Víno a čokoláda ako poďakovanie za pomoc
ahojte chcem sa poradiť - jeden muž / chalan (vek do 30) mi dost pomohol pracovne mimo jeho pracovnu naplň, bol velmi ochotný, milý, na jednom z našich stretnutí mi zaplatil obed. chcem sa spýtať, či je vhodné ako poďakovanie za ochotu mu dať víno (+čokoládu)? alebo niečo iné? lebo rada by som sa mu nejako odvďačila, ale neviem, či je to takto vhodné😅 alebo poraďte čo dať ako poďakovanie mužovi, lebo vôbec netuším, ani ho vlastne poriadne nepoznám, tak to víno mi príde také najneutrálnejšie🤷🏼♀️
@anonym_autor asi by som ho tiež pozvala na obed ako poďakovanie
kľudne
Ja by som mu nedavala nic, pozvala by som ho na obed.
@anonym_autor čokoládu. Alebo ho pozvi na obed teraz ty. No je dosť možné, že sa mu páčiš, a preto bol taký ochotný 😃 muži sú málokedy ochotní "len tak"
@anonym_autor čokoládu. Alebo ho pozvi na obed teraz ty. No je dosť možné, že sa mu páčiš, a preto bol taký ochotný 😃 muži sú málokedy ochotní "len tak"
@petracandle veď práve toho sa obávam, preto sa mi úplne nechce pozývať ho na obed🤣 radšej niečo hmotné čo si iba prevezme
@petracandle veď práve toho sa obávam, preto sa mi úplne nechce pozývať ho na obed🤣 radšej niečo hmotné čo si iba prevezme
@anonym_autor za mna nie je dobre davat alkohol, nakolko nevies, ze ci ten clovek vobec alkohol konzumuje. Dnes je trendom skor nepit ako pit.
Ďakujem za rady, nakoniec mi poradil jeho kolega že mu mám kúpiť zrnkovú kávu. Plus mu to dám s čokoládou, tak uvidím či ho to poteší

nejakú peknú dizajnovú vonku do auta a malé rafaelo…