Tipy, aby bola malá svadba do 25 ľudí nezabudnuteľná
Pekny den,
podelili by ste sa o to, ako prebiehala vasa malicka svadba? Bojim sa, ze tieto male svadby mozu byt "nudne," neplanujeme hudbu, DJa, ale rada by som poznala vase rady a skusenosti, bez coho sa da zaobist, co ale urcite potrebuje kazda svadba... Dakujem vam❤️
No bude nuda. V podstate iba posedenie. Ale každému sa páči niečo iné. Ja neznášam svadby, takže premňa by bola fajn
Mali sme tusim 23 ludi, no boli sme taka skvela partia (pozyvali sme fakt len tych, ktori su nam naozaj blizki), ze sme sa perfektne zabavili aj bez hudby. Vobec neplati, ze vela ludi = velka zabava, je to o ludoch samotnych, nie o poctoch. Fotil synovec, takze sme sa zaobisli aj bez fotografa, netuzili sme totiz po stylizovanych, vyretusovanych fotkach. Dokonca sme nemali ani vyzdobenu miestnost, pre nas su to vyhodene peniaze.
@anonym_autor ahoj.. My. Sme mali teraz v sobotu svadbu... Bolo nás 20 ľudí... Šli sme z úradu, kde sme mali obrad ( chceli sme to o 2 svedkov a nakoniec všetci chceli byť súčasťou nášho dňa tak sme pristúpili na to) na zmrzlinu a potom sa presunuli na miesto, kde sme mali zajednany priestor... Mali sme to v reštaurácii, kde chodíme často... Pripravili nám krásne posedenie... Pustili hudbu akú sme chceli.. Mali sme jedenie v podobe švédskych stolov... Deťom ponúkli hry, kde sa vrecia hádzali do diery a počítalo sa, boli karty po. Ruke.. Pre nás dospelých sme mali preteky, kto zabije rýchlejšie klince do dreva... Mali sme v pláne posedieť cca 3-4 hodín,... Nakoniec sme odchádzali odtiaľ pred polnocou....Ani neviem ako to uslo... Určite by som nemenila...
Mali sme mali svadbu 20ludia, chceli sme si aby bola zábava, mali sme zaplatenú chatu nech nik nemusí cestovať domov a veľký uzavretý altan kde bolo posedenie a parket, objednaný catering, zábava bola skvelá tancovalo sa do 7mej rána, všetci si pochvaľovali aká výborná zábava. Za mňa skvelé rozhodnutie že nás nebolo viac ale ja som vždy chcela svadbu takúto nie veľkú.
My sme mali svadbu v roku 2022 a bolo nás spolu 25 ľudí. Mali sme zaplatenú reštauráciu, oddelenú spoločnosť pre nás. Poskytli nam na výber menu aby sme si vybrali jedlo, predledlo, prípitok, poskytli nám veľký Bluetooth reprak a mali sme nastahovanu hudbu. Krásne pripravená miestnosť. Zvrtlo sa to tak, že sme sa zabavili do pol 2, všetko je to podľa mňa o ľuďoch. Keď chcú tak sa zabavia.
@anonym_autor jednoducho poviem
Dobrá hudba a dobré jedlo
@anonym_autor my sme mali 35 ludi, bez dj-a, hudbu som si nachystala sama, pustila na veľký reprak z ntb, nic ma to nestálo len chvíľu času dať to dokopy, neskôr si každý puatil čo chcel cez youtube. Zahrali sme si stolickovy medzi kolami, fotili sa pri stene s tabuľkami a trsali do šiestej rána. Bol to jeden z najkrajších dní v mojom živote.
Pre mňa sú tiež najpamätnejšie tie svadby, kde sa stretla dobra partia ľudí a spievalo a tancovalo sa do rána 😊 … priznávam, že všetky ostatné originálne vychytávky, špecialitky, programy atd mi splývajú do jedného… my sme sa tiež v takomto menšom počte bavili do noci a bolo to super… takže ja by som tu hudbu zvážila
Nezabudnutelna? Snad nezabudnes.
@anonym_autor aj pre mňa by bola super, hudbu by som dala len ako podmaz, svadby nemám rada. Ak sú ešte poňaté ako rodinné posedenie s dobrým jedlom a tancom, áno, ak sú tam priblbnuté hry a kvízy, odchádzam s fajčiarmi von. Svadba má byť nezabudnuteľná pre vás dvoch, teda najmä sobáš. Hosťom to je viac memej fuk
Pre kazdeho bude tvoja svadba zabudnutelna, nie je to ich den, je to tvoj den preto urob tak ako to sama citis a nech si ty spokojna ;)
Nezabudnutelna? Snad nezabudnes.
@natalka13 kreativne okienko s menenim nazvov diskusii podla admina

určite hudbu. bez hudby o ničom .