Problém s výberom mena. Manžel je Angličan
Ahojte baby,
prepadá ma strach, že nezvolíme pre naše dieťa správne meno. Mali sme už vybraté - Jonáš a Juliana, ale možno ma inšpirujete - chceli by sme meno na J, lebo naše priezvisko sa začína na J, môj manžel je Angličan, takže hodilo by sa nám asi iné meno ako tieto dve. Prosím Vás, poradíte, určite ma inšpirujete...
Mne sa strasne paci Joyce pre dievcatko...
Ale neviem, co znamena....
Jennifer, jasper, justin, jeremy, jamie, joseph, jozef, jakub, jacob, jan... joyce, joselynn, julia, jasmina, jana, jarmila, jarka, jillian.... atakdalej 🙂
@mrkvicka060 Johana mi práve napadlo
@berta1988 no vidis... mozes vyberat, co ti tak malebne znie na jazycku 🙂
Josefina - ja chcem dievča! ale určite nám ide chlapček... privítame aj jeho!
Joanna
Ver tomu, ze meno dietata budes pri porode vediet..
Ja mam tiez anglicana a meno sme vyberali tak aby bolo vyslovitelne pre obe narodnosti. Mne sa pacilo Daisy alebo Rebeca a nakoniec mame Spohiu, partner vkuse basnil o tom mene a ked sa na nu teraz pozeram, neviem si predstavit ze by sa volala inak a dokonale jej to ladi s priezviskom. Napis si mena s vasim priezviskom na papier a uvidis ktore znie naj pre vas. Drzim palce 🙂
*Sophia
@romina1912 tak s Rebeccou bojujem aj ja!
Jacob a Jillian pre dievcatko...
na J urcite Julia ci Jonathan,Julian,Janick
@25daniela ja som nevedela ani po porode 😀 sedeli sme pri postielke a 4 hodiny sme vyberali meno 😀 kebyze nam nedaju deadline, tak doteraz je dcerka bez mena ... ale vybrali sme nakoniec dobre. mna presvedcilo to, ze povodne vybrane meno bolo v porodnici na kazdom rohu na bandaskach s mineralkou
A ked budete nerozhodni, neaky mily doktor ci sestricka vam pomozu 🙂
Mojho muza podporila doktorka, lebo ja som chcela ine meno ako muz, ale kedze som prve meno bez dohadovania vybrala ja, to bolo presne tak ako som napisala, dieta si meno vybralo samo 🙂 tak druhe som nechala rozhodnut manzela.
Doteraz mam to v sebe nevysporiadane na 100 % 🙂 iba na 99,9 ,ze sa nevola tak, ako som chcela ja.. Dlho som si zvykala.
Posledne sme uz vybrali spolocne vsetci styria s tym, ze ja som chcela jednu podobu nema a ostatni inu, ale moja nebola v kalendari, takze vpodstate mame vsetci co sme chceli, iba v rodnom liste je zapisane to, co vybral zvysok rodiny 😀
Mne sa paci Jason a Jane
Ja som vybrala meno az na porodnej sale :D cele tehu som bola nerozhodna nic sa mi nepacilo.
Premyslala som aj nad Jayden popr pre dievcatko je pekne Josselyn 🙂
moja mama so svokrou sú tiež veľmi iniciatívne
Mile dami mozno Vas bude zaujimat ako sa mila berta zakladatelka tejto diskusie vie krasne vyjadrovat k nastavajucim matkam popripade tym ktorym sa nedari: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/uvahy-o-umelom-oplodneni-2/
Julie ( s franzuskou vyslovnostou) a Julian..

ja som pozerala zaverecne titulky filmov a podla toho ake meno mi padlo do oka to som si zapisala.. meno som vybrala aj tak az pred koncom tehotenstva.. vybrala si si pekne mena a mala by si sa riadit sama instinktom..takyeto diskusie su tu kazdy den a stale rovnake mena dookola... a hlavne vyber tak aby anglican dobre precitala dietatu meno nekomolili.. ja som chcela elisku ale tu by v aglicku jednak neprecitali a jednak ani k priezvisku sa nehodi tak mam kiaru ..