icon

Tipy na vianočné darčeky pre 2,5-ročné a 5,5-ročné dievčatá

matiska15
23. sep 2025

Ahojte dajte tipy co planujete kupit detom na vianoce.

Pre 2,5 r dievca co ma vsetko po starsej :D

Pre 5,5 r dievca ? Premyslala som su kadejake tie vedecke hracky, laboratoria a ine taketo aktivity.
Mate s tym niekto skusenosti ? Ze ktore z tohto zaujalo vase dieta ?
Nejake kreativne baliky ?

Barbie ich nebavia. Magneticku stavebnicu a lego dostali minuly rok. Maju kuchynku. Domcek z lidla. Bavi ich malovanire. Modelovanie.

Nechcem kupovat toho vela. Len nieco poriadne a hotovo. Lebo haraburd sa nazbiera rychlo.

Dajte tipy nad cim premyslate vy. 🙂

bolarazjedna
23. sep 2025

@matiska15 albi knižky? Podľa mňa sú super a pre 5 ročnú tak akurát, ale môjmu 1,5rocnemu sa tiež páčia, takže myslím, že by to bavilo sk tvoju 2,5 ročnú.
Druhý môj tip je, daj im leták z dracika, nech zakruzkuju 5 veci, čo sa im páči a vy im kúpite 1-2 z nich .

elanor
23. sep 2025

deti si vedia vybrat aj same.
O chvilu budu uz aj vianocne letaky, napr. taky Dracik. Ved im to nechaj prelistovat, a nech kruzkuju co sa im paci, co ich zaujmne. Potom vystrihnute, nalepte do listu pre Jeziska.
Ty si to nenapadne odfot a mozes nakupovat do zblaznenia, co z toho uznas za vhodne (cenovo, naucne atd.)
Samozrejme predtym treba detom vysvetlit, ze nedostanu vsetko co sa tam nalepilo, ze z toho bude napr. 2-3 darceky, ze ste ich tam nalepili 50, je iba inspiracia a napady pre Jeziska, a ten uz z toho vyberie 2-3, ktore bud zozenie, alebo uzna za vhodne. Pripadne nejaky darcek prinesie iny, ak sa jemu bude pozdavat, ze taky potrebuju alebo by sa im mohol pacit.
Tak jednoduche. V tomto veku dokazes detom nakecat co len chces a ako chces. Zozeru ti vsetko aj s navyjakom.

vladuska20
23. sep 2025

Vedela by som sa vyblaznit v draciku,tam je tych roznych hraciek od vymyslu sveta tolko ze az.Este,ze sa tak vyblaznim este pri malom,horsie je to s pubertakmi.

elanor
23. sep 2025

a v pripade, ze Jeziska ci Santu doma nevediete, lebo klamat sa nesmie, a blablablabla, proste ich vediete k tomu, ze vsetko kupuju rodicia,
nevadi, aj tak im ten katalog dat mozes, alebo ich do toho hrackarstva ci knihkupectva zober, nech sa tade potrajdaju a vyberu si daco same (s pripadnymi instrukciami, ze to ma byt max do sumy - uakz im cislo, sice este nemusia vediet citat/pisat, ale znaky ako take chapu, alebo temu, ze to ma byt nie len na hranie, ale aj na ucenie), s tym ze to dostanu na vianoce.
Dostanu to co chcu, a ty mas o starost menej.

lucia13022023
23. sep 2025

V tomto veku ti uz povedia samé co cchu

simona92101
23. sep 2025

@matiska15 my ideme aj po praktickych darcekoch,starsia 6r dostane snowboard a boty na snowboard.mladsia bike.mimo toho si vacsinou vyberali lego,zbieraju rozne serie a to maju vystavene (star wars,formule atd)