Šaty na svadbu
Babyyy , prosim , su tieto šaty vhodne na svadbu v septembri ? Mne sa velmi páčia , ale mam pocit že na spodu ma dosť rozšíruju 😔 to samozrejme že nechcem , nakoľko mám stehna a boky dosť široke ...kratke šaty tiež nie , mam hrube lytka a nechcem na ne upozorňovať 😔 su vhodne ??
Och,ospravedlnujem sa za priamost,ale mne sa vobec nepacia.Ani ostrost tej farby v kombinacii s tym nelubivym strihom a opasok...nuz naozaj nie.
Plisovana sukňa nie je pre plnoštíhle ani plnšie postavy, pretože opticky pridáva kg a tvoje lytka v nej "naberú objem”. Hľadaj ďalej, nájdeš krajšie šaty😉.
Tak im dávam zbohom 🫤 ani ja sama som si nebola nimi istá.
Ďakujem baby 💕💕
vieš čo ono to môže úplne inak vypadať, keby si dáš vyššie topánky na opatku, účes a make up
S celkovym lookom to moze vyzerat ok, takto to vidime odfotene este aj zo zleho uhla, v slapkach, bez ucesu.... este by som ich nezavrhovala uplne, ale nechala ako plan B, ak nezozenies nieco lepsie
Nepáčia sa mi na Tebe. Iný strih šiat. Ja tiež nie som stihla a najviac mi pristane rovny strih. Isto nie áčkový, to mi ešte viac deformuje postavu.
mne neprídu vhodné na svadbu - málo slávnostné...
ostrá farba, strih šiat nelichotí tvojej postave, - skús hľadať ďálej
Mne sa nezda, ze by ta nejako extra rozsirovali, skor ma uputal dekolt ze prsia ti tahaju latku a akosi to tam cele nesedi.
prepáč, postavu ti nejako extra nekazia, ale sú také nejaké... ako kúpené pred 30 rokmi u Vietnamca na trhu... radšej hľadaj ďalej
ja mam podobne plisovane ziarivo ruzove saty a strasne ma rozsiruju, chcem ich predat.. a to som stihla.. takze radsej si vyber ine ;)

Mne sa páčia, no dosť kazia dojem šľapky a nohavice.