Sobáš na obecnom úrade
Ahojte sobášil sa tu niekto na úrade? Zaujímalo by ma ako ste to poňali, či ste z toho robili niečo veľké, aké šaty zvoliť, koľko ľudí bolo prítomných pri obrade? Za každý komentár ďakujem
@bashee áno veď práve my tiež nemáme dobré vzťahy v rodine.. s polovicou sme pretrhli kontakt. Takže preto to takto plánujeme... A šaty máš biele? Vyzerajú ako svadobné? Či skôr také jednoduché?
My sme sa brali na urade 2 roky dozadu mala som svadobne saty na urade boli najblizsi a potom hostina asi 22-25 hosti
Aj na urade je sobas v slavnostnom duchu. Prihovor, starosta s insigniami, niekde hudba, basen, piesen,... v pohode aj bielu krinolinu s vleckou, zalezi na tebe, po akych satach tuzis.
My sme tak mali na "úrade", ale dohodli sme sa, že nas oddaju vonku v parku pred úradom, so vsetkou parádou a všetkým čo k tomu patrí, cez 100 ľudí sme tam mali 🙂 takže záleží len na vás ako a čo chcete 🙂
Ano saty biele. Objednavam z netu z jednej stranky so spolocenskymi satami. Casu dost ich vratit keby nesadli. 🙂 ano su jednoduche a vyzeraju ako svadobne. rano si doprajem kadernicku, len tak, reku vyhodim si z kopytka trosku 😂 a sama sa namalujem a pod.
Aký priebeh si na matrike dohodnete, taký vám v rámci možností pripravia.
Kapacity - aký záujem je daný termín, či majú recitatorku, speváčku, alebo chcete bez, alebo si vy objednáte sláčikové kvarteto či violončelo, niekde sú odmietaní niekde veľmi ústretoví..
Niekde sobasia iba v priestoroch úradu, niekde sú ochotní ísť aj na miesta v prírode. Skús zverejniť mesto/dedinu a baby poradia ako boli nápomocní.
Dobrá je stránka mojasvadba.sk, kde sú diskusie aj na takúto tému.
My sme mali len veľmi jednoduchý sobáš, pár hostí z rodiny. Šaty som mala biele ale žiadne typicky svadobné, kúpila som ich z bazáru. Úces, make-up som si robila sama. Nám to tak vyhovovalo, nechceli sme vyhadzovať peniaze za niečo veľké.

My sme si tak zajednali teraz v juni. Bude to civilny sobas, obrad cca 7 min, potom pojdeme aj s hostami (do 10 osob) na obed, posediet a domov. Saty mam jednoduche, vzdusne do 100€. Nemame radi okazale veci, svadby su pre rodinu, ale tie nase su rozvratene a nefunkcne, aj ked obe pridu. Nebude nas to navyse nic stat, kedze svadba nam pride ako zbytocne mrhanie €. Tesime sa nato. 🙂