Svadba - zábavný program
Ahojte chcem sa opýtať čo zábavné ste mali na svadbe vramci programu? A zároveň čo neodporúčate? Ďakujem 🙂
My sme nemali žiady program navyše... Hudba, kamaráti voľná zábava.
@heltova9 nám starejsi poradil nejaké hry, ale dohodli sme sa na tom, že pokial bude dobrá zábava tak to robiť nebudeme. Jedine čo sme dali medzi tanečnými kolami bola “škola tanca” ktorú starejsi robí - bolo zo max 10minut to ľudí pobavilo a chválili to. Takze naozaj kým bude dobrá zábava neprerušovat zbytočne hrami a programom.
@heltova9 za mňa nejaké silene zábavné programy nie sú potrebné. My sme mali takú klasiku, čepčenie, krajanie torty, spoločné fotenie s hosťami a prskavkami, hadzanie kytice a podväzkom.. Mali sme čo robiť aby sme to napratali medzi tanečne kolá.. Radšej treba investovať do kvalitnej kapely/DJ, aby vystihol náladu hosti
My sme mali hru koč a neskutočne sa na tom zabavame ešte teraz, keď sa stretneme👌🏻
Pridavam sa 😀 nic nie je horsie ako super zabava a zrazu si vsetci sadnite na miesta a pozerajte, ako sa nevesta so zenichom hraju nejaky kviz, trapne tomboly atd 😀
Za mňa tiež žiadne trápne hry, do ktorých nasilu natlačíš niektorých hostí. Z mojich skúseností, za mnohými týmito nezmyselnosťami stojí starejší, ktorý sa chce na svadbe predvádzať. Dobré jedlo, dobrá hudba, zábava, na to sa ľudia tešia a tiež na to, že sa porozprávajú.
Bola to najhoršia svadba na akej som bola,trápne,ľudia si to povinné odsedia a nedaj Boh,že ešte uch nasilu zapoja do toho divadla
nechápem, na čo je potrebný na svadbe nejaký program. Ani na plese nie je a ľudia sa super bavia do rána. Ja som vždy pri akomkoľvek druhu trápnych kvízov a hier unikala a nebola som zďaleka sama, z jednej svadby sme predčasne odišli všetci desiati, čo sme sedeli pri stole, lebo tie trapošiny starejšieho sa už nedali počúvať. Hneď ako prestala hrať hudba, už bol kvíz, súťaže, strašné. Svadba nie je tábor pre deti.
@deginko rozmýšľam, ako by niekto mňa nasilu zapojil do takéhoto cirkusu. No nijako 😂
My co sme boli naposledy tak program bol fajn, kazdy to ma inak, my ako rodina mame radi rozne tie hry a tak podobne, clovek sa pri tom nasmeje, ale kazdy podla svojho gusta 🙂
@elizabet173 ani ja by som sa nedala🙂)no chápem,niekto poľavi..bude sa tam niekto hádať pred všetkými..vždy niekto nakoniec ustúpi a urobí cvičení opicu
Ja som zažila metlový tanec, stoličkový tanec a pod. Hostia sa nechceli zapojiť, len starejší na nich tlačil a bol urazený, že sa im to nepáči.
Fotostena 😁😁 je to srandovne a povacsine sa popridavaju aj starsi
Pre zachovanie dobrej spomienky na svadbu ziadny nuteny program neplanuj.
my sme boli tiež tak dohodnutí, že program až keď sa ľudia nebudú veľmi zabávať.. tak pred polnocou len bola taká chvíľa, že viac sedeli ako tancovali. tak Starejsi urobil len tu hru "koč".. podľa mňa to bolo celkom vtipné 🤷🏼♀️ ale potom už všetci radšej tancovali do rána 😁 takže okrem cepcenia a krajania torty nič špeciálne a myslím si, že na to že sme nemali veľa ľudí, tak sa veľmi dobre zabavili 😊
inak ak chces svadbu oživiť, tak podľa mňa najlepší "program" bola živá hudba. my sme mali ľudovú kapelu, ktorá sa striedala s djom a keď hrala kapela tak tancovali aj starší aj mladí.. 😊
@heltova9 program je zbytočný hlavbe keď je dobrá kapela. U nás dobre hrali poriadne sa pilo a o zábavu bolo postarané ani starejsieho sme nemali. Dobierku spravil manželov krstný môj krstný predniesol prípitok v sále a spoločný tanec. Tam to skončilo a až o pol noci ocepcenie a potom do rána sme.tancovali spievali a pili 😁
My sme mali aj tombolu, kviz novomanzelov aj slub svokier, hadzanie kytice, fotenie, aj fotky sa nam premietali pocas celej oslavy na stene do pozadia. Ale nerusilo to zabavu, mali sme menej tanecnych hosti takze to vyslo fajn do nudnych pasazi sa to pekne vpratalo.
Nedavno sme boli na svadbe kde nebol ziadny program... Nikto netancoval a bola to straaasna nuda, takze veelmi zalezi aj od typu hosti, nie vsetci su ukecani a tanecnici ktori nevedia kde skocit skorej 🤷♀️
Zasa program typu zapajat hosti do sutazi a inych blbosti tiez nieje celkom ok, skor nieco mierene na novomanzelov aby sa na nich zasmiali hostia iba 😉
@deginko prečo sa hádať, slušne poviem, že sa takýchto hier nezúčastňujem a idem si dať kávu na terasu, vybavené. Ak je na svadbe dobrá živá hudba, program netreba
Stužkovú ste už mali predpokladám, svadbu si nekazte 😄
My kedze sme nemali ani hadzanie kytice a cepcenie tak sme dali aspon svadobny kviz - ktory pripravil manzel, spojil to aj s nejakymi nasimi foto a info o nas a na to premostil nejaku fakticku otazku.. Otazok nebolo vela, ľudia boli v timoch, boli aj výhry plus vedeli sme ze cast hosti zboznuje kvizy..
@heltova9 Ahoj my sme mali kvíz pre manželov, metlový tanec a zábavnú tombolu. Inak sme mali voľnú zábavu a ľudia sa perfektne bavili 😊
@beata_k šľahla by som na neho taký pohľad, že by mi tú ruku okamžite pustil a to by mal ešte neskutočnú odvahu ma vôbec za tú ruku chytiť 😎, okrem toho na svadbu chodievam s partnerom, ktorý je vyšportovaný a má skoro 2 metre, takže mám bodyguarda. 😂 A som schopná aj do toho mikrofónu povedať - príjemnú zábavu, ale bezo mňa a bolo by mi jedno, ako to bude vyzerať. Toho, kto toto organizuje, tiež netrápi, ako sa cítim ja, ak by si dovolil ma do nejakej priblbnutej súťaže alebo kvízu tlačiť. Našťastie v našej rodine takéto zvyky nie sú, dokážeme sa pri živej hudbe zabaviť perfektne aj bez organizovania zábavy.
Akurat topankovy kviz sme nali hned po zacepceni cca.10 minut..
Ale bola som na vela svadbach a boli tam aj programy.u nas to robi vacsinou DJ nebyva tu zvykom ziadny starejsi.dvoch co poznam a zazila som viackrat su perfektni a vystihnu presne tu atmosferu kedy sa to hodi..nasilu to nema vyznam tlacit.zalezi tiez od novomanzelov aki su ci su za take srandy alebo im to bude proti srsti.velmi individualne.ak sa ti to paci spravte si.ak nie vynechat.to je ako s repertoarom moja poziadavka na DJ bola vyslovene ziadne techno a ziadny rap.a pritom niekde inde v ten isty vecer sa mohol zenit alebo vydavat niekto komu to tam rapovalo alebo technovalo do rana bieleho.je to vasa svadba vy si ju spravte podla seba.

neodporucam program… nemali sme ziadny a ludia sa zabavili - klucom je dobre rozsadenie hosti, aby si mali vzajomne o com pokecat, dobre jedlo a dobra hudba…
mna osobne program na svadbach vyslovene rusi, stretneme sa tam casto aj sirsia rodina po dlhsom case, resp. chcem si pokecat aj s “novou” rodinou, debatka v plnom prude a do mikrofonu to prerusia ze “program”..🤦🏼♀️
za mna nie