Všetko najlepšie Jankám k meninám
Kocky, prajem Vam vsetko naj a dufam ze Vas niekto dnes potesi a prijemne prekvapi.
To je tak škaredé meno
@anonym_97c00b to je tak ubohe napisat to anonymne lebo sa bojis 😃
To je tak škaredé meno
@anonym_97c00b dufam ze sa citis lepsie ked si to dala zo seba von. Vzdy sa musi najst niekto kto z nevinnej temy musi robit konflikt
Ďakujeme 😊
To je tak škaredé meno
@anonym_97c00b vstala si dnes riťou napred?
nevinná téma, no ... včera bolo anabely, deň predtým lýdie ... a tak ďalej ... blahoželala si aj im?
táto téma mi príde divná ...
nevinná téma, no ... včera bolo anabely, deň predtým lýdie ... a tak ďalej ... blahoželala si aj im?
táto téma mi príde divná ...
@biba_18 neblahozelala. Ak ti je luto anabely alebo lydie mohla si. Ja ziadnu nepoznam.
@anonym_autor ale veď tej janke čo poznáš gratuluješ asi sama, nie cez konika ... preto vravím, divná téma ...
@biba_18 presne, divná téma
@minenkaa dalsia ohrdnuta. Ako sa volas? Napisem aj tebe ked budes mat meniny.
Pacia sa mi tieto komentare ako je to hnusne meno. Nositelkam to musi byt velmi prijemne zvlast ked si ho nevybrali. Zial slovenska spolocnost je stale natolko prizemna ze musi zhadzovat niekoho meno. Hold aspon vidno kto sa zasekol na zakladnej skole
@minenkaa dalsia ohrdnuta. Ako sa volas? Napisem aj tebe ked budes mat meniny.
Pacia sa mi tieto komentare ako je to hnusne meno. Nositelkam to musi byt velmi prijemne zvlast ked si ho nevybrali. Zial slovenska spolocnost je stale natolko prizemna ze musi zhadzovat niekoho meno. Hold aspon vidno kto sa zasekol na zakladnej skole
@anonym_autor mne osobne vôbec nevadí keď niekto povie ,že mám mrzke meno, veď keby som ho nechcela idem a zmením ,ja som so svojim stotožnena
Nič som nezhodla
Pisat mi nemusis,každý od koho by som to chcela mi napíše a ja to aj tak moc nemusím akože gratulovať k meninám,to čo je za sviatok
Dievcence vy si už pýtate blbe komentáre na tieto blbe témy
Ja ďakujem za túto tému xD úplne som zabudla, keďže SVK kalendár nepoužívam. Takže idem blahoželám svojim Jankam :D ďakujem
Ani raz som nikomu na temu o tom, ake meno dat dietatu, nepovedala, ze je nejake meno vyslovene skarede. Nazor sa da vyjadrit inak, pretoze vyrok: "To je tak skarede meno", nie je vyjadrenie nazoru, ale oznamovacia veta, ktora hovori o niecom, akoby to bol fakt, cez ktory nejde vlak. Ale fakt to teda nie je, lebo krasa mena je vysoko individualna. Ale pokial chcete vyjadrit nazor, tak prosim skor takto: "Mne osobne sa to meno nepaci a zda sa mi uplne skarede, ze skaredsie ani poznam" - ked uz tomu chcete dat grady. Zaujimave ale je, ze komentujete krasu/skaredost mena v teme, v ktorej sa nikto na to nepytal.
Ale v inej teme, kde sa pytaju, ake meno dat dietatu, tak vsetky ako rapotacky rad radom, je to Vasa vec, len na Slovensku su zaostali ludia, co zhovaduju mena atd...tam ste vsetky vysoko inteligentne a tolerantne k akemukolvek menu. A tu, hla, take jedno obycajne bezne meno, kolko hejtu schytalo 🤔. Takze len sa potvrdilo, ze Slovaci sa nezapru.
Ďakujem, je to milé. Je tu x blbych tém, neviem prečo mi mala byť zlá táto, kde sa praje niečo dobré.

To je tak škaredé meno