Unikátne darčeky na prvé narodeniny pre dievčatko
Tip na darček k 1.narodeninam,pre dievčatko(peniaze nechcem dať preto,lebo chceme aby to bol "nejaký"darček aby mal na to pekné spomienky) zaujímavý.....
@anonym_autor ročne dieťa bude mať teda spomienky. Jedine tak z fotiek.
Kupte mu teda, čo ešte nemá. Moje deti dostali na rok nové auto sedačky
Rocne dieta si nespomenie na darcek 5 minut po tom co ho dostane, nie to aby si ho pamatala po zvysok zivota.
Ty chces,.aby si 1r dieta pamatalo darcek alebo myslela tak, aby mu ostal aj do buducna ako spomienka? Daj mu vyrobit fotoknihu. Alebo vyrob album - to idem ja. Vseljakych darcekov dostane kopu ale my sme sa s chlapom rozhodli, ze na kazde narodeniny dostane album a knizku.
Ty chces,.aby si 1r dieta pamatalo darcek alebo myslela tak, aby mu ostal aj do buducna ako spomienka? Daj mu vyrobit fotoknihu. Alebo vyrob album - to idem ja. Vseljakych darcekov dostane kopu ale my sme sa s chlapom rozhodli, ze na kazde narodeniny dostane album a knizku.
@evcagabi to bude fakt šťastné to dieta, keď bude na každé narodeniny dostávať fotoknihu 😀 to je skôr darček a spomienka pre rodičov, nie pre dieťa..
Keď chceš aby malo dieťa pamiatku, treba mu kúpiť diamant, pamätnú mincu, plaketu...... Niečo čo bude mať v budúcnosti väčšiu hodnotu. Také darčeky dostáva naše dieťa.
@anonym_autor tak mozno nejake rodinne fotenie, prvu babiku (napr antonio juan), odrazadlo, piklerovej triangel s doskou…nasim detom sa vzdy paci vyzdoba ako prekvapko na oslavu (balony, konfety…)
@evcagabi to bude fakt šťastné to dieta, keď bude na každé narodeniny dostávať fotoknihu 😀 to je skôr darček a spomienka pre rodičov, nie pre dieťa..
@13uzivatelka11 ? Co je zle k inym darcekom dostat aj fotoknihu alebo album za dalsi rok? Mozno to budem robit aj kvoli sebe ale dam si namahu a ku nejakej blbine dostane aj toto. Ja by som bola rada, keby mam svoje fotky 😅 ktorych mam, bohuzial, malo a z obdobia do 5r mozno do 10ks
@13uzivatelka11 ? Co je zle k inym darcekom dostat aj fotoknihu alebo album za dalsi rok? Mozno to budem robit aj kvoli sebe ale dam si namahu a ku nejakej blbine dostane aj toto. Ja by som bola rada, keby mam svoje fotky 😅 ktorych mam, bohuzial, malo a z obdobia do 5r mozno do 10ks
@evcagabi no necakaj ale že taky darcek dieťa poteší 🤷♀️ my sme si urobili synovu fotoknihu k vianociam a fotky do albumu tlačíme s manželom, keď sa chceme potešiť my, nie dieťa 🤷♀️ a teda podľa mňa skôr dať tie peniaze za fotoknihu radšej na darček ktorému sa aj dieťa poteší, nie ako si ty napísala že fotoknihu a blbina.. akože na prvé druhé, narodeniny je to ešte asi jedno, ale tie ďalšie..
@evcagabi no necakaj ale že taky darcek dieťa poteší 🤷♀️ my sme si urobili synovu fotoknihu k vianociam a fotky do albumu tlačíme s manželom, keď sa chceme potešiť my, nie dieťa 🤷♀️ a teda podľa mňa skôr dať tie peniaze za fotoknihu radšej na darček ktorému sa aj dieťa poteší, nie ako si ty napísala že fotoknihu a blbina.. akože na prvé druhé, narodeniny je to ešte asi jedno, ale tie ďalšie..
@13uzivatelka11 Ja som sa rozhodla, ze to urobim vzdy k jej narodeninam. Nepotrebujem k tomu tvoje komenty. Kde pisem, ze nedostane nieco, comu sa ono samo potesi a neskor si aj vyberie? Toto som napisala ako vec, co ostane ako spomienka. Lebo pochybujem, ze tu uciacu vez a penove bloky na lozenie co jej ideme teraz kupit na 1 narodeniny budeme skladovat ako spomienku 😅
Dieťati to bude úplne jedno, čo dostane. Keď mu dáš káčera na špagáte bude sa tešiť viac ako z unikátneho darčeka. Ale chápem, treba sa ukázať.

Len pre info, je to dievcatko a chcete aby na to mal pekne spomienky? Ale viete, ze ma rok a nebude si to pamatat? Myslis spomienky na fotke? Tak upec krasnu poschodovu tortu a daj mu/jej peknu hracku. Ktorej sa potesi.