icon

Unikátne darčeky na prvé narodeniny pre dievčatko

27. júl 2025

Tip na darček k 1.narodeninam,pre dievčatko(peniaze nechcem dať preto,lebo chceme aby to bol "nejaký"darček aby mal na to pekné spomienky) zaujímavý.....

anonym_c406e8
27. júl 2025

Len pre info, je to dievcatko a chcete aby na to mal pekne spomienky? Ale viete, ze ma rok a nebude si to pamatat? Myslis spomienky na fotke? Tak upec krasnu poschodovu tortu a daj mu/jej peknu hracku. Ktorej sa potesi.

kavasmliekom
27. júl 2025

@anonym_autor ročne dieťa bude mať teda spomienky. Jedine tak z fotiek.
Kupte mu teda, čo ešte nemá. Moje deti dostali na rok nové auto sedačky

viestta
27. júl 2025

Rocne dieta si nespomenie na darcek 5 minut po tom co ho dostane, nie to aby si ho pamatala po zvysok zivota.

merrysa
27. júl 2025

@anonym_autor ty máš aké spomienky na svoj darček keď si mala rok? 😀

evcagabi
27. júl 2025

Ty chces,.aby si 1r dieta pamatalo darcek alebo myslela tak, aby mu ostal aj do buducna ako spomienka? Daj mu vyrobit fotoknihu. Alebo vyrob album - to idem ja. Vseljakych darcekov dostane kopu ale my sme sa s chlapom rozhodli, ze na kazde narodeniny dostane album a knizku.

13uzivatelka11
27. júl 2025
@evcagabi

Ty chces,.aby si 1r dieta pamatalo darcek alebo myslela tak, aby mu ostal aj do buducna ako spomienka? Daj mu vyrobit fotoknihu. Alebo vyrob album - to idem ja. Vseljakych darcekov dostane kopu ale my sme sa s chlapom rozhodli, ze na kazde narodeniny dostane album a knizku.

@evcagabi to bude fakt šťastné to dieta, keď bude na každé narodeniny dostávať fotoknihu 😀 to je skôr darček a spomienka pre rodičov, nie pre dieťa..

anonym_cd08bf
27. júl 2025

Keď chceš aby malo dieťa pamiatku, treba mu kúpiť diamant, pamätnú mincu, plaketu...... Niečo čo bude mať v budúcnosti väčšiu hodnotu. Také darčeky dostáva naše dieťa.

milanemila
27. júl 2025

@anonym_autor tak mozno nejake rodinne fotenie, prvu babiku (napr antonio juan), odrazadlo, piklerovej triangel s doskou…nasim detom sa vzdy paci vyzdoba ako prekvapko na oslavu (balony, konfety…)

evcagabi
27. júl 2025
@13uzivatelka11

@evcagabi to bude fakt šťastné to dieta, keď bude na každé narodeniny dostávať fotoknihu 😀 to je skôr darček a spomienka pre rodičov, nie pre dieťa..

@13uzivatelka11 ? Co je zle k inym darcekom dostat aj fotoknihu alebo album za dalsi rok? Mozno to budem robit aj kvoli sebe ale dam si namahu a ku nejakej blbine dostane aj toto. Ja by som bola rada, keby mam svoje fotky 😅 ktorych mam, bohuzial, malo a z obdobia do 5r mozno do 10ks

13uzivatelka11
27. júl 2025
@evcagabi

@13uzivatelka11 ? Co je zle k inym darcekom dostat aj fotoknihu alebo album za dalsi rok? Mozno to budem robit aj kvoli sebe ale dam si namahu a ku nejakej blbine dostane aj toto. Ja by som bola rada, keby mam svoje fotky 😅 ktorych mam, bohuzial, malo a z obdobia do 5r mozno do 10ks

@evcagabi no necakaj ale že taky darcek dieťa poteší 🤷‍♀️ my sme si urobili synovu fotoknihu k vianociam a fotky do albumu tlačíme s manželom, keď sa chceme potešiť my, nie dieťa 🤷‍♀️ a teda podľa mňa skôr dať tie peniaze za fotoknihu radšej na darček ktorému sa aj dieťa poteší, nie ako si ty napísala že fotoknihu a blbina.. akože na prvé druhé, narodeniny je to ešte asi jedno, ale tie ďalšie..

evcagabi
27. júl 2025
@13uzivatelka11

@evcagabi no necakaj ale že taky darcek dieťa poteší 🤷‍♀️ my sme si urobili synovu fotoknihu k vianociam a fotky do albumu tlačíme s manželom, keď sa chceme potešiť my, nie dieťa 🤷‍♀️ a teda podľa mňa skôr dať tie peniaze za fotoknihu radšej na darček ktorému sa aj dieťa poteší, nie ako si ty napísala že fotoknihu a blbina.. akože na prvé druhé, narodeniny je to ešte asi jedno, ale tie ďalšie..

@13uzivatelka11 Ja som sa rozhodla, ze to urobim vzdy k jej narodeninam. Nepotrebujem k tomu tvoje komenty. Kde pisem, ze nedostane nieco, comu sa ono samo potesi a neskor si aj vyberie? Toto som napisala ako vec, co ostane ako spomienka. Lebo pochybujem, ze tu uciacu vez a penove bloky na lozenie co jej ideme teraz kupit na 1 narodeniny budeme skladovat ako spomienku 😅

anonym_af42a5
27. júl 2025

Dieťati to bude úplne jedno, čo dostane. Keď mu dáš káčera na špagáte bude sa tešiť viac ako z unikátneho darčeka. Ale chápem, treba sa ukázať.