Tipy na darček pre neter na promóciu
@pribinak áno, je 1000 Eur málo, veľa ?
@micusa2222 1000 Eur je malo 🙂
@micusa2222 každý podľa svojich možnosti
@micusa2222 nie sme aj my rodina? rada budem tvoja neter alebo kto budeš chcieť, obálka s tisíckou by sa mi hodila 🙏
@micusa2222 1000e neteri na promocie ? Nie je tam jedna nula navyse ? Ved to je moj cely plat. Paanecku, tolko by som nikdy nedala. To fakt niekto dava taketo palky ? Ja ze tak 50-100e do obalky max. No, o 2 tyzdne ma manzelova neter promocie. Tak to mam nad cim dumat veru :/
Peniaze? Nevidel som to u nikoho v mojom okoli ked som promoval. Pekna kytica a vybavene. Uprimne by mi to bolo divne keby mi niekto dal na alebo po promocii obalku.
@micusa2222 moja neter si vybrala šperky od P. Toth.
uff mne prave deti promuju ale 1000 im nedam ani ja ako dar... taku tetu chceme aj my 🙂 za mna uplne staci 100-200€ ale ak mas dostatocny prijem a nerobi ti to problem daj kolko uznas za vhodne neter bude velmi rada a bude si to urcite vazit
ja som na promocie dostala peniaze a potom som si za to kúpila jedálenskú súpravu Bernadotte. Ale ja som promovala už ako vydatá žena. Za peniaze na bakalára dom si kúpila šijací stroj. Za mňa tak 100 e bude vhodný darček. Veď neter možno bude chcieť íst niekam na dovolenku, niečo si kúpiť. Alebo sa jej priamo spýtajte, či má niečo , čo by chcela. Možno bude chcieť naušnice, prsteň.... Ťažko sa radí, keď daného človeka nepoznáme. A ono veľakrát ťažko sa kupuje aj rodine, ktorú si myslíme, že poznáme. My sa vždy pýtame, čo konkrétne dať. Aj bratovi sme dávali peniaze - on končil normálne, denné štúdium. On ako fotograf si potom za promočné kúpil kvalitný fotoaparát s objektívmi.
Sestre som dala vyrobiť medovník k promócii. A kúpila pandoru prívesok. Dokopy cca 50€.
Sú to veci ktoré ma rada a potešia ju.
1000€? To už je aká suma? Kam sa toto až dostane? Pred pár rokmi to bolo o kvetoch a malej pozornosti. Teraz sú to 1000€ a o pár rokov budeme kupovať autá? Domy?
Ľudia trošku treba brzdiť.
😳 Už sa nedávajú kytice?
😳 Už sa nedávajú kytice?
@januska12323 dávajú. Ten dar potom. Kytica je samozrejmosť.
Wow normálne zírám😳 ja som nedostala nič

Kvety + obálku