icon

Vydrží hélium v latexových balónoch až 24 hodín?

sweet20
25. júl 2025

Hélium do balónov.

Ahojte, prosím Vás, má niekto skúsenosť s héliom do balónov? Ide o to, že všade čítam, že v latexových balónoch hélium vydrží len pár hodín, ževraj aj s gélom vydrží len do 12 hodín. Potrebujem , aby mi tieto balóny vydržali aspoň 24 hodín. Má niekto reálnu skúsenosť s tým? Chcela som ich na oslavu, keďže salónik budem pripravovať deň vopred. Viem, že fóliové vydržia dlhšie, ale nechcem kvôli tomu kupovať nové balóny. Vydržali vám foliove balóny aj dlhšie ako pár hodín?

procrastique
25. júl 2025

V latexových to lepšie nebude. Fóliové vydržia aj pár dní.

anonym_d3b328
25. júl 2025

Nafukaj ich normálne ústami, a vydržia ti aj mesiac 🤣

kacena4
25. júl 2025

foliove mi vydrzali par dni, latexove len par hodin aj to zavisi od toho ako silno som ich zaviazala

sweet20
autor
25. júl 2025

Dakujem vsetkym.. pojdem kupit foliove

greta2017
25. júl 2025

Este treba dat pozor ze nie vsetky balony su vhodne na nafukanie heliom. Tak sa opytaj aj na to...

nikiki29
25. júl 2025
@sweet20

Dakujem vsetkym.. pojdem kupit foliove

@sweet20 mne latexové s gélom držali určite viac ako 24 hodín. Lietali mi na strope pár dní. Záleží od kvality balóna, lacné z Tedi mi prestali lietať po pár hodinách, balóny z pártylandu lietali niekoľko dní. Ale tiež neriskujem, kupujem ich v deň oslavy.

sweet20
autor
25. júl 2025
@nikiki29

@sweet20 mne latexové s gélom držali určite viac ako 24 hodín. Lietali mi na strope pár dní. Záleží od kvality balóna, lacné z Tedi mi prestali lietať po pár hodinách, balóny z pártylandu lietali niekoľko dní. Ale tiež neriskujem, kupujem ich v deň oslavy.

@greta2017 ano tieto su... som ich kupovala minuleho roku
@nikiki29 urobim to tak, ze vyskusam dnes , ze kolko vydrzia, teda nafukam jeden obycajny a uvidim..

Dakujem za info