Svadobný dar, keď ide o malú svadbu bez oslavy
Ahojte, chcem poprosiť o radu. Idem za svedka kamarátke. Je to malá úradná svadba bez posedenia/oslavy. Určite nechcem prísť s prázdnymi rukami, ale neviem či dať obálku (koľko by ste dali?) alebo kúpiť niečo vecné. Kamarátka má malé dieťa, bývajú s nastávajúcim v dome. Ďakujem za tipy.
@anonym_autor dala by som 50 eur do obalky alebo 100 a nejaky zreb
Peniaze alebo sa opýtaj čo by ich potešilo.
Ja by som dala peniaze. Tiez som mala za svedka kamosku a dala nam peniaze do obalky + mne napisala taky kratsi list o nasom priatelstve, kedze sa pozname 25 rokov a sme si velmi blizke. Bolo to mile citanie. Financie zvaz podla svojich moznosti, keby to bola fakt dobra kamoska, kludne aj 100€ by som dala do obalky.
Kyticu, obálku (50-100€) a paci sa mi aj to co napísala @pettom19, to s tým listom 🙂
Kyticu, obálku (50-100€) a paci sa mi aj to co napísala @pettom19, to s tým listom 🙂
@januska12323 tomu som sa práve chcela vyhnúť, lebo ona mi isto povie, že nič a s jej nastávajúcim sa moc nepoznám, nemáme veľmi spoločnú debatu.
@pettom19
@sweet20
@lucia13022023 Ďakujem pekne, som zatiaľ najviac naklonená tým peniazom. Kyticu dostane odomna svadobnú.
peniaze. vysku podla svojich moznosti.
peniaze. vysku podla svojich moznosti.
@bg92 koľko by si dala ty na mojom mieste?
tiež peniaze podľa tvojich možností 50 alebo 100€ , a kúpila by som strom miesto kytice. akože nie nejakú tuju, ale nejaký okrasný stromček.
beriem, ze ste asi velmi dobre kamaratky ak ides za svedka - takej dobrej kamoske by som dala 200e v danej situacii.
Dala by som 100€
Keď je to dobrá kamoška a si jej svedkyňa, tak by som dala 100€.
Keď je to dobrá kamoška a si jej svedkyňa, tak by som dala 100€.
@puertorico
@bg92
@michelle567
@7lenka11 ďakujem pekne

Ja by som dala peniaze. Tiez som mala za svedka kamosku a dala nam peniaze do obalky + mne napisala taky kratsi list o nasom priatelstve, kedze sa pozname 25 rokov a sme si velmi blizke. Bolo to mile citanie. Financie zvaz podla svojich moznosti, keby to bola fakt dobra kamoska, kludne aj 100€ by som dala do obalky.