icon

Vianočný darček pre maminku 50+

1. dec 2025

Dobrý deň, ahojte, chcela by som sa Vás prosím opýtať na odporúčenia na vianočný darček. Mamina povedala, že chce ošetrenie pleti, lenže ja vôbec neviem aké, mohli by ste mi prosím poradiť s čím ste spokojné? Mama ma 56, má suchú pleť skôr citlivejšiu, vrásky, povedala by som, že póry ma minimálne iba ak klasika na nose, takže by to ošetrenie malo byť skôr zamerné na hydratáciu, vrásky to neodstráni to mi je jasné :D Ďakujem 🙂

biba_18
1. dec 2025

veď jej kúp nejakú kozmetickú procedúru v salone - a tam to zariadia ... či o aké ošetrenie pleti ti ide?

anonym_c8815c
1. dec 2025

Vyber salón, kúp poukaz na nejakú sumu a nech jej oni na mieste poradia čo treba. Nekupovala by som konkretnu procedúru, ak tomu nerozumieš. Na to tam sú odborníčky.

autumn1
1. dec 2025

Veď kúp jej darčekový poukaz do salónu (v našom sa dajú kúpiť na istú sumu a použiť na akúkoľvek procedúru) a tam odborníčka zhodnotí čo jej pleť potrebuje. Moja kozmetička vždy na začiatku kukne pleť, vysvetlí čo a prečo bude robiť a nechávam jej v tom voľnú ruku, pradoxne zakaždým tá starostlivosť je o niečom inom a vždy výsledok je výborný. Ja sama by som si nevedela vybrať, čo mi má robiť.

luckajozko21
1. dec 2025

Ja keby si mam vybrat, tak idem na hydrofacial. Tam to prisposobia podla toho co plet potrebuje. Neboli to, vybavene do hodinky.
Ak ku kozmeticke, tak aj s masazou tvare.