Tipy na darček pre mamku na meniny
Ahojte mlade mamini....ja sa vás chcem opýtať čo mam mamke kúpiť na meniny?....neviem čo jej kúpiť na narodeniny som jej kúpil kytice a na zajtra rozmýšľam,ale nenapáda ma nič samozrejme zase som sa povadil s ocom ohľadom kupovanie kytíc,že to je zbytočne vyhodené peniaze,lebo kytice nevydržia dlho tak čo jej kúpiť?....vy viete lepšie poradiť ste mlade....ak som sa spýtal mamky čo bi si chcela na meniny?...mne odpovedala nič nechcem...teba chcem.... mame veľmi blízky vzťah ja s mamku ako s ocom...čo kupujete vy pre svojich rodičov??.....okrem bonboniéry....ak vás niečo napadne dajte vedieť,lebo už hodinu rozmýšľam a nič ma nenapáda a som zúfalý..... ❤ 🙂
A ty nevies co ma tvoja mama rada? Neviem, vsak kup knihu, cokoladu alebo ju vezmi do mesta na kavu a zakusok
A ty nevies co ma tvoja mama rada? Neviem, vsak kup knihu, cokoladu alebo ju vezmi do mesta na kavu a zakusok
@viestta už som rozmýšľal,či nepôjdeme niekde do mesta sa najesť,ale nemám peniaze jedine,že sa poskladám spolu s bratmi a pôjdeme...možno nejakú aj čokoládu
Nekupujem kytice ale črepníkový kvet, pripadne bylinky v kvetináči, napr medovku, mätú. Také dobre na čaj 🙂
Nekupujem kytice ale črepníkový kvet, pripadne bylinky v kvetináči, napr medovku, mätú. Také dobre na čaj 🙂
@denkabemommy Ahoj to máš dobrý nápad.... a to kvetinárstve dostať bylinky v kvetináči?...mamka je bylinkárka isto sa poteší
@denkabemommy Ahoj to máš dobrý nápad.... a to kvetinárstve dostať bylinky v kvetináči?...mamka je bylinkárka isto sa poteší
@stelly652 v niektorých sa dá. U nás máme jedno také, kde zaručene vždy zoženiem kvalitné 🙂
@stelly652 v niektorých sa dá. U nás máme jedno také, kde zaručene vždy zoženiem kvalitné 🙂
@denkabemommy ďakujem zajtra odbehnem do najbližšieho kvetinárstva a spýtam sa či predávajú bylinky 🙂

Na meniny nic len zagratulujem a to väčšinou po tel keďže nežijem na sk. A narodky taktiež tel a ked som doma tak si pripijeme a darky len na okrúhle. A ani my doma s partnerom neoslavujeme meniny, to by mal moj 6x do roka 🤣🤣