icon

Rozlúčka zo slobodou

10. apr 2023

Prosím kto platí rozlúčku zo slobodou.
Nevesta a ženích?
Alebo nevestine kamošky,ženíchovi kamosi?

cyberk
10. apr 2023

Zalezi, ci idete do inej krajiny.. ale vacsinou kamosi sa skladaju :D

matus7030
10. apr 2023

Rozlúčku väčšinou organizuje neveste kamarátka, družička, sestra, svedkyňa. Na mojej vlastnej (zorganizovala mi ju sestra) som ja kúpila pozvaným dievčatám nejaký drobný darček a inak platili všetko oni. Boli sme 3 dni na chate. Takto sme si to nejako v partii zaužívali a fungujeme tak na všetkých rozlúčkach. Ak by som ale ja ako nevesta pozvala 2- 3 kamošky na svoju rozlúčku - nejaký drink, wellness, tak by som im to zaplatila.

petamich
10. apr 2023

bola som na viacerych rozluckach a ako kde - vacsinou ale vsetko platili a organizovali kamaratky, nevesta, ked chcela prispela na ucet napr. v restauracii, bare alebo zobrala kolo (nevesta a zenich platia svadbu, tak rozlucka vraj vacsinou ide na trigo kamaratov, tak sme sa viackrat s babami bavili)

ak by ale niekto chcel, aby som sla na Bali a este aj neveste to platila, to asi nie 🙂

veronnica080
11. apr 2023

Moj muz bol nedavno na rozlucke, ale sli na chatu na nejake dve noci. Zalezi, ako sa kamarati dohodnu, tuto si to napriklad kazdy hradil sam 😀 Samozrejme, ze zenichovi sa na noclah zlozili 😀

danica2711
11. apr 2023

rozlúčka SO slobodou