icon

Tipy na originálne darčeky pre mamu k 60. narodeninám

20. júl 2025

Čo dať máme k 60ke ?..okrem otrepaného darčekového koša..nejaké nápady čo napr.vy dávate na takéto sviatky,-0tcovi,tetkam,ujom,bratom,sestrám,babkám,dedkom.

zmrzlinka2021
20. júl 2025

Čo majú radi, napr poukážku na masáž, dobrú knihu, pozvanie do divadla

pe_mi
20. júl 2025

@anonym_auto zlozili sme sa na dovolenku

anonym_89c803
20. júl 2025

Na 70tku - vybrala si dovolenku v Egypte, zaplatili sme aj vreckové dostala.

denkabemommy
20. júl 2025

@anonym_autor dala som mame na 50tku tandemový zoskok z lietadla 🙂.

zuzkaa1991
20. júl 2025

@anonym_autor svokra ma tento rok 60tku a my s.manzelom ideme kupit.zlatu retazku na ktoru setrim od zimy 😇 nech ma pamiatku....ale.aj nad dovolenkou sme rozmýšľali ze by sme zaplatili obom ale nakoniec svokor "kupil/zaplatil"dovoolenku ....

pribinak
20. júl 2025

@anonym_autor aké má maminka záľuby? Čomu sa venuješ?

My sme dali wellness, brat dal lístky do národného divadla, švagriná dala sperk

biba_18
20. júl 2025

mňa by darčekový kôš nepotešil. a my tvoju mamu nepoznáme 🤷‍♀️ ja som na 45 dostala veľkú plastiku. na 50-ku hodziny parádne. na 60-ku budem chcieť obraz…

aeruginosa
20. júl 2025

Ja som fanusicka zazitkovych darcekov - zajazd, wellness, … uz podla toho, aka je, co by sa jej mohlo pacit..

deti95060810
20. júl 2025

ťažko povedať... mne by sa páčil klavír.
moja mama dostala zlatý prsteň

klementinka58
20. júl 2025

moju mamu na 60tku som vzala k moru, kedze dovtedy more nevidela. spomina na to doteraz

pinkgirl
20. júl 2025

Tak to je veľmi individuálne. Záleží aká je ona povaha, čo rada robí, záujmy, koníčky. Niekto sa poteší šperku, hodinkám, niekto skôr poukážku - martinus / Hornbach, niekto zážitok - kurz varenia, degustacna večera, výlet, dovolenka, masáž... Poznáš predsa svoju mamu, tak sa podľa toho zariaď. A keď už ozaj nevieš čo, opýtaj sa jej priamo čo ju poteší.
Môj svokor dostal na 80tku tablet - starý mu doslúžil tak sme kúpili nový - má tam predplatné novín, číta na ňom denne a teší sa z neho. Dostal od iných príbuzných aj náramkové hodinky, ale tie si dá možno 2x za rok.

anonym_d68eae
20. júl 2025

@anonym_autor moja mama má rada zvieratká a istu krajinu, tak som jej dala knihu o tom s fotografiami, a bola nadšena. ma rada isty typ čokolady a čajov, tak aj to. Babka má rada ludovky z jedneho kraja, tak sme jej k tomu dali CD a puštali jej ho. Je to konkretne o osobe, že čo oceni. Druhá babka nemá rada knižky, takže jej knižku nikdy....

veronikaszabova
21. júl 2025

@anonym_autor kupili sme jej s muzom elektrokolo

4stanka4
21. júl 2025
@veronikaszabova

@anonym_autor kupili sme jej s muzom elektrokolo

Náš to čaká v októbri ale oco bude mať. Kúpime mu asi pobyt do kúpeľov (boli v januári a páčilo sa im) Mame vždy kupujeme korálky na Pandoru

mahony6
21. júl 2025

Ja som otcovi kúpil na narodeniny Narodeninové noviny, titulná strana bude o jej narodeninách, plus fotka, ďalej tam napíšu čo sa v tom roku udialo u nás aj vo svete. Je možnosť priplatiť aj druhú stranu kde dáte fotky rodiny napríklad alebo aké si vyberiete plus nejaké prianie . Možnosť objednať vo fólií alebo v tubuse, čiernobiele alebo farebné.

ludmilik13
21. júl 2025

Maminke, keďže je kávičkarka som teraz na narodeniny dala kávu. Potešilo aj venovanie 🙂 https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...

pe_mi
21. júl 2025
@mahony6

Ja som otcovi kúpil na narodeniny Narodeninové noviny, titulná strana bude o jej narodeninách, plus fotka, ďalej tam napíšu čo sa v tom roku udialo u nás aj vo svete. Je možnosť priplatiť aj druhú stranu kde dáte fotky rodiny napríklad alebo aké si vyberiete plus nejaké prianie . Možnosť objednať vo fólií alebo v tubuse, čiernobiele alebo farebné.

@mahony6 to je pekné a originálne 👊

hoffmanka
21. júl 2025
@ludmilik13

Maminke, keďže je kávičkarka som teraz na narodeniny dala kávu. Potešilo aj venovanie 🙂 https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...

@ludmilik13 Táto je výborná, tiež som ju už viackrát darovala 😇

sense
21. júl 2025

Moja mama dostala permanentka na masáže.

katrink1
21. júl 2025

typy na darčeky pre rôzne kategórie sa venujem na mojom blogu modnyblog.sk v kategórii Lifestyle, stačí len prelistovať, možno dostanete nové pohľady na darčeky

mahony6
22. júl 2025
@pe_mi

mahony6
22. júl 2025
@pe_mi

@pe_mi dareor.sk/produkt/narodeninove-noviny-z-roku-narodenia/?srsltid=AfmBOoorpm-gqu2P1ushgx-g1pK7_mwvuDfAUeetlgC5wo_JBDqL1MLW odtiaľto najlepšie

kukuk29
22. júl 2025

Klasika , kytica,dezert, a do obalky prispevok na dovolenku...

biba_18
22. júl 2025

@mahony6 ježiiiš, to je super!! díky ... a bral si to béžové alebo biele?

mahony6
22. júl 2025
@biba_18

@mahony6 ježiiiš, to je super!! díky ... a bral si to béžové alebo biele?

@biba_18 no to klasické čiernobiele, prišlo a fantastické, veľmi potešilo, naozaj originálne to bolo. Dokonca tam dali aj koľko stáli všelijaké potraviny :D

biba_18
22. júl 2025

@mahony6 hej, kúpim to mame na 80-ku 🙂 len či si dal na biely papier alebo béžový, taký ako zožltnutý ... nevadí, to sa ešte rozhodnem. ale fakt perfektné! ešte nájdem jej fotku z detstva nejakú...

reina23
Autor odpoveď zmazal