Tipy na vianočné darčeky pre desaťročné dievčatá
Ahojte čo kupujete dievčatam 10 ročnym na vianoce? Budem rada za nejake napady 🙂
@devilka1 Moja dcera je este kusok dieta a uz aj nie. Takze kvalitnejsie sportove hodinky ale aj jedneho ko kokretneho plysaka a nausnice.
Moja ma 9 a stale je v kurze lego
Moja písala Ježiškovi treba to tak vyriešiť a budete vedieť presne čo chce a to najviac dieťa poteší, to čo si napíše aj dostane, chce 3 knihy, hračku, termohrnček čo teraz fičí...
Moja 9-rocna si želá lego (Hrdozobca z Harryho Pottera 😀) skateboard, plátna na maľovanie a knihy.
Moja 10r.vnučka,tiež ešte dieťa,chce Lubabu ,gumovacie fixky a posteľné prádloOd druhej babky dostane 3D pero.12r.vnučka chce knihy,knihy a pôjdeme spolu počas vianočných prázdnin do SND.
@zara1357 môžem sa spýtať na tu knihu o dospievani? Mate nejakú konkrétnu vybranu? Tiež nad takou knihou uvazujem, ale neviem si vybrat
@kikavadi cez internet som vybrala 2, ale pravdu povediac chcem si ich obsah reálne pozrieť celý, čiže pôjdem priamo do knihkupectva, predsa len informovať áno ale zrozumitelne k veku.
Stanley cup fici stale u mojej 10 rocnej.Ona si ho vypytala pred mesiacom na narodky.
Knihu o dospievani mame Bez hanby pre baby.Za mna je super.
A tiez som stratena co na vianoce.Pisali sme list a tam dala take veci ako tablet,novy mobil a este psa by chcela.Ale nic z toho nedostane.Mobil ma fungujuci v pohode.Tablet jej netreba.Psa ani nahodou.
nas je o nieco mladsi, ale ideme kupovat smart hodinky. mame vyhliadnute v Carneo jedny, su v zlave, tak to musim cim skor objednat 😅 chodi na kruzky, chodi do druziny, von s detmi, tak hlavne aj pre moj pokoj, aby som vedela kde je a mohla zavolat, keby nieco, a on tiez samozrejme. okrem toho samozrejme lego musi byt 😀
Knižky, pandoru, kabelku, peňaženku liu jo, mikinu Guess, tricko Lagerfeld, kozmetiku sol de janeiro (toto ide teraz u dievcat) toto jej kupujem len na sviatky veľmi sa jej páčia tieto značky, hlavne darčeky budú profi statívy a mikrofóny na nahrávanie videí, veľmi ju to baví stále niečo natáča a striha.

Knizku, oblečenie.