Šaty na svadbu pri svedkoch
@luckajozko21 nezatieni ak si k tymto satam da zavoj alebo nieco do vlasov typicke pre nevestu. Na druhej strane treba povedat svedkyni, ze nech si nedava spolocenske dlhe saty v tejto farbe a malo by to byt v poriadku.
@luckajozko21 ešte netušíme, kto nám pôjde za svedkov 😉 keďže sa ideme brať naozaj tak kvázi v tajnosti a z jeho aj mojej rodiny to vie dokopy pár ľudí čo zrátam na jednej ruke.
Pekne, ako tu niekto pise, kludne si daj nieco do vlasov. Zavoj by bol divny. Ale zive kvety vo vlasoch, ladiace s kyticou... v pohode. Aj kratsie saty by boli fajn. A palec hore za maly obrad. Ja by som brala vsetkymi desiatimi.
Obleč si to, čo vyhovuje tebe a manželovi, nie ženám na koni. Kamoška mala tmavomodry šato - kostým, a super. Tieto sú krásne a ak máš na ne zálusk a postavu, cena ok, ber 20
Na druhú svadbu sa aj tak väčšinou nenosia už biele šaty. Tieto sú veľmi pekné a určite vhodné. 👍
Sú pekné 👍 obleč si, čo sa ti páči, je to tvoja svadba. Ja som mala čierne, lebo mne sa páčia také a bolo mi jedno čo si kto myslí 🙂

Ahoj, podla mna uplne v pohode, su jemne a elegantne. Ja osobne by som sa ale porozpravala o tomto zamere so svedkynou. Vies, aby nahodou ona nezvolila nieco podobne, alebo nieco co by ta zatienilo. Mohlo by to vyzerat divne na fotkach a predpokladam, ze na tento den chces mat peknu spomienku 🙂