Tipy na originálne darčeky pre mamu k 60. narodeninám
Čo dať máme k 60ke ?..okrem otrepaného darčekového koša..nejaké nápady čo napr.vy dávate na takéto sviatky,-0tcovi,tetkam,ujom,bratom,sestrám,babkám,dedkom.
@anonym_auto zlozili sme sa na dovolenku
Na 70tku - vybrala si dovolenku v Egypte, zaplatili sme aj vreckové dostala.
@anonym_autor dala som mame na 50tku tandemový zoskok z lietadla 🙂.
@anonym_autor svokra ma tento rok 60tku a my s.manzelom ideme kupit.zlatu retazku na ktoru setrim od zimy 😇 nech ma pamiatku....ale.aj nad dovolenkou sme rozmýšľali ze by sme zaplatili obom ale nakoniec svokor "kupil/zaplatil"dovoolenku ....
@anonym_autor aké má maminka záľuby? Čomu sa venuješ?
My sme dali wellness, brat dal lístky do národného divadla, švagriná dala sperk
mňa by darčekový kôš nepotešil. a my tvoju mamu nepoznáme 🤷♀️ ja som na 45 dostala veľkú plastiku. na 50-ku hodziny parádne. na 60-ku budem chcieť obraz…
Ja som fanusicka zazitkovych darcekov - zajazd, wellness, … uz podla toho, aka je, co by sa jej mohlo pacit..
ťažko povedať... mne by sa páčil klavír.
moja mama dostala zlatý prsteň
moju mamu na 60tku som vzala k moru, kedze dovtedy more nevidela. spomina na to doteraz
Tak to je veľmi individuálne. Záleží aká je ona povaha, čo rada robí, záujmy, koníčky. Niekto sa poteší šperku, hodinkám, niekto skôr poukážku - martinus / Hornbach, niekto zážitok - kurz varenia, degustacna večera, výlet, dovolenka, masáž... Poznáš predsa svoju mamu, tak sa podľa toho zariaď. A keď už ozaj nevieš čo, opýtaj sa jej priamo čo ju poteší.
Môj svokor dostal na 80tku tablet - starý mu doslúžil tak sme kúpili nový - má tam predplatné novín, číta na ňom denne a teší sa z neho. Dostal od iných príbuzných aj náramkové hodinky, ale tie si dá možno 2x za rok.
@anonym_autor moja mama má rada zvieratká a istu krajinu, tak som jej dala knihu o tom s fotografiami, a bola nadšena. ma rada isty typ čokolady a čajov, tak aj to. Babka má rada ludovky z jedneho kraja, tak sme jej k tomu dali CD a puštali jej ho. Je to konkretne o osobe, že čo oceni. Druhá babka nemá rada knižky, takže jej knižku nikdy....
@anonym_autor kupili sme jej s muzom elektrokolo
@anonym_autor kupili sme jej s muzom elektrokolo
Náš to čaká v októbri ale oco bude mať. Kúpime mu asi pobyt do kúpeľov (boli v januári a páčilo sa im) Mame vždy kupujeme korálky na Pandoru
Ja som otcovi kúpil na narodeniny Narodeninové noviny, titulná strana bude o jej narodeninách, plus fotka, ďalej tam napíšu čo sa v tom roku udialo u nás aj vo svete. Je možnosť priplatiť aj druhú stranu kde dáte fotky rodiny napríklad alebo aké si vyberiete plus nejaké prianie . Možnosť objednať vo fólií alebo v tubuse, čiernobiele alebo farebné.
Maminke, keďže je kávičkarka som teraz na narodeniny dala kávu. Potešilo aj venovanie 🙂 https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...
Ja som otcovi kúpil na narodeniny Narodeninové noviny, titulná strana bude o jej narodeninách, plus fotka, ďalej tam napíšu čo sa v tom roku udialo u nás aj vo svete. Je možnosť priplatiť aj druhú stranu kde dáte fotky rodiny napríklad alebo aké si vyberiete plus nejaké prianie . Možnosť objednať vo fólií alebo v tubuse, čiernobiele alebo farebné.
@mahony6 to je pekné a originálne 👊
Maminke, keďže je kávičkarka som teraz na narodeniny dala kávu. Potešilo aj venovanie 🙂 https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem...
@ludmilik13 Táto je výborná, tiež som ju už viackrát darovala 😇
Moja mama dostala permanentka na masáže.
typy na darčeky pre rôzne kategórie sa venujem na mojom blogu modnyblog.sk v kategórii Lifestyle, stačí len prelistovať, možno dostanete nové pohľady na darčeky
@mahony6 to je pekné a originálne 👊
@pe_mi https://dareor.sk/produkt/narodeninove-noviny-z... odtiaľto som kupoval 🙂
Klasika , kytica,dezert, a do obalky prispevok na dovolenku...

Čo majú radi, napr poukážku na masáž, dobrú knihu, pozvanie do divadla