Všetko o malej a tichej svadbe
Dievčatá, ženy, mamičky.V septembri sa idem po druhý krát vydávať.Prosím vás,chcela by som trošku, potrebovala by som trošičku pomôcť.Ako sa odviesť na ten deň, keďže to bude malá SVADBA.Ľudí na nej bude tak do 20,som rozmýšľala že normálne taxíkom.A ešte sa chcem opýtať musím ja ako nevesta s mojím nastávajúcim ženíchom zabezpečiť zrejme aj ubytko.Že? Ďakujem vám veľmi pekne za pomoc a vaše rady.
@zuzanina my sme mali svadbu,kde nás bolo 20 ľudí. Čiže iba moja a mužova rodina,t.j.rodicia a súrodenci s rodinami. Aj napriek tomu,že svadba bola malá,brat vybavil auto a viezol nás do kostola. Restika, kde sme mali hostinu zabezpecovala odvoz taxíkom z domu do kostola, potom do reštaurácie a nakoniec každého domov.
My sme mali aj hudbu, o tú sa tiež postaral brat, 2 chody jedla, torty, zákusky. Sobáš sme mali o 14h a o polnoci sme boli všetci doma.
My s ne mali 30 lusi, viac nás ani nie je. Dali sme si obed, koláč, kávu, potom večer ešte studený bufet a o polnoci sme boli doma. Hostia sa odviezli vlastnými autami alebo taxíkom.
Ak nás hostí z ďaleka, zaistí ubytko urcite
@lilyianka zišiel by sa mi takýto brat 🙂 super zorganizované celé
Tiež sme mali malú svadbu a odviezli sme sa sami naším autom plus malý synček do autosedačky a brali sme aj svedka ženícha. Zvyšok svojimi autami. Nič sme nekomplikovali a ani sme nemali ozdobené autá. Bývame na dedine, úrad nie je ďaleko, hostinu sme robili doma (pre pandemické opatrenia boli vtedy hostiny v reštikách zakázané). Malé svadby sú super, peniaze treba na iné veci v živote, nie ich oplieskať za 1 deň.
@mariaveronikag brat vybavil "iba" auto a hudbu. Ostatné bolo v našej réžii. Ale tak sám sa ponúkol, ja,som nechcela nikoho ničím zaťažovať.
My sme mali cca 50 ludi, polovica z nich potrebovala ubytovanie. Platili sme ho my. Niektorym aj letenky.
Malá svadba, 21 ľudí, fotky mám asi 15, normálne sme sa boli odfotiť medzi dvoma jedlami. Sobáš normálne v kostole. Hostina v reštike, polievka, jedno jedlo, druhé jedlo, o 20 sme boli už doma. Miesto hudby nám hralo rádio, nikto sa nesťažoval. A auto na svadbu šoférovala jeho sesternica, naspäť domov nás odviezol už môj muž
@zuzanina mala som tiež menšiu svadbu (prvú a dúfam aj poslednú)do 40 ľudí, na obrat v kostole sme šli pešo, auto šoféroval brat, ozdoby som si spravila sama, účes mi spravila kamoška, fotky a nejaké to videjko kolegynin muž, ako kapela(manželia, kolegovia bratranca) nikomu som žiadne ubytovanie neplatila , moja rodina to mala max10km domov , mužova tak. 30. Začiatok o14:00 koniec o 5:00.

My sme mali svadobnú hostinu v júni. Necelých 40 ľudí, všetkým sme ubytovanie platili. Bolo by mi trápne robiť svadbu niekde, kde sa prespí a neplatiť to. Radšej by som nerobila svadbu ak by si hostia mali niečo platiť. Ale povinnosť to nie je, čiže nemusíš. A čo sa týka toho odvozu. Taxíkom? Ak nemáte vlastné auto, nemá ho ani nikto z rodiny?