Torta na krstiny
Ahojte, potrebujem poradiť tortu na krstiny. Nemyslím tým plnku, to už vieme, ale neviem nájsť nič čo by sa nám páčilo vizuálne. Pôjde o veľkú tortu priemer okolo 26 chcem ísť do dievčenských farieb, len netuším aké zdobenie. Radšej dať urobiť poťah , alebo natrieť krémom, čo sa lepšie reže, nemám vôbec skúsenosť a bude to naša prvá objednaná. Viete mi pridať foto tortičiek, ktoré ste dali robiť na krstiny, samé ste ich robili, či objednali, či kde nájdem inšpiráciu? Nejaká stránka kde sú vyslovene torty len na krstiny. 😊
Ďakujem vám za vašu pomoc.
@evicka2002 krásne
Mne sa najviac pacia so zivymi kvetmi, ja robim len take a vyzera to krasne elegantne, ale urcite nie kazdy je toho nazoru. Potiahnute hmotou za mna nie, zbytocne preplatis ak to bude platene na kila..
Mne tie sladké potahovane nechutia. Nejako mi to pripadá ako lepidlo. No vizuálne sa dajú krásne urobiť. Ja som dávala piecť tortu na svadbu a bola obtreta krémom, chutila všetkým 👍.
Určite potiahnuť krémom.. už sa veľmi fondan nedáva a malo kto to zje, vyhadzuje sa to a tiež to bude drahšie lebo bude z toho vyššia vaha. Je veľa krásnych nete keď si dáš torty a obrázky..
Tie torty su krasne, ale ked tam vidim kriz, pripada mi to ako torta na kar….je mi jasne, ze asi to tam niekto chce, ale mna vzdy zamrazi
@beataxxx mne kríž vadil, že na tortu sa nehodí...v kostole snoi, na krku áno, v ušiach nie a ani na torte a vďaka tebe viem prečo...tak podvedome som to vnímala, no nevedela som pomgnkvst prečo....vďaka tebe to už viem...kríž tam mať nebudem, dala som vlastný návrh tak som zvedavá na realizáciu...
@anavixy áno je to na kila...moja bude mať tak cca 4,5 kg...dala som urobiť vlastný návrh, tak som zvedavá...koľko ty pýtaš prosím ťa za kilo a v akom meste keď môžeš prezradiť?
Ja nevyrabam torty….a to s krizom na torte pre babatko bol len moj pocit, niektore torty na obrazkoch mi pripadaju morbidne, aj ked su dokonalo technicky urobene, to je len moj subjektivny dojem

Ja som piekla aj pár na krstiny, táto bolo pre ročné dievčatko