icon

Zásnuby a oznámenie tehotenstva počas vianočných sviatkov

really8
24. dec 2025

Baby, pochvalte sa, ktore ste dostali pod stromcek zasnubny prsten a ktore ste oznamili tehotenstvo?

anonym_32355a
24. dec 2025

Našťastie ani jedno ani druhé 🤭

anonym_9e9856
24. dec 2025

Ty si dostala?

really8
autor
24. dec 2025
@anonym_9e9856

Ty si dostala?

@anonym_9e9856 ja som stara😂 ale zasnuby som dostala na narodky😂😂

anonym_9d994e
24. dec 2025

Ani jedno neprechádza do úvahy, som vydatá dvadsať rokov a vekovo už dieťa tiež nie

rozculena
24. dec 2025

nemám stromček 😂

anonym_1cbba3
24. dec 2025

Ja som dostala pod stromček poháre. Ráta sa to? Poháre sú skoro ako svadobný dar. Svadobný dar sa dáva mladomanželom. Chcel by tým naznačiť, že budeme manželia? Náhoda? Nemyslím 😎...

januska12323
24. dec 2025

Našťastie ani jedno, môj možný budúci už vie, že to nemá robiť inak s tým ostane sám.

beata_k
24. dec 2025

@really8 Dam ruku do ohna, ze najneskor zajtra tu bude tema, ze slecna cakala prstienok pod stromcek a nedostala 😁

anonym_83f126
24. dec 2025

Ja som dostala krém.

really8
autor
24. dec 2025
@beata_k

@really8 Dam ruku do ohna, ze najneskor zajtra tu bude tema, ze slecna cakala prstienok pod stromcek a nedostala 😁

@beata_k presne😂😂😂 doma stvorrocne dieta a ona caka a dufala ze ked otehotnie, a potom po porode a potom na narodky a ani na vianoce nic😂

stormie
24. dec 2025

Ja jedno aj druhe - zasnuby 18 rokov dozadu a oznamenie druheho tehu rodine pred 6 rokmi 😂 rata sa to ci len tieto vianoce si myslela?

anonym_596fa8
24. dec 2025

@really8 ja sice tehotna som, ale len zacal 6-ty tyzden, oznamovat este nechcem.

really8
autor
24. dec 2025
@beata_k

really8
autor
24. dec 2025
@stormie

Ja jedno aj druhe - zasnuby 18 rokov dozadu a oznamenie druheho tehu rodine pred 6 rokmi 😂 rata sa to ci len tieto vianoce si myslela?

@stormie rata rata

beata_k
24. dec 2025
@really8

@beata_k stihli to uz dnes

@really8 🤣🤣🤣

anonym_8e6795
24. dec 2025

@really8 ja som oznamovala tehotenstvo v júni, v septembri na meniny zásnuby, takze u nás na Vianoce ani jedno ani druhé 😂 teda pri žiadosti o ruku meškal jeden deň takze má vlastne ani na meniny nepožiadal 😂

anonym_f8a22a
25. dec 2025

@really8 s partnerom budem až zajta. A kramy meškajú tak neviem🫡😆

ariannazara
25. dec 2025

Ja som tehotna mohla by som to aj niekde vycapit ale mozem kazdeho vies co 😅

d_ivana
25. dec 2025

@really8 Ja som naopak týždeň pred Vianocami zistila, že tehotná nie som (aj keď som mala pozitívny test).

maranta_leuconeura
25. dec 2025

Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.

esther100
25. dec 2025
@maranta_leuconeura

Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.

@maranta_leuconeura ja úplne zdieľam tvoj názor.keby ma požiadal o ruku pod stromčekom alebo na narodeniny,nebodaj na Valentína ,tak asi poviem NIE

anonym_216601
25. dec 2025

@really8 zásnuby boli minulý rok na Vianoce 😊 dieťa zatiaľ neplánujeme 🎄

anonym_89fe14
25. dec 2025

Ja som dostala prsten.

really8
autor
25. dec 2025
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura no vidis a niektore na to vyslovene cakaju

stormie
25. dec 2025
@esther100

@maranta_leuconeura ja úplne zdieľam tvoj názor.keby ma požiadal o ruku pod stromčekom alebo na narodeniny,nebodaj na Valentína ,tak asi poviem NIE

@maranta_leuconeura
@esther100 ja som to necakala, o svadbe sme sa vobec nerozpravali a keby ste sa ma pred tym spytali co si myslin o takejto ziadosti o ruku, tak tiez asi budem zdielat vas nazor ale v danom momente som to prezivala inak, (ani Banasova nechcela mat zo zasnub verejnu show a nepovedala nie, my sme boli v dany moment sami…) a tehotenstvo sme oznamili na vianoce - nebolo to ani skor ani neskor len aby to bolo na sviatky, ale zrovna skoncil 12tt, chceli sme osobne a so svokrou nie sme casto

natalka13
25. dec 2025
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura mne pride traposina celkovo ziadost o ruku a este k tomu pred rodicmi. Boze od hanby by som sa prepadla.

anonym_31c48a
26. dec 2025
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura mne prišla švagriná zablahoželať k meninám a zaroveň oznámiť že je tehotná 🙈