icon

Trávite Silvester s rodičmi?

Včera o 19:39

Moji svokrovci sa urazili,lebo nebudeme s nimi travit silvester. Kazdy rok su preto urazeni a my nakoniec ideme bud k nim alebo k mojim rodicom,lebo nam je luto,ked nas zacnu citovo vydierat. Tento rok sme sa rozhodli,ze sa nenechame vydierat recami o tom ako ked zomru, uz nebudeme musiet chodit a podobne. Urazene su obe strany rodicov a ja mam hrozne vycitky svedomia. Tak by som chcela vediet,ci sme jedine deti,ktore stravia silvestra doma a nie s rodicmi? Vsetci byvame v okruhu do 20km,preto si narokuju,aby sme s nimi boli.

Strana
z2
acer11
Včera o 19:40

Nie

anonym_fbea38
Včera o 19:40

nie
boli sme na Vianoce u nich to stačilo

pribinak
Včera o 19:41

Nie, na Silvestra a Nový rok sme približne 1800 km preč od našich aj svokra

anonym_1ef28c

Nie. A to bývame 2 km ďaleko

valria

@anonym_autor nie. Silvester trávim doma a v pohode mierne sviatočnej. Načo hulákať nad tým, že sme o rok starší?;)

btus
Včera o 19:42

nie. Neviem s predstaviť, aby som niekde sedela, hľadela do televízora a potom o 1.00 išla autom domov. Nechodíme ani na chaty.

wolf_
Včera o 19:43

Áno, ale preto, že chcem. Ak by som nechcela, tak nie. Takéto citové vydieranie fakt neznášam a o to viac by sa mi nechcelo tam ten deň/večer stráviť. Spravte si ako chcete vy a nenechajte sa vydierať.

13uzivatelka11
Včera o 19:45

Sme spolu na štedrý večer, na Silvestra sme neboli spolu ani raz. Buď sú oni so svojou partiou, alebo doma ako my 🤷‍♀️

anonym_dd4e1f
Včera o 19:47

ano, travievali sme ....a travili by sme nadalej, keby bolo s kym...uz, zial, nie je

beata_k
Včera o 19:48

@anonym_autor Silvester? Nie. Este chapem Vianoce, ale citovo vydierat pre sampanske o polnoci? 😄

stankadu
Včera o 19:50

Nie, doma sme. Ja doobeda robím a potom máme pohodu, rozprávky a gaučovú kultúru. Výčitky nemajte a užite si silvestra ako vam vyhovuje. Ich to prejde. Stary ludia lúbia použivať citové vydieranie, ale máš 2 uši.

1mina
Včera o 19:51

Nie doma sme. A keď sme aj pár krát boli tak normálne s deťmi na návšteve len do 19:00 napr a domov do pyžama 😂 ale skôr sme doma a na nový rok ideme na obed k svokre napríklad

lindous

Od 16 som s rodinou trávila tak jeden Silvester možno 😅 o polnoci si zavoláme, napíšeme a odkedy máme vlastnú domácnosť, zvykneme prísť alebo pozvať na Novoročný obed, pokiaľ sme doma, ale pár rokov sme aj na chate boli... stretávame sa pravidelne a celkom počas celého roka, zrovna tento jeden deň nepotrebujeme byť spolu

svetlonos

Tak im povedz, ze zomieraju aj mlady a preto si chcete uzit pekny silvester aj samy s muzom!!! Keby mali blbe reci - nedavno mi zomrela spoluziacka, nedozila sa ani 49tky! Dve male deti po nej ostali s muzom. Strasidelne na tom je, ze presne taka mlada zomrela aj jej mamina, bolo to uz vtedy hrozne.
A tajeto reci mali priatelovi rodicia tiez. Ved ked zomrieme - oni mali po 50tke viac energie ako ja vtedy v 29 tke 😂 ako vsetka česť im 🙂.
Neboj nech sa urazia ked ich to bavi, manipoluju. Sa zoberte a odidte niekde spolu na wellnes alebo im to ken povedzte. Naco vycitky? Lebo sosoele svojpravne osoby sa rozhodnu po svojom?

gribka1
Včera o 19:52

Od puberty nie😂 vždy s priateľmi, odkedy mám vlastnú rodinu, tak s nimi. Teraz som ja tá svokra a ani by mi nenapadlo čakať, že prídu deti.

anonym_cf3be0
Včera o 19:53

Zavezieme im dieta bud svokrovcom alebo rodicom a ideme si po svojom programe vacsinou v podniku, vyzdvihneme si ho na druhy den, vtedy aj dlhsie pobudneme

ariannazara
Včera o 19:58

Ani na vianoce ani na silvestra. A to byvame od seba po ulici 100 krokov

anonym_dbab8e
Včera o 20:01

Naposledy som silvestrovala s rodicmi ked som mala 15. Odvtedy s kamarátmi, priateľom, teraz muzom a deťmi keďže su malé. Ked vyrastú, určite po nich nebudem chcieť nech s nami sedia doma.
A vlastne nepoznám nikoho vo veku 20-40r ze by trávil Silvestra s rodicmi

martinkatinka
Včera o 20:05

Ja vacsinou spim 😆

autor
Včera o 20:06
@anonym_dbab8e

Naposledy som silvestrovala s rodicmi ked som mala 15. Odvtedy s kamarátmi, priateľom, teraz muzom a deťmi keďže su malé. Ked vyrastú, určite po nich nebudem chcieť nech s nami sedia doma.
A vlastne nepoznám nikoho vo veku 20-40r ze by trávil Silvestra s rodicmi

@anonym_dbab8e U nas v rodine aj okoli deti travia Silvester s rodicmi. Minule roky sme boli u nich na veceru alebo sme isli po veceri a okolo 22 domov. Aj to boli zduti,ze uz ideme. My nedokazeme niekde sediet 6 hodin a cumiet do telky alebo zabavat sa ohovaranim susedov.

anonym_d05dd7
Včera o 20:06

No my mame spoločny dom, každy ma svoj vchod ak sme hore tak prideme o polnoci zaželať štastny novy rok ak spime prideme ráno...ja na Silvestra pracujem tak do polnoci nevydržim hore...ale spolocne sediet pri TV s menšimi detmi sa aj tak neda.

stellarstar
Včera o 20:07

Ani vianoce ani silvester

autor
Včera o 20:07
@martinkatinka

Ja vacsinou spim 😆

@martinkatinka No vsak praveze aj my. My ideme spat a zobudime sa okolo polnoci,aby sme nejako zabavili psika,lebo ten sa ide zblaznit. Keby nebolo psa,tak spime dalej.

barka1
Včera o 20:08

Nie. Odkedy som plnoletá, snažím sa trávit Silvester s partiou fajn ludi.

martinka13
Včera o 20:19

Nik nás nemusí vydierať. Budeme tráviť Silvestra s mojimi rodičmi a som šťastná, že je to stále možné. A aj naše deti sa tešia na Silvestra so starými rodičmi v Tatrách. Nie v každej rodine, to je katastrofa. A na Vianoce sme boli aj so svokrovcami..

pink_lady
Včera o 20:22

Silvestra trávim so svojimi deťmi ...v Spánkovciach. 😂 A niekde v Hajanoviach su aj moji rodičia vtedy. Posledných pár rokov som pol noc úspešne prespala 😂

mane01
Včera o 20:26

@anonym_autor akože reálne, výčitky svedomia pre niekoho, kto ta takto hnusne vydiera? Neblázni… nauč sa hľadieť na svoje potreby a potreby svojho partnera v prvom rade.

anonym_a7ffb9
Včera o 20:28

@anonym_autor doma som na silvestra bola naposledy keď som mala 14 😀 mám 37

anonym_f7152a
Včera o 20:30

nie. k rodičom som mala 50 m, ale trávili Silvestra sami.

anonym_7554a9
Včera o 20:35

V živote som neriešila takuto návštevu na Silvestra. Sa ti čudujem.

Strana
z2