icon

Romantické miesta na žiadosť o ruku na Slovensku

29. apr 2025

Poraďte prosím nejaké konkrétne pekné vhodné miesta na požiadanie o ruku na Slovensku ? Myslím nejaké kde by som ju mohol vziať na výlet a nie reštaurácia a pod

lindous
29. apr 2025

Asi podľa toho čo má rada, my sme mali romantiku doma a pre mňa to bolo dokonalé takto, žiadne verejné miesto proste… ale napríklad kamošku požiadal manžel o ruku na Lomničáku a majú odtiaľ krásne fotky 😊 ale kludne akákoľvek vyhliadka čo máte naokolí, najlepšie podľa mňa nejaké miesto, ktoré máte radi 😊… potom sa pre mňa s romantikou spája veľmi Bojnický zámok… a ešte mi napadá levanduľové pole, že by mohlo byť pekné atmosférou

danniiee8
29. apr 2025

Obľúbené miesto alebo miesto kde ste boli prvý krát na rande alebo ak ste sa niekde ,,oficialne dali dokopy." Ak si to miesto pamätáte, môžte si tam ,,ísť zaspomínať" .. my si s mužom pamätáme toto naše miesto a radi sa tam vraciame a tam ma aj požiadal o ruku, keď sme si tam šli ,,sadnúť a zaspomínať na mladé časy" a bolo to super, nie je to verejné miesto, je to v prírode a boli sme tam sami. Inak poháre, ktoré kúpil aby sme si mohli pripiť (ak poviem áno 😅) som si odložila a nechala ako prekvapenie vygravirovať ako svadobné poháre.

minesasubu
29. apr 2025

Mňa manžel požiadal pod Zoborom , boli sme na pobyte a posledný deň sme tam boli na prechadzke 🙂

ibrunova
29. apr 2025

Hlavne, či rada takto chodieva. Aby to nebolo utrpenie 🤣 ale inak možno Lomničák, alebo naplánovať pobyt v nejakom meste, napríklad vo Verone 😃

vler
29. apr 2025
@ibrunova

Hlavne, či rada takto chodieva. Aby to nebolo utrpenie 🤣 ale inak možno Lomničák, alebo naplánovať pobyt v nejakom meste, napríklad vo Verone 😃

@ibrunova presne; si si isty ze partnerka si zela taketo poziadanie namiesto ziadosti v sukromi?

julka188
29. apr 2025

Banska Stiavnica. Bojnice. Hociktoré pleso vo Vysokych Tatrach....

bloger
29. apr 2025

Tatry tiež si myslím. Máme na Slovensku veľa krásnych, romantických miest. Dá sa nájsť aj na internete rôzne.

euka210
29. apr 2025

Mna moj zobral v zime v snezeni na kalvariu v Prešove...to sa zabudnut neda 😁♥️

elz1920
30. apr 2025

My sme síce boli v reštaurácii, ale bola na zakotvenej lodi v Čunove, tam (z Bratislavy) aj naspäť sa dá ísť loďou, my sme šli len 1 cestu - tam (naspäť autobusom, myslím, že sme sa zdržali dlhšie). Bol teplý letný deň, ja som mala narodeniny, manžel je rybár a ryby v znamení, bolo to také symbolické pre nás.