icon

Tipy na vianočné darčeky pre manžela

22. okt 2025

Tohto roku fakt neviem 😁 čo kupujete vašim polovičkám? 🙂

anonym_ca4929
22. okt 2025

manžel chce funkčne topanky tak dostane tie, knihu o ozzym
každy rok mu dávam ,,kupony,, tie sama vyrobim a celý rok ich míňa ( masaž, kino a pod)

barka1
22. okt 2025

My nie sme na hmotné dary, kupujeme si, co potrebujeme. Takže skor zážitky - dobrá večera, pobyt, atd.

denkabemommy
22. okt 2025

@anonym_autor najskôr to bude jarný výlet niekam za hranice a potom nejaké blbosti k bicyklu - funkčné oblečenie, bunda, chrániče,… 🙂 ale to som ti asi nepomohla

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
22. okt 2025

Zväčša je to oblečenie (košele,nohavice,bundy), obuv,či roboty,či do spoločnosti (on je v tomto trošku lajdak, nerieši ) 😄. Kým sme neboli spolu mal pár vecí a tie nosil, kým to už nestratilo účel 🤭,pričom skríň,komôd v každej izbe. Nechodil zasa ako vandrák,ale to je tak ako býva aj u nás žien. Napr kúpeľňa, drogéria moja a jeho jeden sprchový gél +šampón v jednom 😁. Nedávno sme sa smiali,keď som ho poprosila,či mi nedonesie z vrchnej kúpeľne šampón,ten ktorý používam. Po takých 15tich minútach "hundrajúc" príde s náručou šampónov,aj keď značku som mu povedala 😅. Mám toho zbytočne veľa,vieeem 🤭.

domkakvet
22. okt 2025

@anonym_autor kupit mu mozes nejaku mikynu, spolocny pobyt, kozmeticky balicek, parfum.

petamich
22. okt 2025

Manzel dostane tento rok turisticke topanky, nove JBL (stare sa mu pokazilo), letenku do Edinburgu alebo Dublinu a pojdeme spolu bez dietata, kupon do Pixxla sauny a este potrebujem zohnat teplaky, ktore by mu neboli kratke, no a potom klasika 10 parov ciernych ponoziek, 5 ks treniek 😂 a zvyknem mu kazdy rok kupovat Huzzle hlavolam

Inak toto nieco z toho akoze od svokrovcov, nasich...

martinkatinka
22. okt 2025

Citacku kniha pojdeme medzi sviatkami do Popradu

anonym_f1e5ca
22. okt 2025

my si navzájom nič na Vianoce nekupujeme, pre nás sú tieto sviatky obdobím, keď sme spolu, pozeráme filmy, rozprávky, ideme sa prejsť, pozeráme výzdobu, ideme do cukrárne, na klzisko a tak podobne. Venujeme si spoločne strávený čas. Potrebné veci kupujene priebežne a nečakáme na Vianoce.

bomba36
22. okt 2025

Knihy, posiela mi vždy printscreeny z toho čo by chcel
Nie sme z tých čo si musia dať 10 somarin len preto, aby bolo.

anonym_01d14a
22. okt 2025

My si kupujeme len blbost do 20€ aby deti videli, ze mame aj my darcek. Ze sme posluchali 😅 Tento rok dostane asi tricko alebo knizku.