vyzera to tak, ze to nie su saty ale sukna a top a taketo sukne ako uz bolo pisane vyssie ma napr. Chi Chi London, pozri pripadne aj Asos napr. 🙂
Je to sukna zn.Morning Lavender, vyzerá ze ju už na stránke nemajú,
fotka je z tohto blogu- https://laceandlocks.com/2016/02/03/valentines-...
Keď použiješ Google lens tak nájdeš smutné náhrady bez objemu, takže idealnejsie hľadať cez kľúčové slová alebo značky ako ti radili..
Dakujem vsetkym za odpoved...
@slovenka753 dakujem za komentar. Zomrel mi blizky pribuzny a som pozvana na svadbu..neviem,co obliect..
Kazda sme ina. Uz aj ja som mala cierne saty na svadbe. Nechapem preco sa stale cierna povazuje za smutocnu/pohrebnu farbu. Pre mna je to krasna elegantna farba ktorou sa nikdy a nikde neda nic pokazit.
Toto je sukna. Daj si kremovy top. Taku alebo podobnu suknu.
Uplne v pohode. Čierna farba je pekna elegantná. Bola som na svadbe a minimálne 5 nas bolo v čiernom. Overal, šaty krátke, dlhé. V rôznych kombináciách so strieborný, zlatým.
@letta88 jasne aj na som mala veľkú čiernu ackovu sukňu so zlatými kvetmi, čierny top, výrazne zlate nausnice a vôbec to nepôsobilo smútočne, mala som však výhodu, že viem, že nevesta bola tiež v čiernych na inej svadbe, tj som si bola istá ze to nebude riešiť

Ak mas na ne postavu tak tento typ si daj do google a najdes isto eshop.