icon

Zážitkové darčeky pre 4-ročného chlapca

3. nov 2025

Syn je akčný, ma rad lego, stavebnice, ma autodrahu proste vsetky takéto hračky ma, ale pozeráme pre neho skôr nejaký zážitok. Co by bolo vhodné pre tak malého chlapca, okrem herniciek a vstupov do indoor zábavných centier? Ma doma aj lezecku stenu cize toto tiež nie.
Alebo už môžeme ísť cestou vzdelávania, ze pomaly kúpiť encyklopédiu, pripadne glóbus? Ma kúzelné pero, tak pokukavam po tom svietiacom 3d glóbuse...Alebo taky detský ďalekohľad? Aj vesmír ma rad.. A na mikroskop je ešte asi dosť skoro však? Ďakujem za nápady 🙂

really8
3. nov 2025

@anonym_autor kolo? Vylet do aquaparku?

zojazoja
3. nov 2025

napriklad v našom meste je take centrum pre deti..Centrum kreativneho vzdelavania s kockami lega...tam sa robia aj oslavy narodienove a deti sa tam vyhrajú s legom..je to vyslovene zamerane na lego...neviem odkial si ty, či máte niečo taketo podobne u vas.

grolmulina
3. nov 2025

no ked ma tak rad vesmir, tak by som nieco taketo pozerala 🙂 ten globus vobec nie je zly napad, praveze takymto malym by som asi nieco hmotne vyberala, co mu vydrzi dlhsie a aj sa s tym zabavi, vyuzije to. 🙂

natalka13
3. nov 2025

ani jedno co popisujes nieje zazitkovy darcek.
zazitkovy darcek je legoland, planetarium...

4r co s Globusom? vie citat?

viestta
3. nov 2025

A co tak rodinny vylet niekde, kde je nieco zaujimave? Napriklad navsteva planetaria ak ho zaujima vesmir. Alebo vylet do hvezdarne.
To co popisujes nic nie je zazitkovym darcekom. Zazitok je to, ze zazijeme nieco zaujmave.

ika02
3. nov 2025

Observatórium Skalnaté pleso, lanovka a aspoň víkend v Tatrách by mohol byť pekný darček.

anonym_392749
3. nov 2025

vikend napr v Brne, je tam vedecke centrum VIDA, planetarium, zemedelske muzeum, kopa toho...bude zazitok prenho aj pre vas...podobnym stylom isto napr Vieden, neviem ktory smer je vam lepsie

viestta
3. nov 2025
@ika02

Observatórium Skalnaté pleso, lanovka a aspoň víkend v Tatrách by mohol byť pekný darček.

@ika02 na observatoriu na Skalnatom mlady muz vela neuvidi, moze akurat obzriet budovu zvonka. Lepsia alternativa su ludove hvezdarne

lucik194
6. nov 2025

vedecke centrum Vida v Brne je super ak ste z juhu slovenska, tak vedecke centrum Mosonmagyovar, to je tiez super