icon

Tipy na vianočné darčeky pre desaťročné dievčatá

devilka1
19. nov 2025

Ahojte čo kupujete dievčatam 10 ročnym na vianoce? Budem rada za nejake napady 🙂

barka1
20. nov 2025

Knizku, oblečenie.

ruzasipova
20. nov 2025

@devilka1 Moja dcera je este kusok dieta a uz aj nie. Takze kvalitnejsie sportove hodinky ale aj jedneho ko kokretneho plysaka a nausnice.

saxana000
20. nov 2025

Moja ma 9 a stale je v kurze lego

zuzubb007
20. nov 2025

Moja písala Ježiškovi treba to tak vyriešiť a budete vedieť presne čo chce a to najviac dieťa poteší, to čo si napíše aj dostane, chce 3 knihy, hračku, termohrnček čo teraz fičí...

kikavadi
20. nov 2025

Moja 9-rocna si želá lego (Hrdozobca z Harryho Pottera 😀) skateboard, plátna na maľovanie a knihy.

babababka
20. nov 2025

Moja 10r.vnučka,tiež ešte dieťa,chce Lubabu ,gumovacie fixky a posteľné prádloOd druhej babky dostane 3D pero.12r.vnučka chce knihy,knihy a pôjdeme spolu počas vianočných prázdnin do SND.

zara1357
20. nov 2025

@devilka1 foťák, kniha o dospievaní pre dievčatá, voňavka, kozmeticky balíček, oblečenie, kabelka/ruksak, pandoru , puzzle 3D, spoločenská hra, powerbanka

kikavadi
20. nov 2025
@zara1357

@devilka1 foťák, kniha o dospievaní pre dievčatá, voňavka, kozmeticky balíček, oblečenie, kabelka/ruksak, pandoru , puzzle 3D, spoločenská hra, powerbanka

@zara1357 môžem sa spýtať na tu knihu o dospievani? Mate nejakú konkrétnu vybranu? Tiež nad takou knihou uvazujem, ale neviem si vybrat

zara1357
20. nov 2025
@kikavadi

@zara1357 môžem sa spýtať na tu knihu o dospievani? Mate nejakú konkrétnu vybranu? Tiež nad takou knihou uvazujem, ale neviem si vybrat

@kikavadi cez internet som vybrala 2, ale pravdu povediac chcem si ich obsah reálne pozrieť celý, čiže pôjdem priamo do knihkupectva, predsa len informovať áno ale zrozumitelne k veku.

zara1357
20. nov 2025
@kikavadi

@kikavadi Červená je pekná od Lucia Zamolo, Bez hanby pre baby od 2 autoriek.
Ale ako píšem, chcem ten obsah vidieť cely

marca12
20. nov 2025

@devilka1 Moja neter sa uz zacina v tomto veku paradit,takze ku klasike ako lego,kniha,oblecenie prihadzujem aj balzam a lesk na pery, krem na ruky a take babske veci primerane veku. Potesia ju aj kreativne potreby napr.akrylove farby,platno,fixky...

ameli221
20. nov 2025
@zuzubb007

Moja písala Ježiškovi treba to tak vyriešiť a budete vedieť presne čo chce a to najviac dieťa poteší, to čo si napíše aj dostane, chce 3 knihy, hračku, termohrnček čo teraz fičí...

@zuzubb007 prosím aký termohrncek teraz letí medzi deckami?

zuzubb007
20. nov 2025
@ameli221

@zuzubb007 prosím aký termohrncek teraz letí medzi deckami?

@ameli221 Stanley je fajne drahý ale je to všade 😄

zara1357
20. nov 2025
@zuzubb007

@ameli221 Stanley je fajne drahý ale je to všade 😄

@zuzubb007 to už bol hit, aktuálne to už hit nie je

zuzubb007
20. nov 2025
@zara1357

@zuzubb007 to už bol hit, aktuálne to už hit nie je

@zara1357 no pre moju hej túži po ňom tieto Vianoce

diatar123
21. nov 2025

@devilka1 moja chce sestričku 😍

anonym_a14c70
21. nov 2025

Stanley cup fici stale u mojej 10 rocnej.Ona si ho vypytala pred mesiacom na narodky.
Knihu o dospievani mame Bez hanby pre baby.Za mna je super.
A tiez som stratena co na vianoce.Pisali sme list a tam dala take veci ako tablet,novy mobil a este psa by chcela.Ale nic z toho nedostane.Mobil ma fungujuci v pohode.Tablet jej netreba.Psa ani nahodou.

sipopa
28. nov 2025

nas je o nieco mladsi, ale ideme kupovat smart hodinky. mame vyhliadnute v Carneo jedny, su v zlave, tak to musim cim skor objednat 😅 chodi na kruzky, chodi do druziny, von s detmi, tak hlavne aj pre moj pokoj, aby som vedela kde je a mohla zavolat, keby nieco, a on tiez samozrejme. okrem toho samozrejme lego musi byt 😀

anonym_7a7fd2
28. nov 2025

Knižky, pandoru, kabelku, peňaženku liu jo, mikinu Guess, tricko Lagerfeld, kozmetiku sol de janeiro (toto ide teraz u dievcat) toto jej kupujem len na sviatky veľmi sa jej páčia tieto značky, hlavne darčeky budú profi statívy a mikrofóny na nahrávanie videí, veľmi ju to baví stále niečo natáča a striha.