icon

Tip na vianočné balenie darčekov pre deti

helianka
22. dec 2025

Ahojte, chcem sa podeliť o tip, ktorý nám dosť uľahčil "Ježiška" s deťmi. Neviem, či to ešte niekto takto robí, ale odložte všetky balíky do čiernych nepriehladnych vriec na odpad... ideálne ešte pofrkat nejakou farbou ak sú vaše deti zvedavšie, ale to vrece by ich nemalo lákať... a potom iba vezmete vrece a nemusíte ukladať darčeky v rukách koľko unesiete a behať sem-tam, kým si vás deti nevšímajú. Plusom je, že sa viete vyhovoriť, že idete spratať kuchyňu:D deti vam zaručene dajú priestor a šuchotanie vreca nikomu nepríde podozrivé. (Ak Vám deti pomáhajú so spratavanim, môžete im povedať, že idete vyhodiť smeti). Ak som niekomu uľahčila čaro Vianoc na Štedrý deň, budem rada. Prajem krásne sviatky <3

mane01
22. dec 2025

@helianka ja som požívala obrovskú Ikea tašku… ta dokonca ani nešuchoce…

kataina
22. dec 2025

my máme zvyk, že po večeri musíme ísť všetci von, na balkon, a kto bol celý rok dobrý, uvidí zlaté prasiatko.(deti veria) Mne je zima, idem si po sveter, zamknem ich na balkone. položim darčeky pod stromček. Vrátim sa a: " aha, aha tam, tam je prasiatko!!! Nevidiš? Fakt, tam je. Á môžme ísť dnu, ked ste nevideli 🙂 To divadielko musiš zahrať vierohodne. A potom dalšie divadlo: Ked sme boli vonku. bol tu asi Ježiško....aká škoda ! ani jeho sme nevideli. Veľke deti dodnes hraju s nami to divadielko. Vždy sa na tom bavíme

anonym_6f6d8e
22. dec 2025

Vždy dávam darčeky pod stromček v noci z 23 na 24 a tým mi odpadne všetok ten cirkus okolo toho

sisska96
22. dec 2025
@anonym_6f6d8e

Vždy dávam darčeky pod stromček v noci z 23 na 24 a tým mi odpadne všetok ten cirkus okolo toho

@anonym_6f6d8e Rovnako . Ale nejak neježiškujeme veľmi

findomatej
24. dec 2025
@anonym_6f6d8e

@anonym_6f6d8e aj my tak. Je to praktické 😉.