolko rokov, ze som radsej, ked narodeniny nemam… 😂😂😂🤪

autor
11. jún 2025
@mane01

Asi si este velmi mlada. Uzivaj si to. Ja uz mam tolko rokov, ze som radsej, ked narodeniny nemam… 😂😂😂🤪

@mane01 nie niesom 🙂 neviem ako to podľa príspevku môžeš vôbec posúdiť

ika02
11. jún 2025

Ahoj, neber to tak tragicky. Dnes má každý toľko toho "na hlave", že jednoducho zabudne. Nie každý má napnuté nejaké upozornenie v mobile, alebo zapísané v kalendári všetky rodinné sviatky. To, že Ti nezablahoželali ľudia, od ktorých si to čakala, nerieš. Určite to nebolo naschvál.
Tak, všetko všetíčko najlepšie Ti prajem!🥳🍾🍀❤️

sszuzu8
11. jún 2025

Narodeniny sú precenovane 😃co mi majú blahoželat ze som zasa o kus bližšie k hrobu? 🫣 Nedáva to logiku 🤣 s deťmi oslavujem inak vôbec

autor
11. jún 2025
@sszuzu8

Narodeniny sú precenovane 😃co mi majú blahoželat ze som zasa o kus bližšie k hrobu? 🫣 Nedáva to logiku 🤣 s deťmi oslavujem inak vôbec

@sszuzu8 každý to máme inak , ja zasa oslavy nerobím 🙂

autor
11. jún 2025
@ika02

Ahoj, neber to tak tragicky. Dnes má každý toľko toho "na hlave", že jednoducho zabudne. Nie každý má napnuté nejaké upozornenie v mobile, alebo zapísané v kalendári všetky rodinné sviatky. To, že Ti nezablahoželali ľudia, od ktorých si to čakala, nerieš. Určite to nebolo naschvál.
Tak, všetko všetíčko najlepšie Ti prajem!🥳🍾🍀❤️

@ika02 no neveim či zabudli, keď videli aj foto na instagrame 😄

januska12323
11. jún 2025

Pokiaľ nerobíš oslavu a nepozývaš ľudí je to aj tvoja vina. Nie je možné si pamätať všetkých ľudí narodeniny.

mane01
11. jún 2025

Nuz podla toho, ze riesis taku hlupost predsa! Komu uz v zrelom veku zalezi na tom, ci mu niekto poslal spravu k narodeninam? Clovek ma uz odzite ine veci a je rad, ze deti su zdrave, rodicia sa este drzia, s muzom sa mame stale radi a narodeniny mam vies kde 🤪🤣

autor
11. jún 2025
@januska12323

Pokiaľ nerobíš oslavu a nepozývaš ľudí je to aj tvoja vina. Nie je možné si pamätať všetkých ľudí narodeniny.

@januska12323 oslavy som nerobila nikdy. Ale vždy aspoň napísali

januska12323
11. jún 2025

Nevidia v tom zmysel, ber to ako je.

demografka
11. jún 2025

plne ti rozumiem, prajem vsetko naj 😉 🌷 ono baby tu pisu, ze neries a ludia to nedrzia v hlave... ale aj ja som stara skola (aj uz stara 😂) a podla mna ak ti na niekom zalezi tak je to najmenej spomenut si na neho na jeho narodeniny, pripadne aj kludne par dni po... nemusim si pamatat 500 ludi, ale najblizsich viem, podla mna to je prejavom ucty a priatelstva 😉 ja som mala tiez pred tyzdnom narodeniny, na ten den som to na FB vypla presne kvoli 50 nezmyselnym prednastavenym prianiam, ktore len odklikavas... ked som to vypla tak mi blahozelali len najblizsi a kamosky z detstva mimo FB, priamo na FB nikto, v robote az ked dostali sladke a poniektori si ani nespomenuli bez FB, pritom napriklad 10 dni dozadu som jednej kamoske dala cokoladu k narodkam, vie, ze mame po sebe a aj tak doteraz ani tuk 🙂 zamrzi to trosku, ale ten den som si uzila s najblizsimi ❤ a nesuhlasim s tvrdeniami, ze taka je doba a kasli na to, tu dobu si ludia robia sami... ja mam v kalendari poznaceneho kazdeho na koho nechcem zabudnut, staci tak malo na to

demografka
11. jún 2025

este dodavam, ze to samozrejme necakam od vzdialenejsich ludi, ci od ludi, s ktorymi sa clovek pozna cez deti a podobne, ale od blizkych a dlhorocnych kamaratov to prekvapi

margotka17
11. jún 2025

Ja mám kamošku, ktorej ak poviem, že môj synovec má narodky, tak hneď, že mu aj ona blahoželá a to a tento a pritom ho ani nepozná. Príde mi to blbé od nej, že načo sa hneď angažuje do gratulácií. No teraz neviem, možno je to normálne a tá blbá som ja 🫣

mk1111111111
11. jún 2025

Prosim Ta, nerob z toho taku vedu, narodeniny si malokto pamata, budu meniny, to si isto spomenu.
A vsetko najlepsie 💝

1sally12
11. jún 2025
@zuzubb007

Nemaj očakávania, nebudeš sklamaná.
@zuzubb007 presne a ešte ti aj upozornenie príde že dotyčný XY má narodeniny, zaželaj mu k narodeninám🙈 a úplne top je keď si dotyčný na nástenku napíše "ďakujem všektým ktorí si spomenuli" jasne 😃 ktorým to FB pripomenul😃

pljanka
11. jún 2025

Narodeniny neoslavujem ale pozvem rodicov na obed, kedze im vdacim za to, ze som mu, je to vlaatne ich sviatok a hlavne mojej maminky

katty123456
12. jún 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 moja reč😉tu inak krásne vidno kto má nast a kto od40hore😉

demografka
12. jún 2025
@katty123456

@katty123456 no moc ta teoria nesedi 😉 ja mam 47, k hrobu sa necitim, ani to neriesim, ale mat blizkych ludi a priatelov ma tesi...

autor
12. jún 2025
@katty123456

@katty123456 -násť dom maká dobre dávno 😀, ja budem o chvíľu oslavovať 30 😀😀

katty123456
12. jún 2025
@demografka

@katty123456 no moc ta teoria nesedi 😉 ja mam 47, k hrobu sa necitim, ani to neriesim, ale mat blizkych ludi a priatelov ma tesi...

@demografka ja 48 pred týždňom a veru som rada ak si nik nespomenie..tento rok som si nespomenula skoro ani ja sama😉

maryetta
12. jún 2025

To je asi sklamanie. Ze si najblizsi nespomenuli.
Ja som rada ked si spomenu rodicia-asi aj pre nich je to stale pamatny a vynimocny datum.
A manzel 😂 ten si zatial stale spomenul.

demografka
12. jún 2025
@katty123456

@demografka ja 48 pred týždňom a veru som rada ak si nik nespomenie..tento rok som si nespomenula skoro ani ja sama😉

@katty123456 ja cislo neriesim absolutne, cize to takto nevnimam

jankazus
12. jún 2025

Prajem ti všetko najlepšie. Ja budem mať v júli 50 a už teraz mám z toho divný pocit. Nikdy som vek neriešila, neustále aktívne športujem, takže ani fyzickú stránku. Teraz je to ale iné. Nejako sa s tým neviem zmieriť, aj keď sama sebe poviem, že je to blbosť.