icon

Tipy na darček pre budúceho svokra k narodeninám

clary0
24. sep 2025

Ahojte baby,
so snúbencom rozmýšľame, čo kúpiť jeho otcovi k narodeninám. Budú robiť oslavu na okrúhliny cca 80 ľudí v reštike a naozaj nevieme, čo by sme mu kúpili. Jeho koníčky sú rybárčenie a futbal.

Ale on všetko má, súpravy na ryby tie ma pre celú dedinu, futbal už aktívne nehrá, lebo si poranil rameno, takže iba sleduje. Je síce 50tnik, ale srdcom dôchodca, na všetko nadáva, nič sa mu nechce, iba doma. Kosačky a krovinorezi tie má asi 3, má chatku pri vode, tam majú aj s manželkou úplne že všetko. Cestovanie to tiež nie je pre neho, rád si otvorí víno, občas pivo. Bicykel už ho tiež nebaví, ani iné športy.

Kľudne hádžte do placu čo Vás napadne, drahšie, lacnejšie.

Ďakujem za nápady ❤

biba_18
24. sep 2025

minule tu niekto pri podobnej téme spomenul manboxeo ... a mne sa to fakt zapáčilo - úplne super veci sa tam dajú vybrať ...
a je tam debna aj pre rybára ...

tundra
24. sep 2025

@clary0 vikendovy alebo tyzdnovy pobyt v Luhacoviciach.Svokor bude chytat ryby,manzelka relaxovat.Su tam pekne kapre aj cez 20kg.
http://rybari-luhacovice.com/sportovni-rybolov/...

kp7333
24. sep 2025

3d tortu v tvare ryby, vtipne tricko pre rybara...

aljosa1
24. sep 2025

Relaxačné polohovateľné kreslo ku tomu futbalu 🙂 podľa toho aký je finančný strop

felycity
24. sep 2025

ak má rád futbal, čo takto lístky do VIPky napr momentálne hrá slovan Europsku konferenčnú ligu , možno do Bratislavy by sa dal nahovoriť alebo na reprezentačný zápas ..tie sa zvyknú hrať rôzne po Slovensku ( bratislava, trnava, košice), alebo mu predplatte športový kanál kde môže sledovať futbal ( ak ho už nemá)

anonym_5f105f
24. sep 2025

Poslala by som ho na ryby do Fínska. Aj keď necestuje práve rád. Toto je pre rybára úžasný zážitok.

muchotrafka298
24. sep 2025

Ja Ti to ulahcim, snubenec ho pozna cely zivot, je to jeho otec. Takze by mal najlepsie vediet, ze co mu podarovat.
Zalezi na financom limite, lebo ak nemas tisice EUR, tak ho neposles niekam na futbalovy vylet po Europe alebo na rybacku do Norska.

zenazaba
24. sep 2025

Ak má záhradu, čo tak strom? 🤔 Alebo bicykel... Alebo tenisky a ruksak, nech na dôchodku nezlenivie😄 alebo súdok piva.

anonym_5008be
27. sep 2025

Pohodlné polohovateľné lehátka na chatu. Nech relaxuje.