Strieborné obrúčky
Babule,mate niektora strieborne obrucky? Obaja uz sme raz rozvedeni,chceme sa zobrat len na urade so svedkami a financne by to bolo uplne idealne. Mate niekto strieborne obrucky?
mame strieborne. Penez sme moc nemali a tiez lebo sme vedeli ze nebudu moc nosene- manzel neznesie na prste a ja nemozem koly praci... su maksie a je na nich vidiet nejaky ten skrabancek. nosili sme asi mesiac dva a od vtedy len na velke rodinne oslavy...
ocel sme nechceli lebo prstienky su prilis hrube- vadia na ostatne prsty a tazke...tiez ta farba nieje taka aku si predstavujem- proste je to akoby zelezo
ide o symboliku a tym ze ich prilis nenosime mi to takto aj vyhovuje. cena spolu do 30e- takze nieje o com. mat vtedy kopu penez tak by som chcela biele zlato.asi zalezi od toho ako moc ste vysadeni na sperky. svagrina s muzom nosia nonstop i doma. my takmer vobec.
Ahoj, aj my mame strieborne. Jediny rozdiel po rokoch, co vidim, je, ze obrucka uz nema povodny lesk, ale stale v pohode, vobec mi to nevadi. Manzel svoj uz 5-krat stratil a kupil novy, takze jemu sa leskne stale. 😀
Ale je pravda, ze ja sa o svoj nejako nestaram, mozno sa to da nejako udrziavat.
No k tomu, čo písala zdena12345, myslím si, že dnes už je toľko výrobcov oceľových šperkov, že sa vôbec nejedná o hrubé kúsky, alebo nedajbože jednej farby. Práveže nájdeš možno vačší výber ako strieborné obrúčky a v rôznych farbách, od striebornej, cez zlatú, ružovú až po čiernu, takže ja by som ich určite nezatracovala. Ja mám obrúčku (nie svadobnú) s briliantom a s tou môžem aj "omietku oškrabávať" a stále je krásna (má už 6 rokov) a nosila som ju 4 roky denne, aj v noci. Striebro som nosila denne celú strednú a výšku, takže viem ako sa správa aj to, aj oceľ.
my mame titánové, a spokojnosť, striebro je ale myslím lacnejšie ešte ako titán, a kludne aj ocelové sa dajú ako baby píšu, ak prstienky nenosíte nie je o čom, a ak nie su peniaze na zlato tak to už tým duplom
@jerryjanka
@majka26
@pepca28
@mahafsoun
@miku1
@zdena12345
Baby dakujem,ste zlate.No peniazkov nazvys nie je,preto premyslame tymto smerom..teraz sa teda uz rozhodnut ci striebro,chir.ocel alebo titan...hlavne nech to neocierna
ahoj, neviem co stoja strieborne, ale my mame chirurgicku ocel, boli robene na zakazku a vysli nas obe dokopy 230€ a som velmi spokojna. Ja osobne som zlato nechcela... Neviem odkial si ale v zlatnictve v Ockove nam dali super cenu na zlate obrucky
ak na tom financne nie ste zle,tak preco neinvestovat do niecoho kvalitnejsieho?my mame z palladia a sme spokojni.
@sunnyfunny Asi si zle čítala, ale písala, že nemajú peňazí na zvyš, takže paládiové obrúčky asi nie sú pre nich to pravé 🙂
My nemáme síce strieborné obrúčky, ale vybrali sme si tieto http://www.briliant.sk/slk/nase-obrucky sú nádherné a nikdy som to neľutovala

Ahoj my sice nemame striebro, ale velmi sme zvazovali chirurgicku ocel. Striebro je prilis makke a rychlo sa ti znici. Ocel je omnoho odolnejsia a na nete najdes velmi pestru ponuku. Tiez su tam aj napr. titanove obrucky, co je vyborna verzia, vraj neznicitelne a s peknym leskom. Urcite pokial nie ste zatazeny na zlato, tak si myslim, ze zbytocne vyhodene peniaze, kedze aj z inych kovov byvaju nadherne prstene a na 100% plnia svoj ucel