icon

Tipy na darček pre mamku na meniny

stelly652
25. júl 2025

Ahojte mlade mamini....ja sa vás chcem opýtať čo mam mamke kúpiť na meniny?....neviem čo jej kúpiť na narodeniny som jej kúpil kytice a na zajtra rozmýšľam,ale nenapáda ma nič samozrejme zase som sa povadil s ocom ohľadom kupovanie kytíc,že to je zbytočne vyhodené peniaze,lebo kytice nevydržia dlho tak čo jej kúpiť?....vy viete lepšie poradiť ste mlade....ak som sa spýtal mamky čo bi si chcela na meniny?...mne odpovedala nič nechcem...teba chcem.... mame veľmi blízky vzťah ja s mamku ako s ocom...čo kupujete vy pre svojich rodičov??.....okrem bonboniéry....ak vás niečo napadne dajte vedieť,lebo už hodinu rozmýšľam a nič ma nenapáda a som zúfalý..... ❤ 🙂

stellarstar
25. júl 2025

Na meniny nic len zagratulujem a to väčšinou po tel keďže nežijem na sk. A narodky taktiež tel a ked som doma tak si pripijeme a darky len na okrúhle. A ani my doma s partnerom neoslavujeme meniny, to by mal moj 6x do roka 🤣🤣

viestta
25. júl 2025

A ty nevies co ma tvoja mama rada? Neviem, vsak kup knihu, cokoladu alebo ju vezmi do mesta na kavu a zakusok

stelly652
autor
25. júl 2025
@viestta

A ty nevies co ma tvoja mama rada? Neviem, vsak kup knihu, cokoladu alebo ju vezmi do mesta na kavu a zakusok

@viestta už som rozmýšľal,či nepôjdeme niekde do mesta sa najesť,ale nemám peniaze jedine,že sa poskladám spolu s bratmi a pôjdeme...možno nejakú aj čokoládu

viestta
25. júl 2025
@stelly652

@viestta už som rozmýšľal,či nepôjdeme niekde do mesta sa najesť,ale nemám peniaze jedine,že sa poskladám spolu s bratmi a pôjdeme...možno nejakú aj čokoládu

@stelly652 tak ked nemate peniaze, miesto darceka poumyvajte vsetky okna

rozculena
25. júl 2025
@viestta

@viestta nič jej nekúpi,mama mu berie kartu aj peniaze......som zvedavá,kedy pôjdu do toho New Yorku......

rozculena
25. júl 2025

@stelly652 načo sa pýtaš,čo jej máš kúpiť,keď nemáš peniaze?

stelly652
autor
25. júl 2025
@viestta

@stelly652 tak ked nemate peniaze, miesto darceka poumyvajte vsetky okna

@viestta ked sa mi podari zajtra rýchlo vybrať s banky peniaze pôjdeme na ten obed ano aj to mam na mysli jej pomôcť s upratovaním aj s umývanim okien lebo nevládze a ma svoj vek 😉

denkabemommy
25. júl 2025

Nekupujem kytice ale črepníkový kvet, pripadne bylinky v kvetináči, napr medovku, mätú. Také dobre na čaj 🙂

stelly652
autor
25. júl 2025
@denkabemommy

Nekupujem kytice ale črepníkový kvet, pripadne bylinky v kvetináči, napr medovku, mätú. Také dobre na čaj 🙂

@denkabemommy Ahoj to máš dobrý nápad.... a to kvetinárstve dostať bylinky v kvetináči?...mamka je bylinkárka isto sa poteší

denkabemommy
25. júl 2025
@stelly652

@denkabemommy Ahoj to máš dobrý nápad.... a to kvetinárstve dostať bylinky v kvetináči?...mamka je bylinkárka isto sa poteší

@stelly652 v niektorých sa dá. U nás máme jedno také, kde zaručene vždy zoženiem kvalitné 🙂

stelly652
autor
25. júl 2025
@denkabemommy

@stelly652 v niektorých sa dá. U nás máme jedno také, kde zaručene vždy zoženiem kvalitné 🙂

@denkabemommy ďakujem zajtra odbehnem do najbližšieho kvetinárstva a spýtam sa či predávajú bylinky 🙂