Tipy na originálny darček pre priateľa k výročiu
Baby, čo by ste navrhovali pre priateľa na výročie ? Pozerala som aj po pobyte, ale keďže ideme na pobyt už jeden, tak som chcela zase niečo iné. Čo by ste poradili ?
raz som to tu čítala - a spýtala som sa aj toho svojho a on mi to potvrdil - daruj mu dobrý sex ... na takéto výročie to bude chlapovi stačiť..
Čipkované prádlo, striptíz, a tak ďalej 🤭
Ja takéto otázky nikdy nepochopím. Predsa si s tým človekom ako potom nevieš čo by ho potešilo? Aké má záujmy, čo mu chutí, aké máte spoločné záujmy. Každý človek je iný. To sa akože až tak nepoznáte, že sa musíš pýtať tu? Mňa pre môjho hneď niekoľko napadlo nápadov materiálnych aj nemateriálnych.
Zalezi, co ma rad, co sa mu paci. Mojmu som naposledy kupovala v Sofia Jewelry naramok a retiazku, to velmi chcel, mal vyhliadnute, tak som mu to kupila. Ja sa snazim take veci, co viem, ze fakt chce, ze mu urobia radost. 🙂
Zalezi, co ma rad, co sa mu paci. Mojmu som naposledy kupovala v Sofia Jewelry naramok a retiazku, to velmi chcel, mal vyhliadnute, tak som mu to kupila. Ja sa snazim take veci, co viem, ze fakt chce, ze mu urobia radost. 🙂
@jeltica aký náramok si mu vybrala? môj tiež už toľko spomína, že by niečo chcel, len sám si nekúpi, nevyberie, tak špekulujem, že by som ho prekvapila.
@jeltica aký náramok si mu vybrala? môj tiež už toľko spomína, že by niečo chcel, len sám si nekúpi, nevyberie, tak špekulujem, že by som ho prekvapila.
@tanikka nie je momentalne doma a ma ho na ruke, tak ti poslem fotku aspon z webu, aby si videla, aky si vybral. Jemu sa neskutocne pacil a aj mne, takze som bola rada, ze si takyto tip naramku vybral a ja som mu ho mohla kupit a potesit ho.🙂
@tanikka nie je momentalne doma a ma ho na ruke, tak ti poslem fotku aspon z webu, aby si videla, aky si vybral. Jemu sa neskutocne pacil a aj mne, takze som bola rada, ze si takyto tip naramku vybral a ja som mu ho mohla kupit a potesit ho.🙂
@jeltica veľmi pekný, tento by som aj nášmu synčekovi páčil, keďže ten je už teraz telom aj srdcom policajt😂
@jeltica veľmi pekný, tento by som aj nášmu synčekovi páčil, keďže ten je už teraz telom aj srdcom policajt😂
@tanikka haha, len jemu by bol este asi velky, musi si chvilku pockat alebo skusit pozriet nejaky mensi, detsky, ktory bude aj na jeho drobnu rucicku dobry🙂
@anexa jasne ze maju predajne, v Bratislave maju vela predajni ale aj Trnava, Nitra, Trencin, Zilina, atd. ked si kliknes na ich web, tak hned hore na lavom rohu mas napisane predajne a ked klikned, tak sa ti vsetky otvoria. pozri, ktora by ti najviac vyhovovala a chod pozriet🙂
@tanikka haha, len jemu by bol este asi velky, musi si chvilku pockat alebo skusit pozriet nejaky mensi, detsky, ktory bude aj na jeho drobnu rucicku dobry🙂
@anexa jasne ze maju predajne, v Bratislave maju vela predajni ale aj Trnava, Nitra, Trencin, Zilina, atd. ked si kliknes na ich web, tak hned hore na lavom rohu mas napisane predajne a ked klikned, tak sa ti vsetky otvoria. pozri, ktora by ti najviac vyhovovala a chod pozriet🙂
Dakujem @jeltica, mne bude Nitra najviac vyhovovať a tú si mi aj vypísala ale idem ešte pozrieť, kde presne ich v Nitre nájdem
@jeltica to by sa veľmi potešil, keby mu taký maličký pozriem, musím pozrieť či náhodou u nich nenájdem aj detské náramky. idem hneď aj na to, si mi dala normálne chrobáka do hlavy😅

@anonym_autor 1. ak nemáš peniaze, tak čokoládu
2. keď máš peňazí veľa, tak cestu okolo sveta
3. keď prvé výročie, tak bozk
4. keď 50-te tak, zlato, dovolenka, alebo rehabilitácie.....
Mohla by si trošku upresniť, lebo ako vidíš, rady môžu byť od výmyslu sveta.