icon

Vecička na pamiatku od prababky pre 7 mesačného

foxyfox
28. feb 2021

Ahojte, dostali sme od prababky nejaké peniažky aby sme kúpili niečo 7 mesačnému synovi. Chcela by som niečo čo vydrží, aby sme vždy vedeli, že je to od nej, tzn. nie jedlo alebo plienky 🙂 hračky, vychytávky, nejaké must have pre deti. Nemusí to byť vec čo aktuálne využije, ale zas nechcem kupovať niečo, čo využije o 3 roky. Keď aj drobnosť na pamiatku, cena nehrá rolu, buď doplatím, alebo zvyšok miniem inak. Poraďte 🙂

catlyn
28. feb 2021

Mne by sa pacil nejaky strieborny ramik na fotku a spravila by som fotku ako ho drzi na rukach. To je na pamiatku ale teda nic prakticke alebo na zahranie sa.

acer11
28. feb 2021

@foxyfox mincu

tetaandulkova
28. feb 2021

Niečo také čo je typické pre prababku. V tej dobe za ich čias boli ľudia viac pobožní, nábožensky založení... niečo s tou tematikou ? to ma ako prvé napadlo ale samozrejme, to už viete vy ako to u vás v tejto oblasti je 🙂 poprípade niečo čo vydrží dlho, zlato atď. Samozrejme záleží aj na sume, akú ste dostali...niečo od srdca 🙂

zuvelyn
28. feb 2021

Záleží od sumy, my kupujeme investičné mincena zlaté tehličky.

hors
28. feb 2021

Ono zalezi aj na peniažkov co vam dala si je to na nejaky hodnotnesi darcek alebo nije.Ja by som osobne kupila zlatu retiazku a nejaký privesok co by prababicku nejakým sposobom pripominalo ,priklad privesok s gravirovanim od koho ho.Mal by pamiatku ktora by mohla putovat s generacie na generaciu .

janage
28. feb 2021

@hors no ak z neho nebude milovnik retiazok budú mu stáť v sperkovnici ako mne😉 ja som kúpila synovcovi ako darček ku krstinám zlatú tehličky teda skôr pliešok🙂 takže buď tú mincu alebo tehličku. Ak niečo osobné tak rámik na fotku so spoločnou foto. Prípadne nejakú nadčasovú detskú knihu s ručne písaným venovaním od babky.

foxyfox
autor
28. feb 2021

Chcem niečo čo ho aj poteší v dohľadnej dome, nie retiazky. Fakt nejaké hračky, niečo na dvor, čokoľvek čo deti milujú. Na zlato má čas

beata_k
Odpoveď bola odstránená
hors
28. feb 2021

@foxyfox tak trampolinu 🙂podla mna pre deti super aspom u nas sa vyzila.Mali sme aj v byte aj vonku

kacena4
28. feb 2021

my sme kupovali knihu napr. krížik a bibliu pre najmensich a dali sme do nej venovanie dieta si ju moze odlozit aj pre svoje deti a pripominat mu kto mu ju dal. alebo plysoveho macka napr. so svetelnym bruskom a hrajuce melodie - krasna hracka + pamiatka. ja napr. mam svoju hracku na posteli aj teraz po 40tich rokoch a krasne mi pripomina babku a mamu - hlavne nieco co mozes odlozit nie velku vec ktoru vyuzijete par mesiacov /rokov a potom zlikvidujete a je po pamiatke... (prababka tu uz davno nebude tak nieco na pamiatku na "stalo")

weronika171717
28. feb 2021

Kupit nejaky stromcek zasadit ho na dvor.....

janage
28. feb 2021

My máme od Kristy Bendovej napr. Čačky hračky , od Podjavorinskej Žabiatko a ešte pár kníh majú deti tak obľúbených, že ich odkladajú pre svoje detičky. Možno máte obľúbené svoje.

vevesh
28. feb 2021

Moj syn "vyfasoval" pletenu ciapku- ma uz cez 100 rokov a je uschovavana ako rodinny poklad. Dostal ju vzdy najstarsi syn najstarsieho syna a dedi sa uz 5 generaciu a prezila 8 vojen. Takisto ja som dostala zlaty opasok od svokry, ktory ma cez 50 rokov a dostane ho najstarsia dcera. Takze ja by som si dala za tie peniazky vyrobit nejaku lyzicu(priborovy set), mozno nejake akoby obhryzatko z dreva alebo silikonu ci speci dreveneho konika so specialnym znakom ci monogramom.

christie11
28. feb 2021

Dreveny hojdaci konik,to je nadcasova hracka.alebo ak mate priestorovu moznost,drevenu zavesnu hojdacku.

cacianka
6. mar 2021

Oranzovu tatrovku.povozi sa v nej a potom bude vozit on

foxyfox
autor
6. mar 2021

@cacianka presne tú som objednala 😁

pseudomonas87
9. mar 2021

@vevesh wooow tak tu čiapku a opasok by som chcela vidieť....