icon

Tipy na darčeky pre otca na 60. narodeniny

19. máj 2025

Prosím poraďte co kúpiť ocinovi na jeho okrúhle 60.te narodeniny.
Ocino je neskutočne v pohode, moderný človek ktorý ide s dobou 🙂

balerina2025
19. máj 2025

nejaky vyletik na welness s maminou

a_alexandra_a
19. máj 2025

My sme dávali môjmu tatinovi vyhliadkový let malým lietadlom. Sám by si to nikdy nekúpil, ale užil si to poriadne. Bolo to blízko obce kde naši bývajú, takže sa preletel aj ponad vlastný dom a potom si mohol vybrať smer, kam chce letieť.

7lenka11
19. máj 2025

Určite niečo zážitkové. Praktické veci si vie asi zadovážiť sám. Buď nejaký oddych alebo netradičný zážitok.

maddie1711
19. máj 2025

My teraz riešime so súrodencami otcovu 65ku a ideme asi kupit vyhliadkový let. Ma uz všetko čo potrebuje, a zážitok je zážitok.

frflos_nespokojny
19. máj 2025

pokial chces vyhliadkovy let, tak balonom. malym lietadlom to nie je nic moc a relativne pod seba nic neuvidi, len ak lietadlo prudko zahne do niektorej strany. balony ale nelietaju v lete.

prasiatko30
19. máj 2025

Navstevu nejakej destinacie ktoru vzdy tuzil navstivit - pompeje? Rim? Berlin? Londyn? More? Pyramidy? Ateny?

tundra
19. máj 2025

Rozpocet a oblast,co ho zaujima.

vivien234
19. máj 2025

Záleží čo má rád. Jednoznačne by som sa oprela o to kde rád chodí., čo ho napĺňa alebo čo mu urobí radosť. Ake má koníčky a na základe toho niečo 🙂 ťažko poradiť keďže ho nepoznáme.. A každý človek je iný.

balerina2025
20. máj 2025
@maddie1711

My teraz riešime so súrodencami otcovu 65ku a ideme asi kupit vyhliadkový let. Ma uz všetko čo potrebuje, a zážitok je zážitok.

@maddie1711 zazitok je super napad.

zic
20. máj 2025

A pre inspiraciu sa toto opytaj AI... ked zadefinujes dalsie detaily, tak ti mozno poradi nieco, co ineho nenapadne...