Vydrží hélium v latexových balónoch až 24 hodín?
Hélium do balónov.
Ahojte, prosím Vás, má niekto skúsenosť s héliom do balónov? Ide o to, že všade čítam, že v latexových balónoch hélium vydrží len pár hodín, ževraj aj s gélom vydrží len do 12 hodín. Potrebujem , aby mi tieto balóny vydržali aspoň 24 hodín. Má niekto reálnu skúsenosť s tým? Chcela som ich na oslavu, keďže salónik budem pripravovať deň vopred. Viem, že fóliové vydržia dlhšie, ale nechcem kvôli tomu kupovať nové balóny. Vydržali vám foliove balóny aj dlhšie ako pár hodín?
Nafukaj ich normálne ústami, a vydržia ti aj mesiac 🤣
foliove mi vydrzali par dni, latexove len par hodin aj to zavisi od toho ako silno som ich zaviazala
Dakujem vsetkym.. pojdem kupit foliove
Este treba dat pozor ze nie vsetky balony su vhodne na nafukanie heliom. Tak sa opytaj aj na to...
Dakujem vsetkym.. pojdem kupit foliove
@sweet20 mne latexové s gélom držali určite viac ako 24 hodín. Lietali mi na strope pár dní. Záleží od kvality balóna, lacné z Tedi mi prestali lietať po pár hodinách, balóny z pártylandu lietali niekoľko dní. Ale tiež neriskujem, kupujem ich v deň oslavy.
@sweet20 mne latexové s gélom držali určite viac ako 24 hodín. Lietali mi na strope pár dní. Záleží od kvality balóna, lacné z Tedi mi prestali lietať po pár hodinách, balóny z pártylandu lietali niekoľko dní. Ale tiež neriskujem, kupujem ich v deň oslavy.

V latexových to lepšie nebude. Fóliové vydržia aj pár dní.