icon

Svokra a darček - neobvyklý prístup k narodeninovým prekvapeniam

18. máj 2025

Nechcem radu, len si ma vypočujte, lebo už je mi z toho smiešne.
Mala som okrúhle narodeniny pred 3 týždňami. Manžel má narodeniny v ten istý deň, a náš druhý syn o 2 dni neskôr (mal 3 r.).
Dohodla som sa so svokrovcami,že kedy urobíme menšiu oslavu u nás doma. Svorka súhlasila s dátumom (lebo ona je dirigentom), svokor musel súhlasiť 😃.
Prišli k nám na oslavu a svokra mi hovorí,že ona absolútne nič nemá pre nás prichystané (darčeky).
Ja som to vzala v pohode, veď nestihli.. o.k.
Povedala mi neskor, že keďže mám okrúhle, tak by mi chcela kúpiť niečo cennejšie.
Dohodneme si termín a pôjdeme do zlatníctva (aby som mala pamiatku od nich).
Manželovi dala kávu a 100€. Pooslavovali sme, ml.syn si ani nejak nevšimol, že nemá darček. Deti sa tešili z torty (ja som upiekla).
O nejaké 3-4 dni sme do toho zlatníctva išli. Vybrala som si retiazku a náušnice. Keď sme zo zlatníctva odchádzali vzala krabičku a strčila si ju do tašky a hovorí mi, ale to ti ešte nedám.
Išli sme ešte na nákup potravín a potom som ju niesla domov. Tam sme posedeli ešte hodinku, pokecali so svokrom. Ukázala mu čo sme vybrali a hovorí mu, ale ešte jej to nedám..

Strana
z3
autor
18. máj 2025

Prišla som domov ,manžel sa ma pýta ako dopadli nákupy a hovorím mu : " išla som do zlatníctva a priniesla som ti slaninu".
Toto mi svorka strčila do ruky pri odchode od nich. 😃
Darček dodnes nedorazil 😃😃😃..

zuzanapjat
18. máj 2025

A nespýtala si sa, kedy ti ho dá? Ani muž jej nezavolal, že o čo ide?

autor
18. máj 2025

Manžel sa z toho smeje,že to dostanem od nej až na 50tku, nech počkám trochu 😃

malinka158
18. máj 2025

🤣🤣🤣🤣🤣 prepac ale ja sa velmi smejem.

tundra
18. máj 2025

Budes mat radost dva krat😁.Raz pri kupe a druhy krat,pri odovzdani😉

autor
18. máj 2025
@malinka158

🤣🤣🤣🤣🤣 prepac ale ja sa velmi smejem.

@malinka158 aj ja.. ale čakám naďalej, snáď to ku mne raz dorazí 😃

vanilkovazmrzka
18. máj 2025

Tak hlavne ze to beriete s humorom 😂

glorikarebeka
18. máj 2025

Tak sa jej to zapáčilo, že to bude nosiť ona 🤣

autor
18. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Tak hlavne ze to beriete s humorom 😂

@vanilkovazmrzka ako svokra je v pohode, ja ich mám rada, ale ona dokáže prekvapiť

zuzanapjat
18. máj 2025

Bola vôbec stotožnená so sumou, ktorú dala za ten darček? Dohodli ste sa vopred do akej sumy si máš vybrať?

gejb
18. máj 2025

Ja sa stavím o 5€, že to už neuvidíš....sorry 😆
Pomohla si jej možno s výberom darčeka pre kamošku

malinka158
18. máj 2025

Urcite to niekedy dorazi k tebe🤣🤣🤣🤣 tvar sa potom prekvapene 🤣

gabika99
18. máj 2025

Vyzerá, že máte dobrý vzťah. Najbližšie sa jej opýtaj, kedy ti darček chce dat.

autor
18. máj 2025
@zuzanapjat

Bola vôbec stotožnená so sumou, ktorú dala za ten darček? Dohodli ste sa vopred do akej sumy si máš vybrať?

@zuzanapjat takto.. ja som sa jej opýtala do akej výšky budeme vyskakovať.
Povedala,že nech si vyberiem čo sa mi páči. Ona mi dokonca vyberala alebo navrhovala aj drahšie ako ja.

vanilkovazmrzka
18. máj 2025

A nemohlo sa stat ze proste len zabudla? Ze v ten den, ked to kupila, to mozno chcela este nejako zabalit, a nasledne zabudla ze to ma pre teba nachystane.

lucia13022023
18. máj 2025

Podľa mňa ti to dá na ďalšie okrúhle narodeniny 🤣🤣

zuzanapjat
18. máj 2025

Tak potom ozaj nechápem, asi to berie tak, že keď sa pominie, tak to zdedíš. :D Aby si teda mala na nich pamiatku keď sa odoberú na druhý breh. :D

anita6666
18. máj 2025

Mňa by ani taký tupý nápad nenapadol,nieto ho ešte absolvovať. Do zlatníctva s cudzou dôchodkyňou? Wtf? Ona nemá kam dávať peniaze?

autor
18. máj 2025
@anita6666

Mňa by ani taký tupý nápad nenapadol,nieto ho ešte absolvovať. Do zlatníctva s cudzou dôchodkyňou? Wtf? Ona nemá kam dávať peniaze?

@anita6666 s cudzou dochodkyňou 🤔?
Veď som u nich už 20r. nevesta.

alenka58
18. máj 2025

svokra je vtipná

7komorova
18. máj 2025

Možno chcela darček pre seba

gabika99
18. máj 2025

Podľa mňa len zabudla. Chcela si to doma ešte pozrieť, pripadne ukázať napr. kamoške, manzelovi a odložila. Moja mama takto tiež zabudla dat sestre darček, to sme boli este tenagerky. O 3 mesiace sa jej opýtala, čo by si priala na narodeniny a sestra povedala, že konečne peňaženku. Mama, že zase? Ved si uz dostala a vtedy sme sa smiali, že jej ju zabudla dat.

zuzanapjat
18. máj 2025
@gabika99

Podľa mňa len zabudla. Chcela si to doma ešte pozrieť, pripadne ukázať napr. kamoške, manzelovi a odložila. Moja mama takto tiež zabudla dat sestre darček, to sme boli este tenagerky. O 3 mesiace sa jej opýtala, čo by si priala na narodeniny a sestra povedala, že konečne peňaženku. Mama, že zase? Ved si uz dostala a vtedy sme sa smiali, že jej ju zabudla dat.

@gabika99 pre mňa je zvláštne, že svokra povie neveste aj svojmu mužovi, že to ešte nedá a obaja sú ticho... žiadna otázka a "prečo" a "kedy"... manžel sa tiež len zasmeje a vybavené... Mi to príde ako v nejakej tragikomédii. :D

autor
18. máj 2025
@zuzanapjat

@gabika99 pre mňa je zvláštne, že svokra povie neveste aj svojmu mužovi, že to ešte nedá a obaja sú ticho... žiadna otázka a "prečo" a "kedy"... manžel sa tiež len zasmeje a vybavené... Mi to príde ako v nejakej tragikomédii. :D

@zuzanapjat a čo som jej to mala vytrhnúť z ruky a odísť?

zuzanapjat
18. máj 2025

Nie vytrhnúť, ale ak nerozumieš čo sa deje, tak sa opýtaj... prečo sa neopýtaš? Mne to príde ako keď máš také zábavné videá, kde zrazu je len počuť cvrčky...

biba_18
18. máj 2025
@zuzanapjat

@zuzanapjat že? mňa by zaujímalo prečo…

heidi4
18. máj 2025

Podla mna si to chcela doma vyskusat a trochu ponosit 🤣🤣 a ked sa toho nabazi, ti to posunie. 😅🤦 Ach, pevne nervy zelam.
(Ze uz ked vysolila prachy, tak nech z toho tiez nieco ma. 🤣)

zuzanapjat
18. máj 2025
@biba_18

@biba_18 mne to príde veľmi šokujúce takáto situácia. Nevedela by som, či sa svokre nerozvíja demencia, či nie je urazená niečím, či si zrazu neuvedomila, že je to predsa len vysoká suma a teraz to ľutuje... proste milión otázok by som mala. Môj muž by jej tiež volal, že o čo ide...

doriiis
18. máj 2025

Tvárila by som sa že nič a čakala.Ak by mi nabudúce nukala nejaký darček,tak by som odmietla,veď aj ten predchádzajúci ku mne nedorazil.Nikdy viac by som od nej nič nevzala

zuzanapjat
18. máj 2025
@biba_18

@biba_18 alebo by som sa pýtala či nedošlo k nedorozumeniu.. že možno očakávala že nevesta si vyberie len jednu vec. Možno si cenu dokopy neuvedomila... atď atď... proste určite by to bolo na rozhovor. Nevedela by som takto ostať bez vysvetlenia čo sa udialo.

Strana
z3