Svadba na matrike - otázky
Zaujimalo by ma, kvôli tomu, že musím naplánovať svadbu ak chcem niekedy dostať svoju polovičku do európy a na Slovensko obzvlášť, kvôli stupídnemu zaostalému obyvateľstvu tejto krajiny, mi nič iné nezostáva a tak moja otázka znie:
Za aký čas v OBCI, ste dostali termín svadby
Je potrebné mať svadobné oblečenie?
Je nutné mať tlmočníka do angličtiny?
Je nutné mať na tej svadbe rodinu?
Je pred tým obradom, tiež nejaká príprava nácvik ako pri svadbách v kostoloch?
Nejaké iné odporúčanie a užitočné informácie?
Ďakujem
Tak ho sem dovlec aby pozdvihol uroven tejto krajiny. No mozem si asi tak tipnut odkial je buduci pan manzel, ze?
Tu nie je ani stupidne ani zaostale obyvatelstvo, tu su zakony a tie platia ja pre sobase s cudzincami. Nestupidna svetaznala buduca nevesta, aj ked Slovenka, by nemala mat problem vyhladat si na internete vsetko, co k sobasu s cudzincom potrebuje (a nie je to len tlmocnik... )
Zavolaj si na matriku a na termín sa opýtaj priamo tam 🙂
Svadobné oblečenie mať nemusíš, ani žiadnych hostí - stačia 2 svedkovia. Tlmočníka nepotrebuješ, stačí ak sa tvoja polovička naučí reč tejto zaostalej krajiny ('yes, I do' určite zvládne aj v slovenčine -> 'áno'). Náuky nie sú. Prajem krásne a pohodové manželstvo s cudzincom z vyspelej krajiny 👩❤️👨
Stupidne, zaostale obyvateľstvo ?? Ak máš so Slovenskom problém, tak sa vydaj v jeho krajine 🙄
Tak stupidne zaostale obyvatelstvo, ale ty hľadáš na Modrom Koniku odpovede na základné otazky, ktoré si vieš aj vygooglit. Tiež asi nebudeš najostrejsia ceruzka v peračníku 😂😂
Odíď, prosím ťa, z tejto zaostalej krajiny aby sa úroveň pozdvihla.
S úctou celé Slovensko
snáď nie je z Gazy, bo to sa tu budeme mať rovnako bombovo ako v Izreali 🙄
Termin dostanes skor nez vybavis papiere...
Co tak ist do krajiny toho tvojho?
Tato svadba rapidne dvihne uroven zastaraleho obyvatelstva a z tejto udalosti tu roky budeme zit 🤦🏻♀️
ak si skutočne chceš vziať za manžela muža z krajiny, že nemôže len tak pricestovať do našej krajiny, tak sa zosobášte na ambasáde, alebo konzuláte v jeho domovine. Naša suseda sa tak zosobášila s egypťanom na konzuláte v Káhire. Trvalo jej 3/4 roka kým sa dostal na Slovensko, problémy so zdravotným poistením (žiadne poistenie), nutné potvrdenie o bezinfekčnosti po ročnom pobyte na Slovensku (logika mi uniká 🤔), takže vyšetrenia u súkromných lekárov cash platba. Učenie slovenčiny čisto súkromné hodiny, egyptský vodičský preukaz mu neakceptujú. Niet inštitúcie kde by robil diferenciálne skúšky v angličtine. Ešteže má suseda o 20 rokov viac ako pán manžel, firmu, a plný účet €€€💰💰💰, všetko zariadi, zaplatí. Takému je hej, sveta žiť 😉 aj na Slovensku. Myslím, že ženy ti dobre radia. Ostaň s ním tam odkiaľ pochádza. Tam veľmi rýchlo zistíš, či je to láska ako z románu, a či neslúžiš len ako jeho vstupenka do Európy. 🤔
PS: tak scestovaná žena v ďalekých kútoch sveta si musí predsa vedieť dohľadať info o sobáši a podmienkach s (cudzincom) mužom danej krajiny odkiaľ pochádza.
Prajem veľa šťastia v živote!
Máš pravdu, je tu stupídne obyvateľstvo. Konkrétne jedna stupídna osoba sa celkom vážne pýta, či na svadbu na úrade je nutné mať rodinu, alebo "svadobné oblečenie". No, skús sa zamyslieť. Ak máš čím.
🙂
Ďakujem za žiadne informácie k veci a za všetky komentáre odveci. Kvôli vám mám problém dostať sem svoju polovičku. Ďakujem vám veľmi pekne. Dúfam, že sa na tom svojom gauči v Horných Dolných s bustou Fica na stene zadrhnete pred telkou alkoholom s cigaretami.
Ešte ti nikto Nepovedal ze keď od
ľudí niečo chceš ale pritom ich pourazas nie je to efektívna metóda? Ale hlavne sa uraz ze píšeme od veci😊
Dievca zlate, ty si naivne myslis, ze ten tvoj skoroprinc z nestupidnej krajiny pride na matriku v Karlovej Vsi a do 20 minut ste manzelia. Nie, tak to nefunguje. Skoroprinc potrebuje vybavit kopu povoleni, kym sa bude moct zosobasit na Slovensku. Este aj policia bude skumat ci to nie je ucelove manzelstvo. Ale vela stastia, gratulujem k vyberu
@autorka: Kým ty si tu chrlila ohne od začiatku na každého,kto žije na Slovensku a krajinu ako takú, poslala som ti link s RELEVANTNÝMI INFORMÁCIAMI, ktoré si pre zlobu v očiach asi nevidela. Volá sa to čítanie s porozumením a bežne sa to vyskytuje v osnovách škôl našej "zaostalej krajiny". Nechápem tvoj komentár, že ti tu nikto nechce pomôcť, poslala som ti link na brožúrku MPSVaR,ktorá má 71 strán venovaných tvojej problematike. Čítaj. Poznáš to pravidlo: Kto chce,hľadá spôsoby,kto nechce,hľadá dôvody.
@kikulienkadd Autorka nám tu v komentári o 1:10 popísala podmienky, z ktorých pochádza, čiže asi podľa tejto svojej reality posudzuje celé Slovensko. Bohužiaľ, inteligenciou neoplýva, čo už určite zistil aj jej nastávajúci. Asi všetky máme jasnú predstavu, o aké manželstvo za akým účelom sa jedná. Ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam.
A Ty sa pýtaš zaostalých obyvateľov na informácie, ktoré si vieš dohľadať na nete? Odvahu ale máš, to sa musí nechať 😃
tešíme sa, že nám do tejto stupídnej krajiny konečne príde úžasný inteligent, ktorý nás veľa naučí (napr. skladať z uterákov labute?)
Aby ti ten tvoj princ neuniesol raz deti do tej jeho krásnej krajiny a tebe nebola dobrá krajina,kde si vyrastala